alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Με τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων και συγκεκριμένα αυτή των ανδρών συναντήθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και εκ νέου υποψήφιος

Παναγιώτης Γκυρίνης το βράδυ της Τετάρτης 28 Μαρτίου στο κατάμεστο εκλογικό του κέντρο.
Στις 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή Συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον για την ¨Ωρα Ευθύνης¨ αφού το ψηφοδέλτιο

είναι σχεδόν έτοιμο με ελάχιστες θέσεις κενές για ¨καλούς και σπουδαίους φίλους¨ τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και

σήμανε την εκκίνηση του αγώνα των υποψηφίων πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι.

“Νοικοκυρέψαμε το Δήμο, βάλαμε σε τάξη αρκετά πράγματα όμως έχουμε πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας και οι δημότες θα μας εμπιστευτούν”. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη στη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” που έγινε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο εκλογικό κέντρο, στην Αλεξάνδρεια.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους πάνω από 50 υποψηφίους που βρέθηκαν στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων για την πορεία της διοίκησης την περίοδο από την ανάληψη των καθηκόντων της έως και σήμερα, για το έργο που παρήχθη μέχρι τώρα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Δήμου κατά την άσκηση των καθηκόντων της αλλά και για όσα σχεδιάζονται. Τους κάλεσε επίσης να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, ώστε να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της “Ώρας Ευθύνης”.

“Αλλάξαμε πολλά, μπορούμε να αλλάξουμε ακόμη περισσότερα” είπε και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “από σήμερα αρχίζει μια νέα μέρα, ένα δίμηνο αγώνα και όλα θα έχουν τελειώσει με θετικό πρόσημο....”.

Πενήντα χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες ήταν τα «λάφυρα» που αποκόμισαν κλέφτες. Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας και σε υπόγειο χώρο του οικήματος, ανακάλυψαν 50.000 ευρώ περίπου και χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα χρήματα και οι λίρες ήταν πολύ καλά κρυμμένα και γι αυτό εικάζεται πως οι δράστες ήταν καλά πληροφορημένοι για να τα εντοπίσουν στον υπόγειο χώρο.

Εκείνες τις ώρες η οικογένεια απουσίαζε σε νυχτερινή έξοδο και στο σπίτι δεν ήταν κανένας, έτσι ώστε να δράσουν με «άνεση» οι κλέφτες. 

πηγή: 24oresimathia.gr

Κατηγορία Αστυνομικά

ΔΤ: Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νέας νίκης του συνδυασμού μας , ώστε να συνεχίσουμε για μια ανθρώπινη και σύγχρονη Κεντρική Μακεδονία, για μια δημιουργική Ημαθία της ανάπτυξης, των έργων και της προόδου.

Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα από τα πρώτα βήματα. Ξεκινήσαμε από το «θέλουμε», πήγαμε στο «μπορούμε» και σήμερα είμαστε στο «κάναμε» και στο «καταφέραμε». Εργάστηκα ως αντιπεριφερειάρχης έντιμα και καθαρά, λέγοντας λίγα λόγια και κάνοντας έργα πολλά. Έτσι συνεχίζω τον αγώνα μας, πάντα στο πλευρό του Απόστολου και με τη συμπαράσταση όλων σας, προχωράμε μπροστά.

Βάση μου ήταν πάντα οι άνθρωποι της Ημαθίας και σήμερα από καρδιάς απευθύνομαι σε όλους ως ένας δικός σας άνθρωπος, ως ένας από εσάς, ζητώντας τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε μαζί, για να ξανα-κερδίσουμε μαζί. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς μεγάλα λόγια, απλά και αληθινά όπως συμβαδίσαμε μέχρι σήμερα.

Ξεκινάμε από σήμερα τον νέο αγώνα, ξανά μαζί- μπροστά μαζί, για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σύγχρονη Ημαθία. Το αποδείξαμε ότι μπορούμε, δεν άλλαξε τίποτα για να το ξανακάνουμε. Μαζί θα είμαστε και πάλι πρώτοι.

- Χωρίς αμφιβολία διανύουμε μια παρατεταμένη εκλογική περίοδο και άρα είναι η ώρα του εκλογικού βομβαρδισμού ψευδών υποσχέσεων δηλαδή ψευδών ειδήσεων.

- Οριστικά στις 26 Μαΐου θα έχουμε τέσσερις διαφορετικές κάλπες και όπως προβλέπουν αρκετοί ίσως και πέντε, καθώς ήδη έχουν προσδιοριστεί οι εκλογές για ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ για ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ και ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ και για ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

- Οι εθνικές εκλογές, για την εκλογή ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και κυβέρνησης δεν έχουν βέβαια ακόμα προσδιοριστεί, αλλά μάλλον δύσκολα δεν θα γίνουν και αυτές την ίδια μέρα με τους άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

- Φυσικά το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων για τις βουλευτικές εκλογές σήμερα είναι υποτονικό και είναι υποτονικό γιατί το πολιτικό μας σύστημα είναι μολυσμένο από τον μνημονιακό ιό.

- Ο ιός αυτός είναι καθαρό δημιούργημα της ψευτοκατάστασης που εισήγαγαν όσοι προσπάθησαν να διαχωρίσουν τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς.

- Σήμερα όμως που αποδείχτηκε το ψέμα των αντιμνημονιακών που έγιναν περισσότερο μνημονιακοί από τους πρώτους μνημονιακούς, ο ιός κατατρώγει τις σάρκες όλου του Ελληνικού λαού καταργώντας τις ψεύτικες διαφορές που πήγαιναν να υψώσουν όσοι αυτάρεσκα ψευδόμενοι διατείνονταν ότι θα διώξουν την ΜΕΡΚΕΛ και το ΔΝΤ.

- Πέρα όμως από την αμαρτία των αντιμνημονιακών οι σημερινοί κυβερνώντες φορτώθηκαν και την αμαρτία της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, ακολουθώντας πιστά τις γραμμές τόσο της ΜΕΡΚΕΛ όσο και του Αμερικάνου πρεσβευτή, του Πάϊατ.

- Όμως επειδή στις 26 Μαΐου είναι βέβαιο ότι θα έχουμε εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς έτσι προβλέπει ο νόμος 4555/18 περί του “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ” είναι καλά να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των δημοτών κυρίως σ' αυτές τις εκλογές.

- Οι δήμοι και οι περιφέρειες είναι βέβαιο ότι διαχειρίζονται χωρίς να το καταλάβει κανένας τα δυο από τα τρία μεγαλύτερα παγκόσμια προβλήματα.

- Το ένα αφορά την ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και το άλλο είναι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.

- Οι 13 περιφέρειες είναι οι διαχειριστικές αρχές και άρα είναι αυτές που διαχειρίζονται τα χρήματα, είναι αυτές δηλαδή που αποφασίζουν που θα πάνε οι χρηματοδοτήσεις.

- Μόνες τους ασφαλώς όχι, καθώς δυνητικοί δικαιούχοι είναι οι δήμοι.

- Η πολυετής λειτουργία του φαινομένου όμως οδήγησε στην παγίωση πολιτικών και διοικητικών νοοτροπιών τόσο στο πολιτικό προσωπικό, δηλαδή στους αιρετούς, όσο και στους διοικούμενους δηλαδή σ' αυτούς που κάθε τέσσερα χρόνια ψηφίζουν και επιλέγουν μάλλον με λάθος τρόπο τους λάθος ανθρώπους.

- Οι δημότες συνήθως όχι μονάχα αρκούνται στην αναποτελεσματική λειτουργία των δήμων αλλά βρίσκουν σ' αυτούς τον μοναδικό φορέα δημόσιας εξουσίας στον οποίο μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση, γεγονός που νομιμοποιεί με λάθος τρόπο τον δήμο ως κύτταρο δημοκρατίας.

- Το περιβάλλον, ένα κεφάλαιο τόσο πολυσυζητημένο, είναι μια ενότητα που πρέπει μια δημοτική αρχή να ασχοληθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

- Είναι ευτύχημα που ένας υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας στα προεκλογικά του θέτει ζητήματα με προτεραιότητες τα τοπόσημα, το Δέλτα στο Κλειδί, τον Λουδία, τον Αλιάκμονα μαζί με την ανάπτυξη φιλοπεριβαλλοντολογικών δράσεων και βεβαιώνει ότι γνωρίζει έστω και ένας ότι το 20% περίπου της έκτασης του δήμου μας είναι χαρακτηρισμένη ως υψηλού οικολογικού ενδιαφέροντος και είναι προστατευόμενες περιοχές από διεθνείς συνθήκες. Είναι δηλαδή μια πραγματική πηγή άυλης περιβαλλοντολογικής αξίας που δεν έχει αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο.

