Σύλλογος Ποντίων Πλατέος:Oλοκληρώθηκαν τα 3α ΚΟΜΝΗΝΑ με παρέλαση ¨Ποντιακών Αστεριών¨ Κύριο

Σύλλογος Ποντίων Πλατέος:Oλοκληρώθηκαν τα 3α ΚΟΜΝΗΝΑ με παρέλαση ¨Ποντιακών Αστεριών¨

Tην Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 ολοκληρώθηκαν τα 3α ΚΟΜΝΗΝΑ με επιτυχία αφού ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος Ημαθίας οι ΚΟΜΝΗΝΟΙ διοργάνωσαν για

3η συνεχή χρόνια ένα μοναδικό Ποντιακό πανόραμα εκδηλώσεων με τα μεγαλύτερα ονόματα της ποντιακής μουσικής που παρήλασαν στη σκηνή των Κομνηνών.

Ο χρόνος σταμάτησε και απόκτησε μία διάσταση ξεχωριστή: δημοφιλείς καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και αποτέλεσαν μια δυναμική, πολυδιάστατη μουσική σύμπραξη για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Αυγούστου ο μοναδικός Ματθαίος Τσαχουριδης με την ορχήστρα του και ο άρχοντας του ποντιακου τραγουδιού Στάθης Νικολαϊδης μαζί με τον Γιώργο Ατματζίδη και Κώστα Ζώη συναντήθηκαν στη σκηνή των ΚΟΜΝΗΝΩΝ.

Οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τους δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που αποδεικνύεται πως όσο και να τους ακούει το Ημαθιώτικο κοινό...δεν τους ¨χορταίνει¨.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δριστάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γκιουρτζής.

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!