alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιηθηκε στα Γραφεια της Ενωσης η κληρωση των ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ αγωνων του ΚΥΠΕΛΛΟΥ,από την οποια προεκυψαν τα κατωθι ζευγαρια, που θα αγωνισθουν σε διπλους αγωνες:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.03.2019 Ωρα 16.00

1.-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ γηπ.Αγκαθιας
2.-ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ-Π.Σ.ΒΕΡΟΙΑ γηπ.Ροδοχωριου

Η ημερομηνια των επαναληπτικων αγωνων θα ανακοινωθει εγκαιρως από την Επιτροπη
Ο Τελικος του ΚΥΠΕΛΛΟΥ θα διεξαχθει,όπως κάθε χρονο στο Δημοτικο Σταδιο Βεροιας.

Κατηγορία Αθλητικά

Με παιχνίδια και πολύ χορό πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου το παιδικό αποκριάτικο πάρτυ μασκέ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμποχωρίου «Μέγας Αλέξανδρος» στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Υπό τις οδηγίες της Πάττυς Παράσχου τα παιδιά διασκέδασαν και χόρεψαν σε ρυθμούς αποκριάς.

Η Δ.Ε.Υ.Α  Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι από σήμερα 07/03/2019 μέχρι τις 08/03/19 το μεσημέρι, θα γίνει  διακοπή νερού στην Τοπική Κονότητα Καβασίλων λόγω βλάβης του υποβρυχίου αντλητικού συγκροτήματος.

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος στην παρακάτω περιοχή:

8/3/2019 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ Τμηματική διακοπή ρεύματος στο χωριό Κεφαλοχώρι για συντήρηση εγκαταστάσεων

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 13,1εκατομμύρια ευρώ τον Φεβρουάριο

3.456.435 ευρώ τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Τον Φεβρουάριο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 13,1 εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 03 Μαρτίου, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.456.435 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και ένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 12.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ ««Χρυσές Λίρες» και τρεις τυχεροί που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ «Κέρδη Χ10» και «Σμαραγδένια Εφτάρια».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Εφτάτυχη γάτα με ουρά!», αξίας πέντε ευρώ, που προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

ScientificGamesIntl

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά

       Αξιοσημείωτη είναι η πορεία της Δόξας Λιανοβεργίου το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στον 1ο όμιλο του νομού μας.

     Η Δόξα λόγο ποινής από την περσινή σεζόν, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και η αρχή ήταν δύσκολη για τους κυανόλευκους βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους. Από τις αρχές Δεκεμβρίου έως και σήμερα η Δόξα Λιανοβεργίου είναι η ομάδα που έχει συλλέξει τους περισσότερους βαθμούς στον όμιλό της ! Εντός έξη αγωνιστικών αήττητη μετράει 14 βαθμούς [4 νίκες & 2 ισοπαλίες]. Μια ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστές και μικρό μέσο όρο ηλικίας, που το καλοκαίρι δεν την πίστευαν και πολλοί , κάνει ηχηρή την παρουσία της την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

     Εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια!

 

Κατηγορία Αθλητικά

Θέμα χρόνου είναι πλέον να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα, σε 35 δήμους και δύο Περιφέρειες της χώρας, 259 εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, καθώς οριστικοποιούνται τα αιτήματα που κατέθεσαν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη μεταφορά των απασχολούμενων υπαλλήλων της ΕΒΖ σε δικές τους υπηρεσίες.

Η δυνατότητα μεταφοράς του ενεργού προσωπικού της επιχείρησης σε φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα δόθηκε με τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ η διαδικασία μεταφοράς του προσωπικού, ο προσδιορισμός των θέσεων των φορέων υποδοχής, η διαδικασία επιλογής του φορέα υποδοχής και τα κριτήρια για τη διαμόρφωση της σειράς προτεραιότητας των υποψηφίων καθορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων από την πρώτη στιγμή και με την απόφαση αυτή, εκτός από τη διασφάλιση της εργασίας τους, ενισχύουμε ταυτόχρονα τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης με εξειδικευμένο προσωπικό σε τομείς όπου υπάρχουν ανάγκες», τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Χαρίτσης έπαιξε κεντρικό ρόλο στην εξασφάλιση των εργαζομένων της ΕΒΖ, καθώς είναι γνώστης του προβλήματος ήδη από τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομίας και σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, κατάφερε να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, καλύπτοντας πραγματικά κενά και ανάγκες, που υπήρχαν σε συγκεκριμένες θέσεις, σε δήμους και περιφέρειες.

