Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (06/03 - 14/03/2020) Κύριο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων (06/03 - 14/03/2020)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αντίπας Αγιορείτης με θέμα: «Περί φόβου Θεού».

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη επετείω της ενάρξεως της Επαναστάσεως του 1822 στην πόλη της Νάουσας.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αντίπας Αγιορείτης με θέμα: «Το θάρρος και το θράσος μέσα στην Εκκλησία».

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου επί τη εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.                                                                                                                           
Την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Πολυκάρπου Πρασινάδας.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανατολικού.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Νικοδήμου Βεροίας.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Χαραλάμπους Κυδωνέας.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στη Β’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νησίου και θα τελέσει Μνημόσυνο για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του χωριού.

Σχετικά Άρθρα