alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 18:54

ΟΙ ''Θεατρομπόμπιρες'' ευχαριστούν

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017, οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ, σε συνεργασία με τη συγγραφέα βιβλίων κ.Τάρη Ελισάβετ, πραγματοποίησαν με επιτυχία μια βιβλιοπαρουσίαση/ θεατρική παράσταση σε ένα κατάμεστο χώρο εντός του δημαρχείου. Η θεατρική

Η ΚΕΔΑ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ’’ πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 , στις 18.00, στο χώρο μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο ¨ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ¨, υπό

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΓΑΣ Κοπανού  2-2

Κατηγορία Αθλητικά
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 15:28

Μποναμάς 400 ευρώ για ανέργους 18 - 24 ετών

Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όπως ανακοίνωσε η υπoυργός Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ, το επίδομα θα λάβουν όσοι νέοι ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον μήνα Οκτώβριο και δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), όπου θα συμπληρώσουν τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα πιστωθεί το ποσό.

Η προθεσμία για την αίτηση είναι έως την προσεχή Τετάρτη, ενώ όπως είπε η υπουργός το επίδομα θα καταβληθεί έως το τέλος του έτους και το συνολικό ποσό της παρέμβασης υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Η καταβολή του επιδόματος γίνεται διότι οι περισσότεροι άνεργοι αυτής της ηλικιακής ομάδας δεν έχουν εργασιακή εμπειρία ώστε να λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας, ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.

 

 

Κατηγορία Οικονομία
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 15:21

To κατάστημα Bambino ΑΝΟΙΚΤΟ την Κυριακή 17/12

To κατάστημα Bambino θα είναι ανοικτό την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10π.μ. περιμένοντας να σας εξηπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στη Στέγη Ποντίων.
Το κάλεσμα πραγματοποιήθηκε με σκοπό την απόφαση του νέου Δ.Σ. να συνδράμουν όλα, παλιά και νέα μέλη για να επιτευχθεί μια νέα αρχή για τον εν λόγω σύλλογο, μια συλλογική προσπάθεια που θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Τα δύο νέα πρόσωπα που ¨επιστρατεύθηκαν¨ για να συμβάλλουν στην εκκίνηση του συλλόγου είναι ο Μελέτης Σισμανίδης και η Θεοπίστη Κασιγεωργοπούλου.
Ο Μελέτης Σισμανίδης ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.
Επίσης παρουσιάστηκαν οι προθέσεις του νέου Δ.Σ.:
-Ανοικτό κάλεσμα προς όλους για να προχωρήσει ο Σύλλογος μπροστά

-Τροποποίηση του καταστατικού με βάση το καταστατικό της ΠΟΕ

-Ξεκαθάρισμα του Μητρώου μελών

-Νέα τμήματα με στόχο τη γνώση της ιστορίας του Πόντου κυρίως για τους νέους

-Δημιουργία τράπεζας αίματος

-Σύσταση θεατρικής ομάδας

-Αναβάθμιση του τμήματος εκμάθησης της ποντιακής γλώσσας

-Συνεργασία με τους άλλους ποντιακούς συλλόγους σε επίπεδο νομού

-Συνδρομή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες

-Εμπλουτισμός βιβλιοθήκης

-Τουριστικές - επιμορφωτικές εκδρομές με σίγουρο σταθμό τον Πόντο

-Ομιλίες - Παρουσιάσεις

Το νέο Δ.Σ. ευχήθηκε Καλές γιορτές σε όλους...το alexandriamou.gr να ευχηθεί με τη σειρά του καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα,...συνέχεια και συνέπεια στο έργο σας όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας & περιχώρων.

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η ΜΙΕΖΑ», λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, σας βάζει στην εορταστική ατμόσφαιρα με ένα γλέντι που

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Νέο κύμα κακοκαιρίας λένε πως έρχεται. Βοριάδες, πτώση

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 70 Χρόνια της Β΄ Μοίρας Καταδρομών στην Νάουσα.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δοξολογία και ξεναγήθηκε στο στρατόπεδο.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

70XroniaBMoiraKatadromwn2017-4.jpg

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας