''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ...η σύνταξη'',Σείστηκε από γέλια και χειροκροτήματα το Δημοτικό Θέατρο Πλατέος...Μπράβο! Κύριο

''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ...η σύνταξη'',Σείστηκε από γέλια και χειροκροτήματα το Δημοτικό Θέατρο Πλατέος...Μπράβο!

Το τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρεας (Θίασος Σκηνοβάτες) παρουσίασε τη sold out Θεατρική παράσταση

''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ...η σύνταξη'', μια κωμωδία καταστάσεων της Μαρίας Κίτρα
σε σκηνοθεσία της δοκιμασμένης και αξιόλογης Χρύσας Αντωνίου και σκηνικά του Οδυσσέα Γωνιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 20:00 ( θα ακολουθήσουν δύο παραστάσεις την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 17:30 & στις 20:00)

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έπαιξαν τους ρόλους τους με στόφα επαγγελματία αναδεικνύοντας το βαθιά έμφυτο ταλέντο τους και γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από το πολυπληθές κοινό το οποίο βίωσε ανεπανάληπτες στιγμές.

Απίστευτη παράσταση με πληθώρα κωμικών σκηνών που ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το θέατρο, ο οποίος δεν σταμάτησε να γελάει απολαμβάνοντας μια πραγματικά εκπληκτική παραγωγή με άφθονο χιούμορ και σπουδαία ταλέντα που καθήλωσαν το κοινό με γέλιο μέχρι... δακρύων.
Κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών οι «ηθοποιοί» της ξεκαρδιστικής κωμωδίας ''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ...η σύνταξη'' κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να αφήσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο κοινό.

Άξιοι συγχαρητηρίων και επαίνων είναι όσοι στάθηκαν στο πλευρό των συντελεστών με κάθε τρόπο.

Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δελιόπουλος.

Λίγα λόγια για το έργο...
Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων....Ο Γιώργος είναι άνεργος και παντρεμένος με τη Μαρία. Έχουν μια κόρη τη Λίτσα...Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστάνε ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα για το απλήρωτο στεγαστικό τους δάνειο. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του Κώστα και η Μαρία τη μητέρα της Κούλα ώστε να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. ΚΑΝΕΙΣ όμως από τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο.... Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους. Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Ένα πρόσωπο έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά...Στην ιστορία εμπλέκονται ο καρδιολόγος κύριος Αντρέας Καρδούλας, η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού η Χριστίνα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, η Τούλα και η κυρία Χρεωστίδου.....!!!!

Σαν επαγγελματίες ηθοποιοί έπαιξαν:

Αγγελική Κακαγιάννη: Τούλα

Αθηνά Αποστολάκη : Μαρία

Άρης Κύρου : Κώστας

Αριστοτέλης Βαρσαμόπουλος : Καρδούλας

Ασπασία Γκιορτζή : Χρεωστίδου

Βασίλης Τάτσης : Γιώργος

Δημήτρης Αντωνίου : Πήτερ

Ντίνα Ματράκα : Χριστίνα

Σόφη Παίδιου : Κούλα

Χριστίνα Καβακοπούλου : Τζούλη

Χρυσή Τράντου : Λίτσα

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!