Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βέροιας Παντελεήμων (04/01 - 07/01/2020) Κύριο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βέροιας Παντελεήμων (04/01 - 07/01/2020)

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Μαλγάρων επί τη εορτή  του Οσίου Νικηφόρου  του Λεπρού. Θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου.

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι θα παραστεί στο εόρτιο γεύμα για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών και θα κόψει την βασιλόπιτα για όλους τους Κατηχητές και τους Κυκλάρχες.

Στην σύναξη θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Θεολόγος Αμπόνης.

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνεια) το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό.

Την ίδια ημέρα θα αγιάσει τα ύδατα:    Στις 11:30 π.μ. Βέροια


    Στις 12:30 μ.μ. Νάουσα (άλσος Αγίου Νικολάου)
    Στη 1:00 μ.μ. στο κολυμβητήριο της Νάουσας
    Στις 3:30 μ.μ. στο φράγμα του ΑλιάκμονοςΤην Τρίτη 7 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, επί τη εορτή της συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου.

Σχετικά Άρθρα