ΛΟΝΑΠ ¨ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ¨:O καθιερωμένος ετήσιος χορός του ομίλου Κύριο

ΛΟΝΑΠ ¨ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ¨:O καθιερωμένος ετήσιος χορός του ομίλου

Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Ετήσιος Χορός του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας & περιχώρων ¨Το Ρουμλούκι¨ με παρουσία και συμμετοχή μελών και φίλων του ομίλου καθώς και με κέφι και χορό στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Το χορό προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κορφιώτης ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την προσέλευση και τιμή προς τον ιστορικό Όμιλο πλαισιωμένος από το Δ.Σ.

Ιδιαίτερη αναφορά επιβάλλεται να κάνουμε στις βραβεύσεις μαθητριών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης αναπόσπαστα κομμάτια του πετυχημένου παζλ της ¨συντροφιάς¨ του ΛΟΝΑΠ αποτελούν οι δύο πολυτάλαντοι δάσκαλοι παραδοσιακών χορών η κ. Όλγα Καστανά και ο κ. Δημήτρης Σαμαράς που επιδίδονται σε έναν ασταμάτητο αγώνα διατήρησης των ηθών και των εθίμων του Ρουμλουκιού.

Οι χορευτές, τα μέλη και οι φίλοι του διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα με ένα απολαυστικό λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα.

Στον Ετήσιο Χορό παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Ράπτης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Βουλγαράκης καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!