Τίμησαν την αγάπη «Τα παιδιά της Άνοιξης» με μουσική συναυλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας Κύριο

Τίμησαν την αγάπη «Τα παιδιά της Άνοιξης» με μουσική συναυλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας

Τίμησαν την αγάπη «Τα παιδιά της Άνοιξης» με μουσική συναυλία το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας με πλήθος κόσμου να αγκαλιάζει την εκδήλωση.

Ο φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας , ΚΔΗΦ «Τα παιδιά της Άνοιξης» σε συνεργασία με το σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και την Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν τη συναυλία αγάπης «Δεν γεννήθηκα για να μισώ, αλλά για να αγαπώ» με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για το έργο του ΚΔΗΦ.

Ένα παραμύθι αγάπης συνυφασμένο μουσικά με ύμνους και τραγούδια αφού η μουσική αποτελεί το υπέρτατο αγαθό της αγάπης. Μια παράσταση που μας θύμισε την ομορφιά της ζωής, πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, όπως μια αθώα προσευχή, ένα ζωντανό χορός, μια μάνα που κλαίει για το παιδί της, την χαρά της καθημερινότητας και τη σημασία της οικογένειας.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά που έχουν ανάγκη να ακουστούν, να αγκαλιαστούν και να νιώσουν σαν όλους μας, μια μορφή αγνής και άδολης αγάπης, του εθελοντισμού και της προσφοράς που έδειξαν όλοι οι συντελεστές για την πραγματοποίηση της συναυλίας που είναι άξια συγχαρητηρίων.

Στην παράσταση συμμετείχαν αφιλοκερδώς η χορωδία Μελίκης, η παιδική χορωδία Μελίκης, ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου.

Με την ευγενική υποστήριξη της Εστίας Ρουμλουκιωτών και της Φιλοπροόδου-Φιλοπτώχου Γυναικών Αλεξάνδρειας.

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!