Άλλωστε το σκεπτικό της τροπολογίας και της ΚΥΑ, κινείται σε διπλή κατεύθυνση. Από τη μία να μειωθεί το κόστος μισθοδοσίας της εταιρείας, με σκοπό να διασφαλιστεί η εξυγίανση και η βιώσιμη λειτουργία της και από την άλλη να ενισχυθούν οι φορείς υποδοχής (δήμοι και περιφέρειες) με ενεργό ανθρώπινο δυναμικό, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η μεταφορά διενεργείται σε θέση συναφούς κλάδου ή ειδικότητας της ίδιας κατηγορίας, εφόσον ο αιτών τη μεταφορά κατέχει τα τυπικά προσόντα του κλάδου ή της ειδικότητας, στον οποίο μεταφέρεται. Το μεταφερόμενο προσωπικό κατατάσσεται σε βαθμό ανάλογα με τον συνολικό χρόνο υπηρεσίας του που έχει διανυθεί στον φορέα προέλευσης και με τα τυπικά προσόντα της κατηγορίας στην οποία μεταφέρεται.

Επισυνάπτεται πίνακας με τους δήμους και τις περιφέρειες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ο αριθμός των αναγκών ανά φορέα:

με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Κατηγορία Γενικά

Ζητούνται μαραγκός και ταπετσιέρης με εμπειρία και τεχνογνωσία στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Μισθός ικανοποιητικός.

Τηλ. επικοινωνίας: 6930898907 κ. Κώστας.

Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Το Kaffeine_37 στην Αλεξάνδρεια ζητά άτομo για εργασία για την κάλυψη της θέσης του Delivery.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIAΣ:23330 22688

Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό των Αιγινιακού και Ο.Φ.Η. και τη "βαριά" καμπάνα στους Θανάση Τόλιο, Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου και Βασίλη Λιόλιο, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ (στον καθένα), απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 χρόνια.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν πέρσι στην ομάδα της Πιερίας και φέτος αγωνίζονται στη ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, υπολογίζονται κανονικά από τον Σταύρο Κωστογλίδη, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και ήδη το νομικό επιτελείο τους ετοιμάζεται να καταθέση έφεση για την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης.

Τόλιος: «Θα παραδοθώ μόνος μου αν έχω κάνει το παραμικρό»

Έκπληκτος, αλλά και εξοργισμένος από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που του επιβάλλει την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια, την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο (5.000 ευρώ) δηλώνει στο Metrosport.gr ο τερματοφύλακας (τότε) του Αιγινιακού και (νυν) της ΑΓΚΑΘΙΑΣ, Θανάσης Τόλιος.

Ο 42χρονος κίπερ εκφράζει σαφείς αντιρρήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης, χαρακτηρίζει την απόφαση αβάσιμη και δεν κρύβει την πεποίθησή του για την τελική δικαίωση και ανατροπή της απόφασης. «Είμαι έκπληκτος, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον ανακριτή για να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι ασύλληπτο» δηλώνει αρχικά.

Οταν του ζητάμε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για την υπόθεση και την απόφαση σημειώνει: «Είμαι 42 χρονών και είμαι 25 χρόνια στο χώρο. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που εγκαλούμαι και καλώ όποιον θέλει να ανοίξει και να ψάξει το κινητό μου. Να βρουν συνομιλίες, να βρουν μηνύματα, οτιδήποτε. Μόνος μου θα παραδοθώ στη δικαιοσύνη, αν έχω κάνει το παραμικρό.

Με κατηγορούν ότι ταξίδεψα με το αεροπλάνο. Ναι, το έκανα, αλλά δικαιολόγησα πλήρως για ποιον λόγο το έκανα. Προσκόμισα χαρτί μαγνητικής τομογραφίας, ήμουν τραυματίας, ταξίδεψα με το αεροπλάνο για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και δεν μπόρεσα να το κάνω. Χειραγώγησα εγώ το ματς με τον ΟΦΗ παίζοντας επτά λεπτά; Δηλαδή ήταν προτιμότερο για έναν ποδοσφαιριστή ύψους 1,92 να ταξιδέψει συνολικά 15 ώρες σε λεωφορείο και καράβι; Πώς θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου.

Κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για τις επόμενες κινήσεις του ξεσπάει: «Είναι προφανές ότι θα κάνουμε έφεση και θα κυνηγήσουμε με κάθε τρόπο να δικαιωθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ, οι οποίοι μας έχουν πιστέψει από την πρώτη στιγμή και βρίσκονται στο πλευρό μας. Εχει σκεφτεί κανείς τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή με όλα όσα ακούγονται; Εχω ένα παιδί 11 ετών που πηγαίνει σχολείο και του λένε οι συμμαθητές του ότι ο μπαμπάς του θα πάει φυλακή επειδή στήνει παιχνίδια.

Και όλα αυτά γιατί; Επειδή ένας άνθρωπος είπε στο δικαστήριο ότι άκουσε στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι το ΟΦΗ – Αιγινιακός είναι στημένο. Είπε στο δικαστήριο ότι είμαι παιδί του Νιώπα (σ.σ. τότε πρόεδρος του Αιγινιακού). Εγώ που είμαι σε δικαστική διαμάχη μαζί του και παίρνω ακόμη χρήματα, που κινδυνεύω να γίνω ο άνθρωπος που θα ρίξει κατηγορία την ομάδα της περιοχής του. Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Η υπόθεση ξεκίνησε ως αστείο. Ετσι την αντιμετώπισα αρχικά, ήξερα ότι δεν έχουν να μου προσάψουν το παραμικρό. Τώρα πλέον παρατράβηξε, έφτασα στα όρια μου και δεν πηγαίνει άλλο. Είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθούμε».

Γιαζιτζόγλου: «Εδωσα τα χρήματα από την τσέπη μου, γεννούσε η γυναίκα μου»

Ο πρώην παίκτης του Αιγινιακού έδωσε τη δική του εκδοχή στον «Metropolis 95,5», για τα όσα συνέβησαν στην περσινή ήττα με 6-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, σημειώνοντας πως πήγε στο νησί με δικά του έξοδα.

Ακόμη, ανέφερε πως όλο αυτό που συνέβη είναι παράλογο, τονίζοντας πως όντως είναι περίεργο που πληρώθηκαν τα ακτοπλοϊκά έξοδα από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό, που συμβαίνει. Νομίζω ότι είναι και παράλογο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Το θεωρώ παράλογο, με βάση την απόφαση της Επιτροπής, να κατηγορείς έναν άνθρωπο, για τον τρόπο, που μετακινήθηκε στην Κρήτη, τη στιγμή που περίμενε τη γυναίκα του να γεννήσει. Εδωσα τα χρήματα από την τσέπη μου. Εδωσα 230 ευρώ. Τα έδωσα μετρητά στον προπονητή μας για να μεταβούμε στην Κρήτη. Αυτό έγινε. 

Είχα το σημαντικότερο πρόβλημα από τα τρία παιδιά. Με δικά μας λεφτά πήγαμε. Τα έδωσα στον προπονητή, τον Κώστα Νικολαΐδη. Δεν θα το ανεχτώ αυτό που συμβαίνει. Εχει χαλάσει η ηρεμία μου. Η ακτοπλοϊκή εταιρία πληρώθηκε από τον ΟΦΗ και όχι τα αεροπορικά. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Είμαι αγανακτισμένος».

Για την κατάσταση, την οικονομική, που επικρατεί στις ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής: «Στην Ελλάδα, όπως το βλέπω εγώ, δεν είναι η καλύτερη κατάσταση οικονομικά. Υπάρχουν ομάδες, οι οποίες στην κυριολεξία υποφέρουν. Τί κάνει το κράτος; Είναι πολλές οι ομάδες. Είναι γενικό φαινόμενο και το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, είναι οι πρώτοι που υποφέρουν».

Για τα όσα αναφέρει η απόφαση ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ πλήρωσε τα εισιτήρια του Αιγινιακού, υποστήριξε: «Για το πώς πληρώθηκε η ομάδα, το έμαθα από την απόφαση, από το σκεπτικό. Προσωπικά, δεν το ήξερα ότι πληρώθηκε από τον ΟΦΗ. Σίγουρα ακούγεται κάπως… Είναι περίεργο».

Για τις επόμενες κινήσεις των τριών πρώην παικτών του Αιγινιακού, υποστήριξε: «Σίγουρα, θα κινηθούμε νομικά. Οσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή ήμουν στην κερκίδα και δεν έπαιξα, δεν είχα την αίσθηση ότι κάτι στραβό γίνεται. Το θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση...».

kerkidasports.gr

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας