alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία

Κατηγορία Αθλητικά

Οι εταιρίες που έχουν ενσωματωμένες στις ιστοσελίδες τους την επιλογή «Like» του Facebook επιτρέποντας να διαβιβάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στο αμερικανικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνες για τη συγκέντρωση των στοιχείων αυτών, σύμφωνα με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατηγορία Τεχνολογία

Η παρουσίαση για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 3/8,ημέρα Σάββατο,στο SIR AND MADAM, στις 20:00 στην Αλεξάνδρεια.

Κατηγορία Αθλητικά

Επίσημη δειγματοληψία σε σετ αντικολλητικών σκευών της εταιρείας Kitchenaid διενήργησε ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.

 

Προσλήψεις 48 θέσεων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των τμημάτων της επιχείρησης (ΩΔΕΙΟΥ, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ).

 
Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Δύσκολο έργο θα έχει η αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας (9-11/8).

Κατηγορία Αθλητικά

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 30/07/2019

 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Tο υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την παράταση κατά μια ημέρα της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία έληγε κανονικά σήμερα, ωστόσο αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι και αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος.

Κατηγορία Οικονομία

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία περίοδος φιλοξενίας παιδιών στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια για το τρέχον έτος.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Κικίλιας, από τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης, αποφάσισαν την άμεση και
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας