Ευχαριστήριο της Τ.Κ. Τρικάλων στους συντελεστές των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Ευχαριστήριο της Τ.Κ. Τρικάλων στους συντελεστές των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Η Τοπική Κοινότητα Τρικάλων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυτούδης Μόσχος και Κιρκιλιανίδης Γιάννης ευχαριστούν την KEΔΑ Αλεξάνδρειας και όλους τους συντελεστές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2016 καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας:


1. ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ¨Χωματουργικές εργασίες¨ Τρίκαλα Ημαθίας, για την προσφορά όλων των κρεάτων.
2. Παπαδόπουλος Σωτήρης ¨CORAL GAS¨ Καψόχωρα Ημαθίας για τα θερμαντικά σώματα (μανιτάρια) και τις ψησταριές (τα οποία διαθέτει σε όλες τις εκδηλώσεις της Τοπικής Κοινότητας Τρικάλων).
3. Παπαδόπουλος Σάββας ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ¨ για την προσφορά του κρασιού.
4. Σωτηράκη Βαρβάρα-Ταρπατζής Νεκτάριος ¨Φρέσκα ψάρια ο Νεκτάριος¨ Τρίκαλα Ημαθίας , για την προσφορά της σαρδέλας.

Ευχαριστούμε επίσης:
Όλους τους Συλλόγους του χωριού: Λαογραφικό Σύλλογο ¨ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ¨, Α.Ο. ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨, Σύλλογο Αιμοδοσίας ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ¨, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου
καθώς επίσης και τους εθελοντές:
Μπασδραλέξη Στέλιο για την κατασκευή του σπιτιού του Αη Βασίλη, Βελικούδη Μάκη για την κατασκευή της φάτνης, Κυτούδη Μιχάλη για την δωρεά της βάρκας, Καλουσόπουλο Σωτήρη για τη συνεχή παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις της Τ.Κ. Τρικάλων στην κονσόλα του ήχου, Ζωϊτσούδη Παναγιώτη, Μπάκα Ελισσάβετ, Δημητρίου Σωτηρία, Κολιού Δέσποινα, Σταυρογιαννοπούλου Μάρω, Σωτηράκη Νίκη, Ζαφειρόπουλο Βαγγέλη, Μηνούδη Θανάση, την ταβέρνα ¨Λένος¨για το γεύμα που προσέφερε στους εθελοντές και
τα ΜΜΕ: trikalamou* "το χωριό μας , emvolos.gr για την κάλυψη των εκδηλώσεων και το alexandriamou.gr για την κάλυψη των εκδηλώσεων και την προσφορά σε κορδόνια λαιμού διαφημιστικής προώθησης.

Ευχόμαστε σε όλους :

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Τρικάλων

Παπαϊωαννίδου Μαρία

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!