alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Τα καιρικά φαινόμενα και η φύση είναι πολλές φορές πραγματικοί καλλιτέχνες. Δημιουργούν εικόνες που δεν μπορεί να μην εκστασιάσουν τους ανθρώπους.

Είναι γνωστή η αρρωστημένη πολιτική αντίληψη "ανάπτυξης" της περιφέρειας μέσω της καλλιέργειας κάνναβης, αρχικά βιομηχανικής...Η πατρότητα της ιδέας αποδίδεται σε σημαίνον στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης, που ακούει στο όνομα Καρανίκας.

Η Αθλητική Ένωση Σχοινά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση .

Κατηγορία Αθλητικά

Ανακύκλωση: Έννοια άγνωστη για τον τόπο μας

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου “Ο Αμάραντος” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήτιο για την Μακεδονία, να συγκεντρωθούν την Δευτέρα 30 Ιουλίου, μπροστά στο κτίριο του συλλόγου, στην πλατεία ΟΣΕ. Ώρα αναχώρησης 7:00 το απόγευμα.

Παράταση έως τις 18 Σεπτεμβρίου δόθηκε σε όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης στο Μέτρο 5.1 που αφορά την ενίσχυση για αντιχαλαζική προστασία, σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης:

Κατηγορία Αγροτικά

Κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων διέπραξε συμμορία σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Παράλληλα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2018/2019, η ΕΠΣ Ημαθίας δημοσίευσε την αντίστοιχη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Κατηγορία Αθλητικά

Δήλωση
την κατά του Ν.3852/2010 εφαρμογή σχετικών διατάξεων του άρθρου 66 παραγ.4,του
Χαλκίδη Ισαάκ Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αλεξάνδρειας

H Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ημαθίας συνεδρίασε εν απαρτία σήμερα Παρασκευή 27/07/2018 και αποφάσισε να στηρίξει το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια την Δευτέρα 30/07/2018.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας