alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Όλοι μου λένε ότι κοιμάμαι πολύ. Ιδιαίτερα απορούν ότι παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας μου (όσο μεγαλώνεις κοιμάσαι λιγότερο) αντί να μειώνονται οι ώρες ύπνου, αυτές αυξάνονται. Αυτό, που κάποιοι λένε ότι «ξύπνησα γιατί χόρτασα τον ύπνο μου» δεν μου έχει τύχει ποτέ. Ο ύπνος κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται επάγγελμα κατά τη γνώμη μου. Έτσι, και όλοι στη σύνταξη θα βγαίναμε χωρίς άγχος και ξεκούραστοι θα ήμασταν. Το μόνο κακό είναι τα όνειρα. Έτσι και ξαναδώ λεφτά στον ύπνο μου, πρώτα θα πάω για ψώνια και μετά θα ξυπνήσω.

Το προηγούμενο Σάββατο πήγα σε έναν χορό συλλόγου στη Χαλάστρα. Εκεί ανακάλυψα ότι Αλεξάνδρεια και Χαλάστρα έχουν πάρα πολλά κοινά. Σκεφτόμαστε λίγο πολύ το ίδιο, γελάμε πάνω κάτω πολύ και ντυνόμαστε σα… διδυμάκια. Η πρώτη κυρία είναι από χορό συλλόγου στην Αλεξάνδρεια και η δεύτερη από το χορό της Χαλάστρας.

2

Μεγάλη ταύτιση σας λέω. Θα μείνω λίγο ακόμα στο χορό της Χαλάστρας και θα σας δείξω κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Κοκέτες οι χαλαστρινές και πάντα στην τρίχα. Και μιας και είπα τρίχα, όλοι γνωρίζουμε το μαλλί…. λάχανο. Αναντάμ παπαντάμ. Η μάνα μου μια λακ τρώει κάθε φορά που είναι να πάει κάπου. Λάχανο με λάχανο όμως έχει διαφορά. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα το χτένισμα… καρμπολάχανο. Δηλαδή στο Θεό.

3

Όταν τις είδα από πίσω νόμιζα ότι ήταν μηχανόβιες και ξέχασαν να βγάλουν τα κράνη. Λέω, δεν μπορεί, κάπου θα κάθετε και ο Γαρδέλης με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Βιντεοκασέτα του 80 ένα πράμα. Σα να πήγαν κομμωτήριο και πήραν την κάσκα και έφυγαν. Του χρόνου θα βάλω περούκα άφρο και θα πάω για να είμαι στο κλίμα. Όσο πιο φουσκωτά, τόσο πιο καλά.

Και ενώ ο Θέμης ο Σιδηρόπουλος ονειρεύεται να γίνει δήμαρχος και ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης αρχηγός παράταξης, οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου παρουσία κόσμου και επισήμων. Κύριοι μου, καλά τα όνειρα αλλά αν δεν εκλεγείτε, ξεχάστε την πρώτη σειρά των επισήμων. Πίσω, μαζί με μας τους απλούς θνητούς.

4

Στο βαθμό του Πυράρχου προήχθη ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας Ιωάννης Αμανατίδης. Πολλά συγχαρητήρια γιατί πραγματικά πιστεύω ότι τα αξίζει. Όχι γιατί είναι φίλος μου αλλά γιατί ποτέ δεν επαναπαύεται. Σαν ήρωας της Marvel, ξεπηδά μέσα από την φωτιά για να σώσει τη Λόλα. Θα μου πείτε, τη Λόλα της έσωσε ο Carnation και θα έχετε δίκιο. Κακώς η Marvel δεν έκανε ακόμα τον Carnation ταινία, τι να πω. Συγχαρητήρια φίλε μου.

5

Την βασιλόπιτα του έκοψε και ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας. Στην κοπή παρευρέθηκαν η Βουλευτής Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου Φρόσω, ο Αντωνίου Χρήστος και ο Τόλκας Άγγελος ενώ το παρόν έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ (καμιά δεκαριά ήταν όλοι και όλοι). Πρέπει να τους δώσω τα εύσημα γιατί είναι το μόνο κόμμα που, ανάλογη με τα αποτελέσματα των εκλογών είναι και η βασιλόπιτα που κόβουν. Βγαίνουν κυβέρνηση, βασιλόπιτα με θρόνο. Χάνουν τις εκλογές, βασιλόπιτα στα μέτρα τους....μικρή.

 Ο Αμάραντος πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου. Από την διοίκηση του δήμου ή την αντιπολίτευση…. κανένας. Τώρα δεν είναι φίλοι μας, πέρυσι μας λάτρευαν όλοι. Να δω πότε θα βάλουμε μυαλό. Πόσο δίκιο είχε Θεέ μου, αυτός που είπε ότι οι ψηφοφόροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου!!! «Η υποκρισία περισσεύει» Δήμαρχε μου (δικά σου τα λόγια, συγνώμη που τα δανείζομαι χωρίς να σε ρωτήσω).

Στο χορό επίσης παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Μπαρτζώκας. Και εκεί που λέγαμε ότι μόνο ο Βεσυρόπουλος δεν λείπει από πουθενά, έρχεται ο Μπαρτζώκας και μας τα φέρνει όλα τούμπα. Όχι απλά δεν λείπει από πουθενά αλλά σαν χαμαιλέοντας εγκλιματίζεται τόσο καλά, που σαν θαύμα, σε όποιον χορό συλλόγου και να πάει, χορεύει τα πάντα. Αυτό θα πει χορευτική παιδεία. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να μάθω το Σιχτήρ Χαβασί και αυτός χορεύει τα πάντα αρκεί να πατήσει το πόδι του στην πίστα.

7

Τελικά η παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα», όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθε για να μείνει. Μαζεύτηκαν οι 9 και αποφάσισαν ότι ακέφαλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έτσι λοιπόν επέλεξαν τον Κιρκιλιανίδη για αρχηγό (εξάλλου ήταν και ο μόνος που ήθελε). Και αφού ευχήθηκαν καλή αρχή ο ένας στον άλλον είπαν να το γλεντήσουν. Πήρε λοιπόν η Χιονάτη (Όλγα Καστανά) τους 7 νάνους και τους πήγε για φαγητό. Από το τραπέζι έλειπε ο Γκρινιάρης…. Μάκης Χατζόπουλος .

8

Γιάννη μου σιδερένιος αν και δεν το βλέπω να παίζεται καλά το εργάκι. Φουλ ΠΑΣΟΚ η φωτογραφία με λίγη δεξιά στο βάθος. Αυτά ξέρεις, δεν συνεργάζονται και πολύ καλά (μόνο ο Δελιόπουλος το…. κατάφερε;). Τώρα πλέον είστε καθαρά στα χέρια του Γκυρίνη. Αν φανεί έξυπνος σας σκορπάει εν μία νυκτί. Κάνω λάθος; Και μη μου πεις ότι θα πρέπει να νιώθει τύψεις όποιος φύγει. Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει, να το θυμάσαι.

Ακούς συνέχεια, δεξιά και αριστερά, ότι όλοι μας έχουμε προβλήματα. Η άλλη λέει ότι τρώει λίγο άλλα παχαίνει. Η άλλη ότι τρώει πολύ αλλά δεν βάζει. Η μαγκιά είναι μία κυρίες μου. Πρέπει να μάθετε να τοποθετείται τα τρόφιμα στο στομάχι σας με ακρίβεια Tetris. Αυτά δεν είναι προβλήματα που δεν λύνονται. Πρόβλημα είναι αυτό που αν τάξεις sex, σοκολάτα, ύπνο, θάλασσα ή φόνο παραμένει άλυτο.

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 15/02/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον με έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση ο οποίος ετοίμασε ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και πάντα με το ήθος που τον διακρίνει σε όλη τη μουσική του πορεία χαρίζοντας σε όσους παραβρέθηκαν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης.

Στον ετήσιο χορό παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυροπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στέργιος Μουρτζίλας και Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας,η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τζατζανά Χρυσούλα κ.α καθώς και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

Ο απολογισμός των εργασιών της προηγούμενης χρονιάς έγινε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Ένωσης Καφέ, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι στόχοι και οι επόμενες δράσεις για το 2020.

Στο πλαίσιο των εργασιών, τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Καφέ εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα: στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Γιάννο Μπενόπουλο (CAFETEX), A΄ Αντιπρόεδρο τον κ. Ηλία Παπαδόπουλο (NESTLE), Β΄ Αντιπρόεδρο τον κ. Γιώργο Σκούρτα (JDE), Γραμματέα τον κ. Τάσο Γιάγκογλου (ΚΑΦΕΣ ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ), Ταμία τον κ. Γιώργο Κούκο (ΚΟΥΚΟΣ ΕΠΕ) και μέλος τον κ. Χρήστο Βεκράκο (ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ).

Η Ένωση απαρτίζεται από 23 μέλη, κορυφαίους επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της εγχώριας αγοράς του καφέ, αλλά και το ευρύτερο φάσμα των επαγγελματιών του κλάδου καφέ.

Το 2019 η Ε.Ε.Κ. συμμετείχε ενεργά στη διατύπωση θέσεων, στη διαβούλευση αλλά και στην υλοποίηση του κανονιστικού πλαισίου για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καφέ (European Coffee Federation) και για την επίτευξη των σκοπών της συνεργάζεται με τον ΣΕΒ, αλλά και άλλους θεσμικούς φορείς.

Στο πλαίσιο του απολογισμού της χρονιάς, η Ένωση παρουσίασε τα αποτελέσματα της δράσης της, μεταξύ των οποίων η επιστροφή των προϊόντων καφέ στο χαμηλό συντελεστή 13% ΦΠΑ, που κατάφερε να γίνει αποδεκτό μέσα από την επιχειρηματολογία που παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα για την δυσανάλογα επιβαρυμένη τιμή του καφέ, και ιδίως του ελληνικού καφέ, την πρώτη επιλογή κατανάλωσης καφέ, όπου το 1/3 της τιμής του ήταν φόροι. Επίσης, η Ε.Ε.Κ. στις αλλεπάλληλες επαφές με την Πολιτεία παρουσίασε την κεντρική και πάγια θέση της για την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που έχει επιβληθεί από την 1/1/2017 στην Ελλάδα. Επιπλέον, η ΕΕΚ έχει καταθέσει εμπεριστατωμένη πρόταση για την επιστροφή του ΕΦΚ στην περίπτωση που ο καφές επανεξάγεται, λόγω της ιδιαίτερα απαιτητικής ισχύουσας διαδικασίας, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.

Η Ελληνική Ένωση Καφέ με στόχο την ανάπτυξή του κλάδου εντός της ελληνικής αγοράς σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού συνεργάζεται με τον ΣΕΒ και έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου που αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις.

O κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Καφέ δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Καφέ που με την ψήφο τους εξέλεξαν το νέο ΔΣ της Ένωσης. Στόχος μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων και η ενίσχυση των επιχειρήσεων του κλάδου μέσα από την ενεργή συμμετοχή μας στη διαμόρφωση ενός θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου που να λειτουργεί προς όφελος των επιχειρήσεων, της οικονομίας και του τελικού καταναλωτή».

Σχετικά με την Ελληνική Ένωση Καφέ

Με σημαντική εμπειρία, αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και βαθιά γνώση της εγχώριας αγοράς καφέ, η Ελληνική Ένωση Καφέ συστάθηκε με στόχο την εκπροσώπηση των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ στην Ελλάδα και την προάσπιση των θέσεων και συμφερόντων τους. Την Ελληνική Ένωση Καφέ απαρτίζουν συνολικά 23 μέλη, κορυφαίοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της εγχώριας αγοράς του καφέ.

Η Ένωση επικεντρώνεται σε θεσμικά ζητήματα που αγγίζουν μεταξύ άλλων θέματα φορολόγησης και δασμών, καταπολέμησης του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και συσκευασιών, των απαραίτητων προδιαγραφών και επισημάνσεων στα προϊόντα καφέ, καθώς και τα ζητήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Παράλληλα, βασικό σκοπό της Ένωσης αποτελεί η συμμετοχή στη διατύπωση των θέσεων, τη διαβούλευση αλλά και την υλοποίηση του κανονιστικού πλαισίου για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κατηγορία Επιχειρείν

Με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στο συμπήρηνο ροδάκινο προς χυμοποίηση.

