Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας Παντελεήμων (13/03-18/03/2018) Κύριο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Βεροίας Παντελεήμων (13/03-18/03/2018)

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων. Σύμφωνα με αυτό:

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα του Δήμου Βέροιας.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας. Στο τέλος θα τελέσει τα Εγκαίνια της «Τράπεζας Αγάπης» (Συσσίτιο) της ενορίας.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης, επί τη εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 17 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη ενάρξη της Επαναστάσεως του 1822 στην πόλη της Νάουσας.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης.

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου.

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος», θα αναπτύξει το θέμα: «Εκεί που βάδισε ο Χριστός».

Σχετικά Άρθρα