- Τί γίνεται όμως με την μόλυνση και την ρύπανση του περιβάλλοντος;

όταν πλένουμε τα βυτία, όταν δεν σκεφτόμαστε την λημματολάσπη από τον ΕΕΛ, όταν δεν ακουμπάμε την τάφρο 66 και τί γίνεται με τα ζωικά απόβλητα;

- Είναι ή δεν είναι αυτά ζητήματα που πρέπει όλοι να τοποθετηθούν;

- Αλήθεια η κοινωνία της αλληλεγγύης και όχι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής κοινωνίας δεν είναι ζήτημα που πρέπει ο δήμος να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο;

- Σήμερα που η μέση οικογένεια βιώνει τις δραματικές συνέπειες της κρίσης, ο δήμος δεν πρέπει να είναι ο βασικός αρωγός σε παιδικούς σταθμούς, σε σχολεία, σε χώρους άθλησης, σε υποδομές που προσφέρουν κάθε είδους ανακούφιση στον άνεργο, στον φτωχό, στον απόμακρο, στο απροστάτευτο παιδί;

- Άρα δεν πρέπει οι δημότες να παρακολουθούν όσα οι συνδυασμοί σχεδιάζουν και δημοσιοποιούν μέσα από τα προγράμματα τους κρίνοντας και τον τρόπο και την δυνατότητα υλοποίησης;

- Προφανώς και πρέπει να παρακολουθούνται οι βασικές προγραμματικές προτεραιότητες αλλά και ποιος τις λέει και με ποιον τρόπο τις υποστηρίζει. Αλλιώς θα είμαστε μάρτυρες μιας επανάληψης από το κακό παρελθόν και δεν θα μας φταίει κανένας.

                              

                                                                    Τάσος Τασιόπουλος

ΥΓ1. Πως είναι δυνατόν να γίνεις πιστευτός όταν παίρνεις εργολαβικά την αγιοποίηση υποψήφιου δημάρχου που μέχρι προχτές τον κατακεραύνωνες ως άχρηστο;

- Τί να υποθέσει ο καθένας και για τον εργοδότη και για τον εργαζόμενο;

ΥΓ2. Στα χωριά μας όταν μπει κάποιος κλέφτης σε ένα σπίτι λέμε ότι το “νοικοκύρεψε”!!!

- Ας προσέξουν λοιπόν πού, πώς και γιατί χρησιμοποιούν δημαρχαίοι τη λέξη “νοικοκυρέψαμε” το δήμο, γιατί μπορεί και να παρεξηγηθούν.

ΥΓ3. Πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για μεταγραφές οι οποίες αφορούν στελέχωση ψηφοδελτίων.

- Προσοχή γιατί οι μεταγραφές είναι συνυφασμένες με διάθεση κεφαλαίων.

- Και όσο πιο ηχηρές τόσο πιο ακριβές.. Ιδιαίτερα όταν δόθηκαν αφορμές τις οποίες έβγαζαν στη φόρα οι μεταγραφόμενοι, όταν ήταν καιρός που αντιπολιτεύονταν τα ψηφοδέλτια που ως ηχηρή μεταγραφή τώρα τρούπωσαν, και ήταν και πολλά υποσχόμενοι.

Κατηγορία Γενικά
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, με την αριθ.17/26-03-2019 με ΑΔΑ: ΩΥ1ΕΟΛΜΨ-ΗΒΡ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, προκηρύσσει μια (1) θέση καθαριστή / τριας, με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.), για το υπόλοιπο σχολικό έτος 2018-2019, για τη σχολική μονάδα, Δημοτικό Σχολείο Ξεχασμένης,  αρμοδιότητάς της, ως εξής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ως απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής τα εξής: 
1. Αίτηση (που θα υποβάλει ο ενδιαφερόμενος/η)
2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας 
3. ΑΜΚΑ ( Φωτοαντίγραφο)
4. Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ (Φωτοαντίγραφο)
5. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας φορολογικού  έτους 2017
6. Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
7. Βεβαίωση καλής εκτέλεσης καθηκόντων από τον Διευθυντή του σχολείου (εφόσον υπάρχει).
Τα δικαιολογητικά, όπως αναγράφονται παραπάνω, θα κατατίθενται στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ξεχασμένης από την Πέμπτη 28  Μαρτίου 2019 έως και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00.
Σημειώνεται ότι: 
(α) Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία της υπογραφής της έως 30-06-2019 και   
(β) Η αμοιβή του/της καθαριστή/ριας καθορίζεται σύμφωνα με τα οριζόμενα 7867/1.9.2017 απόφαση των  Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και  Θρησκευμάτων - Οικονομικών (ΦΕΚ 3083/6-09-2017 ΤΕΥΧΟΣ Β΄) και προσδιορίζεται από τον αριθμό των αιθουσών του σχολείου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι / νες μπορούν να απευθύνονται:                           
α) στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ξεχασμένης καΤσουκαλά Πηνελόπη - Σοφία τηλ.2331039939 &
β) στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, 1ος όροφος, αρμόδια υπάλληλος κα Μοσχοτά Κρυστάλλω, τηλ. 23333 50157). 

Τη Βέροια θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 18:30' , όπου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο ΣΤΑΡ.

Η πρόσκληση της ΝΟΔΕ Ημαθίας αναφέρει:

 Η ΝΟΔΕ Ημαθίας σας προσκαλεί στην ανοιχτή πολιτική ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ.

               Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΠΑΝΑΣ   

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 18 έως και τις 24 Μαρτίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.443.002ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από την Αμαλιάδα που κέρδισε 200.000 ευρώ στο παιχνίδι «Διαμαντένια 7αρια», καθώς και ένας τυχερός από τη Μυτιλήνη που κέρδισε10.000 ευρώ στο παιχνίδι «Καρό της Τύχης».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το νέοπαιχνίδι «Εφτάτυχη γάτα με ουρά!», αξίας πέντε ευρώ,που προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ. Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε το παιχνίδι «Γκολ για 500€», αξίας ενός ευρώ, με 2.000 τυχερά λαχεία που κερδίζουν το ποσό των 500 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει

τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη

σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

ScientificGamesInt’l

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά
Το λογότυπο και τους υποψηφίους του συνδυασμού "Αλληλεγγύη" παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος  Απόστολος Τζιτζικώστας στη Θεσσαλονίκη. 
Τα ονόματα (αλφαβητικά) που ανακοίνωσε για την Ημαθία είναι:
1 Αλδάκου Μαρία
2 Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος 
3 Μουρτζίλας Στέργιος
4 Νεστορόπουλος Απόστολος 
5 Παράσχου Κίμων 
6 Σουγιουλτζή Ολυμπία
7 Τεληγιαννίδης Θεόφιλος
 
 

Την Τρίτη 27 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βεροίας, Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη, στον οποίο και ευχήθηκε για τα νέα του καθήκοντα.

Επίσημη ανακοίνωση: Έως τις αρχές Απριλίου οι πρώτοι διορισμοί - Ποιό το νέο τμήμα που συγκροτείται (200 θέσεις)

Με την πρόσληψη 876 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και 56 μόνιμων δόκιμων πυροσβεστών ενισχύεται η Πυροσβεστική, με απόφαση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κυρίας Όλγας Γεροβασίλη.

Σημειώστε:

  • Οι 876 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης αφορούν επιτυχόντες που προέρχονται από τον οικείο πίνακα επιλαχόντων εποχικών. Από συμβασιούχοι θα μετατραπούν σε επί θητεία
  • Οι 56 μόνιμοι δόκιμοι Πυροσβέστες Γενικών Καθηκόντων προέρχονται από τον πίνακα επιλαχόντων του οικείου διαγωνισμού του 2011. Η όλη διαδικασία αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Απριλίου

Ιδρύεται Μηχανοκίνητο Τμήμα

To "Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων" θα είναι άμεσης επέμβασης και ειδικών αποστολών.

Θα έχει ως έδρα την 1η ΕΜΑΚ και ως αποστολή την ενίσχυση του έργου του ΠΣ σε 24ωρη βάση.

Το νέο τμήμα θα εξασφαλίζει την άμεση κινητοποίηση με πυροσβεστικά οχήματα, υλικά και μέσα για την ταχεία αντιμετώπιση συμβάντων, σε όλη την επικράτεια.

Θα απαρτίζεται από περίπου 200 πυροσβέστες, οι οποίοι θα διαθέτουν τουλάχιστον 20 πυροσβεστικά οχήματα και τον ανάλογο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο" για να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος. 

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας