alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης και ο συνδυασμός "ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" σας προσκαλούν στην ομιλία της παράταξης στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στις 20:30.

Πάμε όλοι μαζί μέχρι τη νίκη.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ΜΠΡΟΣΤΑ γιατί #AksizoumeKalytera

Δελτίο τύπου «Δύναμη Ανατροπής - Νέα Σελίδα»:

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας, Μιχάλη Χαλκίδη, την Πέμπτη 23 Μαΐου ώρα 21:00 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, Βετσοπούλου 35 στην Αλεξάνδρεια. Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

«Δύναμη Ανατροπής - Νέα Σελίδα» 

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Μιχάλης Χαλκίδης

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με το 2ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, διοργανώσαν και υλοποίησαν στις 7.05.2019 & 21.05.2019 βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός». Στο εργαστήριο συμμετείχαν οι μαθητές της Δ’ τάξης των σχολείων καθώς και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων.

Η δράση υλοποιήθηκε από τις ψυχολόγους του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στις μορφές, στην αιτιολογία, στις επιπτώσεις και στους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος μέσω βιωματικών παιχνιδιών και προβολής βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας 9Β:«Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση / Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί την Πέμπτη 23/5/2019 και ώρα 11:15 π.μ στο «Μνημείο του Ακρίτα» (στο Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων ) για την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης -Τρισάγιο- στη μνήμη των 353.000 Ποντίων Ελλήνων που χάθηκαν από την έναρξη της εθνοκάθαρσης που κήρυξε ο Κεμάλ.
Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Γιοβανόπουλο Γρηγόριο, Δάσκαλο- Διευθυντή του 7ου Σχολείου Αλεξάνδρειας και Ιστορικό- Ερευνητή.
Η εκδήλωση θα κλείσει με «Σέρρα».
Παρουσίαση της εκδήλωσης η κ. Αμαραντίδου Δέσποινα (εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας).

ΔΤ: Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης, έχοντας ήδη στη συλλογή του 5 ευρωπαϊκούς τίτλους και 23 συνολικά στα έντεκα χρόνια, στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ως δεύτερος προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Γεννημένος πρωταθλητής στα Τρίκαλα της Αλεξάνδρειας το 1970, ο Δημήτρης συνεχίζει να μας κάνει περήφανους, και αναμφίβολα αποτελεί για όλη τη νεολαία ένα λαμπρό παράδειγμα για μίμηση, στέλνοντας μέσα απ τις επιτυχίες του το μήνυμα, πως όταν κάποιος κυνηγήσει τα όνειρα του μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε,

με αγάπη, βαθιά εκτίμηση και σεβασμό

Κώστας Ναλμπάντης

 

Κατηγορία Αθλητικά

Με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε χθες 21.05.2019 το τριήμερο πανηγύρι στο Λουτρό Ημαθίας για τον εορτασμό

των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τα ενήλικα τμήματα των χορευτικών συγκροτημάτων που ξεσήκωσαν το πλήθος με τις χορευτικές τους ικάνοτητες και κέρδισαν το θαυμασμό του κοινού.

 

ΔΤ: Στην τελική ευθεία για τις κάλπες, η περιοδεία του υποψήφιου Δήμαρχου Αλεξάνδρειας, Κώστα Ναλμπάντη περιελάμβανε το απόγευμα της Τρίτης, επίσκεψη στο Καψοχώρι, το Νησέλι και ομιλία στα Τρίκαλα.

Οι συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών είχαν στο επίκεντρο προβλήματα των κοινοτήτων που ζητούν επιτακτικά επίλυση.

Στα Τρίκαλα, σε μια πολυπληθή εκδήλωση, ο Κώστας Ναλμπάντης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της παράταξης του να καταγράψει ένα προς ένα τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου και στην βεβαιότητα ότι η προσπάθεια αυτή θα λάβει σάρκα και οστά για να δρομολογηθούν έργα και δράσεις που θα βγάλουν τον τόπο απ το αδιέξοδο, με τον ίδιο και την παράταξη του στο τιμόνι της νέας δημοτικής αρχής.

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής και τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις, μίλησε για τα εξής:

-          Αποκατάσταση παράνομων χωματερών, σαν αυτήν που «ξεφύτρωσε» κοντά στα μνήματα, και οριστικό τους κλείσιμο για να σταματήσει η μόλυνση σε βάρος της δημόσιας υγιεινής

-          Τοποθέτηση νέων κάδων και διασφάλιση της έγκαιρης αποκομιδής, μέσα απ την υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένης διαχείρισης που θα υλοποιήσουμε και περιλαμβάνει και την ανακύκλωση.

-          Προτεραιότητα στην χρηματοδότηση μελέτης για δίκτυο αποχέτευσης και σύνδεση με τον βιολογικό Πλατέος, μέσω ΠΕΠ.

-          Στο πρόγραμμα μας είναι η διεκδίκηση της παραχώρησης των χώρων του Συνεταιρισμού από την Περιφέρεια, ώστε να διαμορφώσουμε εκεί ένα λαογραφικό μουσείο και κατά προτεραιότητα να στεγάσουμε και κοινωνικές δομές, όπως τη Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, ΚΗΦΗ κτλ.

-          Τα κοιμητήρια χρειάζονται συντήρηση, διαμόρφωση, και ανακατασκευή του οστεοφυλακίου.

-          Οι ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού θα γίνουν άμεσα και φυσικά διαμόρφωση των πεζοδρομίων για την ασφαλή κίνηση των κατοίκων

-          Συντήρηση και βελτίωση των υποδομών του γηπέδου, όπως και των αθλητικών χώρων του δημοτικού σχολείου, για μπάσκετ και βόλεϊ, να έχουν τα παιδιά και οι νέοι ασφαλείς χώρους να αθλούνται.

-          Στο Γυμνάσιο, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα δεύτερο γήπεδο, ως προπονητήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, της Αθλητικής Ένωσης Τρικάλων (ΑΕΤ) που ανέβηκε κατηγορία στην Β’ ΕΠΣ Ημαθίας, και φυσικά με τον κατάλληλο φωτισμό που θα τοποθετήσουμε.

-          Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη, λόγω και των νέων αυξημένων απαιτήσεων του Μ. Αλέξανδρου, ομάδα την οποία επίσης θα στηρίξουμε για να συνεχίσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

-          Ολοκληρωμένη διαχείριση του προβλήματος των κουνουπιών, που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζεται γραφειοκρατικά και για το μόνο που μιλάνε κάθε χρόνο είναι το πόσα ευρώ δαπάνησαν, συνήθως ετεροχρονισμένα, για να κερδίζουν εντυπώσεις ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ζουν κυριολεκτικά στο πετσί τους την κακή διαχείριση που γίνεται.

Σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος ανοίγει τον κύκλο των κεντρικών ομιλιών στις 8.30 μμ στην Μελίκη.

Αύριο θα περιοδέψει στο Νεοχώρι και το βράδυ στις 8.30 θα έχει κεντρική ομιλία στο Πλατύ.

Και η αυλαία της προεκλογικής περιόδου θα πέσει την Παρασκευή στις 8.30 με κεντρική ομιλία στην Αλεξάνδρεια, επί της οδού Βετσοπούλου, μπροστά από την Τράπεζα Πειραιώς.

 

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι στις   23 /05/2019 ημέρα   Πέμπτη   θα γίνει διακοπή νερού από τις 9:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ , για την αποκατάσταση βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο διανομής του Ανατολικού τμήματος της Αλεξάνδρειας, που περικλείεται από τις εξής οδούς :

1. 28ης Οκτωβρίου

2. Ελευθερίου Βενιζέλου

3. Καρατάσου

4. Μεγ. Αλεξάνδρου

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις13έως και τις 20 Μαΐου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.291.834 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από την Αθήνα που κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι«Σμαραγδένια 7άρια». Λίγες ημέρες πριν, ένας άλλος μεγάλος τυχερός από την Αθήνα είχε κερδίσει 500.000 ευρώ στην «Εφτάτυχη Γάτα με ουρά».

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Splash στα Κέρδη», αξίας δύο ευρώ, που προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουνδέκα πολυτελή ταξίδια στις Κυκλάδες, αξίας 7.000 ευρώ το καθένα, καθώς και έπαθλα έως και 50.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

 ScientificGamesIntl

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας