alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

H Βασιλακάκη - Περπερίδου Μαρία είναι μια γυναίκα νέα, εργαζόμενη μητέρα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, ανήσυχη, απαιτητική και κυρίως

Τα τσορνοβίτικα συνεχίζονται... Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειάς και οι κυνηγοί του χωριού σας προσκαλούν στην 1η γουρουνοχαρά στη Φυτειά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 μμ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Φυτειάς.

Ελάτε να δοκιμάστε δωρεάν μαγειρευτό αγριογούρουνο με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.

Ο
Πρόεδρος

Περηφανόπουλος Σωτήριος

gourounoxara

Σπουδαία νίκη μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σημείωσε ο Εδεσσαϊκός στα Τρίκαλα Ημαθίας και σε συνδυασμό με τα

Κατηγορία Αθλητικά

Για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κατά της χρήσης του «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, αυτήν τη φορά στην Αθήνα και μάλιστα στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, σκοπός τους είναι να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα και να περάσουν το μήνυμα πως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική, μπροστά από την Βουλή.

Από την Τ.Κ Πλατέος Ημαθίας θα ξεκινήσει λεωφορείο για τη συμμετοχή πολιτών στο συλλαλητήριο

Η τιμή της μετάβασης και επιστροφής είναι 20 ευρώ . Για πληροφορίες-κρατήσεις  θέσεων στο τηλ. 6974 691 883, κα Μάρθα Παντοπούλου.

Η ώρα αναχώρησης για την Αθήνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

Ο Σύλλογος ευχήθηκε σε όλους τους περευρισκόμενους ¨Καλή Χρονιά¨ κόβοντας την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι με πανηγυρικό αλλά συνάμα και οικογενειακό χαρακτήρα, στο φιλόξενο και κατάμεστο χώρο του ¨Λίθου¨ στην Αγκαθιά Ημαθίας όπου πραγματοποίησαν το μεσημεριανό τους Αντάμωμα.

Χαιρετισμό απηύθυνε στην έναρξη της εκδήλωσης η δραστήρια Πρόεδρος του συλλόγου κα.Κατερίνα Πλατσά καθώς και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι και χορό στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Το νέο Δ.Σ. φαίνεται να έχει κινητοποιήσει τα μέλη και τους φίλους του και αναμένεται μια λαμπρή ανοδική πορεία, σύμφωνα με τα δείγματα που έχουμε μέχρι στιγμής...

 

 

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων ¨ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ¨ έκοψε την ετήσια Βασιλόπιτά του σε μια

Για άλλη μια φορά οι χορευτές, τα μέλη και ο κόσμος τίμησαν τον Σύλλογο Ποντίων Πλατέος ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ με την παρουσία του στην

Η ακαδημία Αστέρας Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στην αίθουσα του δημαρχείου Αλεξάνδρειας την Κυριακή 28 Ιανουραρίου στις 18:00.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Αν. ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε εχθές 26/1/2018 η εταιρεία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στο

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας