alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ένα εκπληκτικό Πολιτιστικό Αντάμωμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Κτήμα Αφροδίτη.

Οι φορείς του Π.Α.Ο. “ Άρης Παλαιοχωρίου ”, Πολιτιστικός Σύλλογος “ Ο Φίλιππος ”, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων και

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, η Αστερούπολη άναψε το το ψηλότερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο της περιοχής μας στον πεζόδρομο Πλατέος, όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, μικροί και μεγάλοι μαζί μας η χορωδία του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας.

Όπως κάθε χρόνο και φέτος η ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θα ψάλει τα Ρουμλουκιώτικα κάλαντα "κόλιντα μπάμπου, κόλιντα, σύκα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών που έλαβε χώρα από το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας για την ανάδειξη του Δ.Σ που θα διοικεί το σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας για τα επόμενα 3 έτη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας διοργάνωσε για μικρούς και μεγάλους την καθιερωμένη του χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ., στον πεζόδρομο, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο.

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας μεταξύ της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου με τη νικήτρια ομάδα της πόλης μας να έχει την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κατηγορία Αθλητικά

Ποντιακή Νεολαία Αράχου - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Ένας αγώνας που ο έλεγχος της μπάλας επικεντρώθηκε στο χώρο του κέντρου κατά τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου.

Κατηγορία Αθλητικά

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Κατηγορία Αθλητικά

Α1 ΕΠΣ Ημαθίας – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας