Θαυμάσιες ερμηνείες στην 22η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου Αλεξάνδρειας Κύριο

Θαυμάσιες ερμηνείες στην 22η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου Αλεξάνδρειας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαϊου 2018 στην Αλεξάνδρεια η 22η Συνάντηση Χορωδιών του δήμου μας υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο.


Οι «Αλεξανδρινές Φωνές» μαζί με την παιδική χορωδία μας «Μελισσάνθη» υποδέχτηκαν τις χορωδίες:
Μικτή Χορωδία ¨Χρίστος Τσολάκης¨, Σύλλογος Αποφοίτων της Φ.Μ.Σ. του Α.Π.Θ, Μικτή Χορωδία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τη Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Πολιτιστικού Θέρμης και όλοι μαζί δημιούργησαν μια καταιγιστική ατμόσφαιρα με τους ήχους των φωνών τους.

Μέσα από ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο οι χορωδίες με τη θαυμάσια ερμηνεία τους, κατάθεση ψυχής και ευαισθησίας μάγεψαν το κοινό το οποίο δε σταμάτησε καθ' όλη τη βραδιά να τις ανταμοίβει με το θερμότατο χειροκρότημά του.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ξεναγούς τις διακεκριμένες χορωδίες του Δήμου μας και τους φιλοξενουμενούς τους που αποθέωσαν μουσικά την εκδήλωση και μάγεψαν τους θεατές με τις υπέροχες φωνές τους!

Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας ¨Μελισσάνθη¨ και ¨Αλεξανδρινές Φωνές¨ υπό τη μουσική διεύθυνση της κ. Ελένης Θεοδωρίδου πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση γεμάτη από ποιοτική μουσική και μαγευτικές φωνές.
Στο τέλος της Συνάντησης ανταλλάχθηκαν τιμητικά δώρα ως ένδειξη τιμής στις χορωδίες για τη συμμετοχή τους στην 22η Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας .

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δελιόπουλος και η Δημοτική σύμβουλος κ. Όλγα Μοσχοπούλου και πλήθος κόσμου.

Mετά το πέρας της 22ης Συνάντησης Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας ακολούθησε μία εξαιρετική από πλευράς οργάνωσης δεξίωση στη Λέσχη Ποντίων.
Εθελοντικά οι καλλίφωνες γυναίκες που απαρτίζουν τη Χορωδία ¨Αλεξανδρινές φωνές¨ έφτιαξαν από καρδιάς σπιτικά εδέσματα και λιχουδιές και δεξιώθηκαν τις φιλοξενούμενές τους χορωδίες.
Ο μπουφές ξεχωριστός, με κάθε λογής γεύσεις, στολισμένος επαγγελματικά έκανε τους φιλοξενούμενους να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.
Ο χώρος δε, άρτια διακοσμημένος με φαναράκια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές που έγιναν το βράδυ της Κυριακής ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ πρεσβευτές της Ρουμλουκιώτικης φιλοξενίας!

Eπιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!