alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017

Εντυπωσιακή έναρξη για την 2η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία στην Ημαθία με λύρες, Πόντο και Κρήτη!

Tην Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21.00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η έναρξη της 2ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας στην Ημαθία από τον Μορφωτικό Σύλλογο ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας στο Εμπορικό Κέντρο Κοπανού Νάουσας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Ημαθίας και με την χορηγία του Υπουργείου Εσωτερικών(Μακεδονίας - Θράκης) και του Δήμου Νάουσας.

¨ΠΑΡΑΘΙΝ ΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ¨, αυτός ήταν ο τίτλος της εναρκτήριας εκδήλωσης, ενός μουσικοχορευτικού ταξιδιού με οδηγούς τις λύρες από Κύπρο, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τη Μ. Ασία και τον Πόντο που παρουσίασε μοναδικά ο Λάζαρος Τερζάς.

Στους θεατές κράτησαν εξαιρετική συντροφιά ο Μιχάλης Καλιοντζίδης και τα μουσικά σχήματα των Μελόρυθμων και του Κωστή Κυριτσάκη.

Μαζί τους επίσης οι :Νικηφορίδης Ανδρέας: Νταούλι και Φουντουκίδης Δημήτρης: Aρμόνιο

Καθώς και τα εξαιρετικά χορευτικά συγκροτήματα:
Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
¨ΚΡΗΤΑΕΤΟΙ¨ της Ένωσης Κρητών Βριλησίων Αττικής
Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Βουλευτής Ημαθίας κα Καρασαρλίδου. ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Σοφιανίδης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Ουλσουτζόγλου και το μέλος κ. Γιάγκογλου,η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Τσιπουρίδου κ.α.

Ο χώρος των εκδηλώσεων στις 4, 5, 6 Αυγούστου 2017 στο Εμπορικό Κέντρο Κοπανού Νάουσας είναι πλαισιωμένος από εκθεσιακά περίπτερα με τοπικά προϊόντα κυρίως κρασιά, μαρμελάδες, κομπόστες κ.α. τοπικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής σε μια προσπάθεια που ως σκοπό της έχει την προαγωγή θεμελιωδών αξιών όπως την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας, την προώθηση των τοπικών προϊόντων -ροδάκινο και οίνο- καθώς και την ανάδειξη των μουσικοχορευτικών δρώμενων στην προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής παράδοσης.

Αξιοσημείωτη η άρτια οργάνωση, η εντυπωσιακή και καλαίσθητη διακόσμηση καθώς και η εξαιρετική οπτική προβολή της 2ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας στην Ημαθία από τον Μορφωτικό Σύλλογο ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ Κοπανού Νάουσας που έδινε την αίσθηση σκηνικού στους θεατές που διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Ο Α.Σ.Φ Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Μυλωνά από τον Διαγόρα Σεβαστής.

Κατηγορία Αθλητικά

Στο γήπεδο του Αράχου ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017, με τον καθιερωμένο αγιασμό η προετοιμασία της τοπικής ομάδας, της ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΡΑΧΟΥ'΄ καθώς και η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κασάπη.

Κατηγορία Αθλητικά
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις  7 Αυγούστου   2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00΄ στα γραφεία της επιχείρησης <οδός Βεροίας - Δημοτικό Κολυμβητήριο>,
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 13:00

Ξεκίνησαν οι πληρωμές νέων αγροτών

Στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2016 του ΠΑΑ 2014-2020, ξεκίνησαν οι πληρωμές των δικαιούχων νέων γεωργών,

Νέα άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία αυτό το Σαββατοκύριακο καιθα πλησιάσει σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 εξασφαλίζεται η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η σχετική παράταση εξασφαλίστηκε με το

Κατηγορία Υγεία

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα  ανακοινώθηκαν από το ΥΠΟΙΚ αλλαγές στα capital controls, οι οποίες θα ισχύουν από την 1η Σεπτεμβρίου και θα οι καταθέτες θα μπορούν να

Κατηγορία Οικονομία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας