Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑΛ για την έντονη μυρωδιά στο νερό της Αλεξάνδρειας Κύριο

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑΛ για την έντονη μυρωδιά στο νερό της Αλεξάνδρειας

Επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας: Σχετικά με τις ερωτήσεις κατοίκων της Δ.Κ. Αλεξάνδρειας σε τοπικά site όσον αφορά την έντονη μυρωδιά που διαπίστωσαν στο νερό της ύδρευσης σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Oι πηγές υδροδότησης παραμένουν οι ίδιες, πρώτον οι πηγές του Τριποτάμου και δεύτερον οι τοπικές γεωτρήσεις οι οποίες συμπληρώνουν το νερό σε περίοδο που αυτό δεν επαρκεί.

Επειδή η ποιότητα δεν άλλαξε, τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης μέχρι αυτή τη στιγμή προβαίνουν σε έλεγχο για πιθανές βλάβες του δικτύου ύδρευσης κάτι που μέχρι τώρα δεν διαπιστώθηκε.
Διαπιστώθηκε όμως πως υπήρχε δυσλειτουργία του χλωριωτή που χλωριώνει το νερό στον υδατόπυργο του Αμφιθεάτρου με αποτέλεσμα την υπερχλωρίωσή του.

Η επιχείρηση έχει προβεί τάχιστα στο ξέπλυμα του δικτύου με ταυτόχζρονο άνοιγμα των εκκενωτών και των πυροσβεστικών κρουνών στο δίκτυο ύδρευσης της Αλεξάνδρειας.
Στην πορεία έχει προβεί σε αυτοψία και επανέλεγχο του χλωρίου στους περισσότερους συνδημότες που εξέφρασαν πρόβλημα έντονης οσμής.

Διαπιστώθηκε ότι η οσμή έχει περιοριστεί ή σε κάποιες περιπτώσεις και εξαφανιστεί εντελώς.
Επειδή οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι την εξάλειψη του φαινομένου παρακαλούνται οι πολίτες να μην γίνετε οποιαδήποτε χρήση του νερού εάν διαπιστώνετε οσμή ή θολότητα.

Επίσης επικοινωνήστε άμεσα με τα τηλέφωνα της επιχείρησης: 23330 27965 προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες αναλύσεις νερού.
Τέλος ευχαριστούμε όλα τα τοπικά site για την άμεση ενημέρωση που σκοπό έχει την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ

Μπασδεκόπουλος Θεόδωρος

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!