Η ΚΙΒΩΤΟΣ της Παναγίας Αλεξάνδρειας πρόσφερε Αγάπη στο Ειδικό σχολείο της πόλης μας(φωτο-βίντεο) Κύριο

Η ΚΙΒΩΤΟΣ της Παναγίας Αλεξάνδρειας πρόσφερε Αγάπη στο Ειδικό σχολείο της πόλης μας(φωτο-βίντεο)

Τα παιδιά και οι νέοι της Χριστιανικής Εστίας "ΚΙΒΩΤΟΣ", του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της επικείμενης λήξης της φετινής κατηχητικής χρονιάς,


διοργάνωσαν συνεστίαση την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στις 1 το μεσημέρι, στο "Κτήμα Αφροδίτη" στο Καλοχώρι Ημαθίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια ανασκόπηση του κατηχητικού έργου και των παράλληλων δράσεων που συνετελέστηκαν κατά τη φετινή χρονιά, ενώ παρουσιάστηκαν και κάποια από αυτά(χορωδία, τμήματα παραδοσιακών χορών, δράσεις).

Στη συνεστίαση πατρικούς λόγους και ευχές απηύθυνε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξάνδρειας Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Ανθόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε και μια αξιέπαινη δωρεά του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Συγκεκριμένα δωρίστηκε στο εν λόγω σχολείο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που απαρτίζεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική κάμερα, προτζέκτορα και radio cd.

H δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας σε φορείς αλλά και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τη δωρεά παρέλαβε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Θεόδωρος Χαλαστάνης, ο οποίος εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του προς την εκκλησία.

Επίσης ο κ. Χαλαστάνης δεν παρέλειψε λόγω της Ημέρας να ευχηθεί Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και κυρίως να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στη Μάνα Πρόσφυγα που διασχίζει βουνά και θάλασσες για να φτάσει σε ασφαλή προορισμό για τα παιδιά της.

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του έργου της ποιμαντικής διακονίας των παιδιών και των νέων της ενορίας μας.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!