¨Το Δώρο¨ της Κατερίνας Παπαποστόλου κατέκλυσε τον ΙΑΝΟ στη Θεσσαλονίκη...με κόσμο και συναισθήματα! Κύριο

¨Το Δώρο¨ της Κατερίνας Παπαποστόλου κατέκλυσε τον ΙΑΝΟ στη Θεσσαλονίκη...με κόσμο και συναισθήματα!

Η χαρισματική και πηγαία Κατερίνα Παπαποστόλου παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία στον ΙΑΝΟ στη Θεσσαλονίκη το βιβλίο της ¨Το Δώρο¨, των εκδόσεων Welldone, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.00

Την παρουσίαση συντόνισε ο Κώστας Μπλιάτκας, δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Προλόγισε η Έφη Καραγιάννη, δημοσιογράφος- Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας - Eπιχειρηματίας

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Κατερίνα Παπαποστόλου συγγραφέας του βιβλίου, Δημοσθένης Μουμιάδης συμπεριφοριστής- εκπαιδευτής σκύλων, Ευδοκία Νικολαΐδου ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, Βασίλης Γουλιέλμος εκδότης, Γιώργος Ροδινός δικηγόρος, Δημήτρης Πυρινός Δρ Ιστορίας, Διευθυντής σχολικής μονάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ημαθίας, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", Κατερίνα Ρόκου, Ψυχολόγος- Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας "Ιπποστήριξη"(www.ippostirixi.com). Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν: Μάκης Ρουσομάνης συγγραφέας, Μαριάννα Καλαϊτζή ραδιοφωνική παραγωγός- ηθοποιός.

Την ιστορία ζωντάνεψε η Μαριάννα Τάντου, ηθοποιός και Δημιουργός της Καλλιτεχνικής ομάδας YupiYaya (www.yupiyaya.gr).

Η κατάμεστη αίθουσα βιβλιοπαρουσιάσεων του ΙΑΝΟΥ πλημμύρισε από συναισθήματα, θύμησες και μνήμες για την Κατερίνα και την πορεία της μέχρι να φτάσει στη συγγραφή του βιβλίου, πορεία που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...

Xoρηγοί επικοινωνίας: LIVE MEDIA, ALEXANDRIAMOU.GR

Δείτε όλη τη βιβλιοπαρουσίαση σε βίντεο:

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς αδέσποτους αγγέλους που χάνουν τη μάχη καθημερινά, αλλά και στους μικρούς ήρωες που στέκονται δίπλα τους ακλόνητοι, διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα στη ζωή. Μια αληθινή μαρτυρία για όσα πολέμησαν και κατέκτησαν αυτές οι δύο ψυχές, η Διώνη και η Κατερίνα.

Μια ιστορία δύναμης, της δύναμης που βρήκε η Διώνη να σηκώσει το κεφάλι και να παλέψει, να διεκδικήσει όλα όσα της στέρησαν απάνθρωπα, ο αγώνας της να κερδίσει την αγάπη των ανθρώπων, την οποία βρήκε στη «νεράιδα» της, την Κατερίνα.

Ένα μάθημα ζωής που η Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί με όλους εμάς, για να πιστέψουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αν το θελήσουμε πραγματικά, μετατρέποντας το αρνητικό σε κάτι θετικό τόσο για μας όσο και γι’ αυτούς που βρίσκονται κοντά μας. Μπορούμε να είμαστε οδηγοί και πρωταγωνιστές στο ταξίδι της ζωής, κι όχι απλοί θεατές.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς αδέσποτους αγγέλους που χάνουν τη μάχη καθημερινά, αλλά και σε όλους τους μεγάλους ήρωες που στέκονται δίπλα τους διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα στη ζωή και στην ευζωία. Ένα βιβλίο μάθημα ζωής για να πιστέψουμε όλοι μας πως μπορούμε όλα να τα καταφέρουμε, αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά.

Ένα βιβλίο σύμβολο της μάχης του Καλού με το Κακό. Της Παιδείας με την Αμορφωσιά της ψυχής. Της Δύναμης να συνεχίζεις ότι κι αν γίνει, όσα κι αν είναι τα εμπόδια για να φτιάχνεις Παραδείσους.

Ένα βιβλίο για τη Διώνη που δεν είναι πλέον μόνο ένας σκύλος. Είναι πια η φωνή όλων των σκύλων, όλων των ζώων που βίωσαν την κακοποίηση στα χέρια ακατάλληλων ανθρώπων. Ένα βιβλίο για τη ζωοφιλία στην Ελλάδα που βρίσκεται ακόμη στο «Δάσος των σκιών». Για τη Διώνη, το σύμβολο της απελευθέρωσης των «μαγεμένων» ζώων που από τις Σκιές της εγκατάλειψης οδηγούνται στα χέρια μιας καλής νεράιδας για να πάρουν πίσω τη ζωή που τους αξίζει.

Ένα βιβλίο για την ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, της θέλησης για ζωή, της χαράς του να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Ένα βιβλίο που σε οδηγεί να ακούσεις τον άλλον, να τον αφουγκραστείς και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τον τρόπο που επικοινωνεί, ώστε να ξεκλειδώσεις τον πραγματικό του εαυτό και μαζί να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ένα βιβλίο που μιλά για τις σχέσεις. Σχέσεις που δεν βασίζονται στα λόγια αλλά στα συναισθήματα. Σχέσεις που δεν βασίζονται σε μία καθημερινή επικοινωνία αλλά στην ανακάλυψη ενός καινούριου και μοναδικού τρόπου γνωριμίας και άδολης αγάπης. Ένα βιβλίο προτροπή στους ανθρώπους να εκτιμήσουν και να σεβαστούν τα ζώα σαν ξεχωριστές προσωπικότητες και όχι σαν κτήματά τους.

Ένα βιβλίο για τα ζώα που διδάσκουν, για ένα βασίλειο που γκρεμίζεται, για έναν σκύλο που ήρθε να μοιράσει αγάπη και να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία, για μια νέα εποχή που μόλις τώρα ξεκινά. Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει στο Μεσαίωνα, σε παλάτια, σε δάση όπου χορεύεις παρέα με όλα τα ζώα, σε πόλεις που μόνο στα όνειρά σου έχεις δει.

Με ένα κείμενο «γροθιά στο στομάχι» που χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια, να πάρεις μια βαθιά ανάσα, να γίνεις σκύλος και να ταξιδέψεις μαζί του βλέποντας μέσα από τα μάτια του και νιώθοντας όπως εκείνος! Και μετά, όταν επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος!

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!