Στη βεροιώτισσα Ιωάννα Μπέλλα το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2018 Κύριο

Στη βεροιώτισσα Ιωάννα Μπέλλα το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2018

Μπορεί να μην κέρδισε μια θέση στο Greece’s Next Top Model –όπου την απέρριψαν λόγω αισθητικών επεμβάσεων- αλλά κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018 στα φετινά

καλλιστεία που επέστρεψαν στην ελληνική τηλεόραση και στο Μακεδονία TV.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Καλλιστεία 2018 Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και είδαμε την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία πήγε στο Greece’s Next Top Model, να σαρώνει. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και πριν ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ που θα διεκδικούσαν τους τρεις βασικούς τίτλους, μάλιστα, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε τρεις επιμέρους διακρίσεις. Μία εξ αυτών αφορούσε στη βράβευση της διαγωνιζόμενης εκείνης που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό και αυτή ήταν η Ιωάννα Μπέλλα.


Η Ιωάννα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν και οι μεγάλοι τίτλοι της βραδιάς που την ανέδειξαν ως την Σταρ Ελλάς 2018 που θα μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό και σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.


Ποια είναι η Ιωάννα Μπέλλα

Έχει ύψος 1.85 και δουλεύει ως μοντέλο στο πρακτορείο Ηappy People Models εδώ και αρκετά χρόνια έχοντας συμμετοχή σε σημαντικές επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις. Μεγάλωσε στην Βέροια σαν πριγκίπισσα εκτός από την ομορφιά της, έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία ζωής παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η Ιωάννα είναι κόρη του «βασιλιά» του κρέατος της Βέροιας. Ο πατέρας της έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Βέροια και σφαγείο και επίσης περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν της έλειψε τίποτα ποτέ και όπως έχει πει η ίδια μεγάλωσε σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Ο σοβαρός τραυματισμός και οι σπουδές της Η Ιωάννα αγαπούσε το βόλεϊ και έπαιζε από μικρή. Ξεκίνησε στα 7 της και συνέχισε παίζοντας σε διάφορες ομάδες της περιοχής. Όνειρό της ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ, μέχρι ένας σοβαρός τραυματισμός, άλλαξε τα σχέδιά της. Προσπαθώντας να σηκώσει στο γυμναστήριο βάρη 150 κιλών ενώ έλειπε ο προπονητής της τραυματίστηκε σοβαρά, ραγίζοντας τη λεκάνη της . Έμεινε για 5 ολόκληρους μήνες στο κρεβάτι και μετά πήγε σχολείο με αναπηρικό καροτσάκι.

Μεγαλώνοντας πήγε στη Θεσσαλονίκη και συνειδητοποίησε τότε πόσο όμορφη και εντυπωσιακή ήταν… Εκεί πιάνει δουλειά στο Μαρκίζ κάνοντας υποδοχή για 6 μήνες μέχρι που το μαθαίνουν οι γονείς της και έτσι σταματάει… Λίγο αργότερα, σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπήκε και στο χώρο του modeling με συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία το Μιλάνο και την Αμερική. Τέλος έχει κάνει και σπουδές δημοσιογραφίας στη σχολή του Ant1.

https://www.tilestwra.com

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας