Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος (29/3-7/4/2019) Κύριο

Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος (29/3-7/4/2019)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Γρηγόριος Γρηγοριάτης με θέμα: «Το μυστήριο του γάμου».

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 31 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Γρηγόριος Γρηγοριάτης με θέμα: «Η σημασία της νήψεως στον αγώνα μας για την θέωση».

Την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, επί τη εορτή της Αγίας Αργυρής.

Την Τρίτη 2 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσης.

Την Τρίτη 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μουτσιάλης.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλοχωρίου.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στο Νεοχωρόπουλο.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στην ακολουθία θα ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» με μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα υποδεχθεί το Ιερό Λείψανο της Χειρός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους. Το Ιερό Λείψανο θα μεταφέρει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Ελισσαίος, ο οποίος στο τέλος θα ομιλήσει με θέμα: «Μιμηταί Αγίων: Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος και μοναχός Ιερώνυμος Σίμωνος Πέτρας».

Την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Εφραίμ Σιμωνοπετρίτης με θέμα: «Ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος και η Κλίμαξ».

Σχετικά Άρθρα