Σύμφωνα με Υπουργικές Αποφάσεις «ξεκλείδωσε» ο καθορισμός του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης για επτά είδη καλλιεργητικώνπροϊόντων, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για καταβολή των ποσών στους δικαιούχους που πληρούν τα κριτήρια.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δε συμπεριλαμβάνεται εντός των Υπουργικών Αποφάσεων μέριμνα για συνδεδεμένη ενίσχυση στο συμπύρηνο ροδάκινο, το οποίο εξαιρέθηκε και από τη στήριξη μέσω του καθεστώτος ενίσχυσης ήσσονος σημασίας για το έτος 2019.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ανησυχία του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα, ο οποίος γνωρίζει τις δυσχερείς συνθήκες εντός των οποίων δραστηριοποιούνται οι καλλιεργητές, καθώς συνεχίζεται και για το τρέχον έτος το ρωσικό εμπάργκο αλλά και λοιπά ζητήματα που επιβαρύνουν την αγροτική δυναμική, όπως πχ οι καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και τα διοικητικά ζητήματα με το Δασικό Χάρτη.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό κ. Βορίδη, ζητά τη συμπερίληψη στη συνδεδεμένη ενίσχυση και του συμπύρηνου ροδάκινου, καθώς και ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων ενεργειών. Σύμφωνα με δήλωση του Τάσου Μπαρτζώκα, το συμπύρηνο ροδάκινο περιλαμβάνεται στο κατάλογο των υποστηριζόμενων προϊόντων συστηματικά, ενώ το ποσό της ενίσχυσης δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Παράλληλα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι η στήριξη των παραγωγών συμπήρηνου ροδάκινου θα τους έδινε μια ανάσα, μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, κατά την οποία υπέστησαν πολλές καταστροφές.

Αναλυτικά το κείμενο της κοινοβουλευτικής ερώτησης, όπως υπεβλήθη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς:   τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μαυρουδή Βορίδη

Θέμα:   Συνδεδεμένη ενίσχυση στα συμπύρηνα ροδάκινα

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Δημοσιεύτηκε στον εγχώριο Τύπο το ύψος των συνδεδεμένων ενισχύσεων για την καλλιέργεια 7 (εφτά) προϊόντων, οι πληρωμές για τα οποία προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, δε γίνεται πουθενά λόγος στα δημοσιεύματα για τη συνδεδεμένη στήριξη στα συμπύρηνα ροδάκινα προς χυμοποίηση, μολονότι συνιστούν επιλέξιμο καλλιεργητικό προϊόν, βάσει της υπ’ αριθμ. Εγκυκλίου 926/39517/06.04.2015, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καλλιεργητές συμπύρηνων ροδάκινων εξαιρέθηκαν από την ενίσχυση ήσσονος σημασίας (deminimis) για το προηγούμενο έτος (2019), ενώ παρατείνονται οι δυσχερείς συνθήκες που επιδρούν αρνητικά, τόσο στην παραγωγική δυναμική στους όσο και στο εισόδημα τους, όπως πχ το ρωσικό εμπάργκο.

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ. Υπουργέ

  1. Αναμένεται να εκδοθεί Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης για τα συμπήρηνα ροδάκινα;
  2. Ποιο το χρονοδιάγραμμα για την έκδοση της;

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Νησέλι Ημαθίας όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο δρόμο μεταξύ Νησελίου και Νησελουδίου, στο ύψος του Αποχιονιστικού Σταθμού της Εγνατίας Οδού.

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Η οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος θα προβληθούν οι ταινίες:
- ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 (FROZEN II) του ΓΟΥΩΛΝΤ ΝΤΙΣΝΕΫ –μεταγλωττισμένο στις 5.00 το απόγευμα, γενική είσοδος 6,00 ευρώ και,
- ‘’ΕΥΤΥΧΙΑ’’ Δύο προβολές στις 19.00 και στις 21.15 Μία ταινία εμπνευσμένη από την ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι.
Σκηνοθεσία : ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
Σενάριο: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ
Στον εμβληματικό ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου πρωταγωνιστεί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και στη νεαρότερη ηλικία της στιχουργού το ρόλο υποδύεται η Κάτια Γκουλιώνη Είσοδος 6,00 Ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων την Κυριακής 16/2 και ώρα 16.00 από το Δημοτικό Θέατρο Πλατέος
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Ο Σύλλογος Καπαδοκών Πλατέος "Ο Βαρασός" σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 μ.μ., στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον στην Αλεξάνδρεια.

Ακολουθεί Καππαδοκικό, Μικρασιάτικο και λαϊκό γλέντι με τους Βασίλη Κασούρα στο ούτι, τον Δημήτρη Θεοδωράκη στο βιολί και την  Γεωργία Θεοδώρου στο λαϊκό πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλους, για να ανταλλάξουμε ευχές και να γλεντήσουμε όλοι μαζί όπως τον παλιό καλό καιρό., αναφέρει η ανακοίνωση.

Θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο από τα γραφεία του συλλόγου στις 12:30 π.μ.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας διοργανώνει Party Maske το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Aldea Café Bar.

Ώρα έναρξης 22:00’.

Τιμή εισόδου: 3€.

Τρίκαλα Ημαθίας.

1aaatrikalamaskeparty

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας