alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 21:00, παραμονή της μεγάλης θεομητορικης εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου,θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου, Ιερά αγρυπνία.

 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 Ένας πολύ δυνατός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με νικήτρια

Κατηγορία Αθλητικά

Τεράστια επιτυχία για το ελληνικό καράτε! Η Ελένη Χατζηλιάδου κατάφερε και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαδρίτης, κερδίζοντας με 3-0 στα σημεία την Γιαπωνέζα Αγιούμι Ουεκούσα!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν δύο χρόνια είχε χάσει στον τελικό, στην αντίστοιχη διοργάνωση από την σημερινή (10/11) αντίπαλό της, αλλά αυτή τη φορά δεν επέτρεψε να συμβεί το ίδιο!

Πήρε πανάξια το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας με εντυπωσιακό τρόπο της αντιπάλου της, για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Να τονίσουμε ότι η Χατζηλιάδου θα είναι από τις μεγάλες ελπίδες για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, καθώς το καράτε εντάσσεται στην διοργάνωση κάνοντας πρεμιέρα στο Τόκιο!

sportime.gr

Κατηγορία Αθλητικά

- Είναι Κυριακή 4 Νοέμβρη και κάποιοι εμμονικοί τηλεθεατές στα πολιτικά πρωινάδικα ενημερώνονται από την ΥΕΝΕΔ.

- Οι πιο μαζοχιστές από αυτούς απολαμβάνουν αξιότιμο βουλευτή, αριστερό κατά τα λεγόμενα του, συνταξιούχο καθηγητή.

- Η ερώτηση που γίνεται αφορά όσα παραπλανητικά οδηγούνται, για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, από κυβερνητικές πρωτοβουλίες και έχουν σχέση με τα λεγόμενα “αναδρομικά των συνταξιούχων γενικώς” σαν δεύτερη βέβαια δόση, αφού η πρώτη δόση είχε καταβληθεί από προηγούμενη κυβέρνηση στους δικαιούχους των ειδικών μισθολογίων π.χ. σωμάτων ασφαλείας, πανεπιστημιακών κλπ.

- Από την απάντηση προκύπτει αβίαστα το αλαλούμ των κυβερνητικών οι οποίοι δεν αισθάνονται ότι μια καρέκλα ευθύνης είναι γεμάτη με σουβλερά αγκάθια και όχι στρωμένη με συγκολλητική ταινία απροσδιόριστης ισχύος με μοναδικό σκοπό την άγρα μισθών και προνομίων.

- Τι απάντηση λοιπόν έδωσε ο καθηγητής πανεπιστημίου κ. Ζουράρις;

“Εγώ είμαι συναταξιούχος Γαλλικού πανεπιστημίου και δεν με αφορούν τα αναδρομικά των Ελλήνων συνταξιούχων και ψηφίζω ό,τι μου καπνίζει”.

- Προφανώς για να δικαιολογήσει το ότι είναι “συνταξιούχος Γαλλικού πανεπιστημίου” αραδιάζει μια σειρά πραγματικών ή λιγότερο πραγματικών περιστατικών που αφορούσαν τις διώξεις των αριστερών πεποιθήσεων προγόνων του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν, όπως είπε, στο ΠΑΡΙΣΙ και έτσι ο ίδιος για σαράντα χρόνια να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γαλλικό πανεπιστήμιο και άρα να δικαιολογείται η δηλωμένη άγνοιά του περί των όσων περί της “Ελληνικής σύνταξης” συμβαίνουν, αγνοώντας ότι όλο αυτό το διάστημα τυχαίνει να είναι βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου και να εξαρτάται και από τη δική του ψήφο – την ψήφο ενός συνταξιούχου καθηγητή Γαλλικού πανεπιστημίου- το μέλλον του Έλληνα συνταξιούχου από τότε που αυτός ψηφίστηκε για να γνωρίζει και να μην ψηφίζει ό,τι του καπνίζει.

- Είναι βέβαιο πως κανένας ΖΟΥΡΑΡΙΣ είτε αριστερός είτε δεξιός δεν έχει άδικο εκατό τοις εκατό, είναι βέβαιο όμως πως ένας καθηγητής Πανεπιστημίου έστω και συνταξιούχος, έστω και Γαλλικού πανεπιστημίου είναι ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αν όχι ΝΤΡΟΠΗ αφού ο συνδυασμός στοιχείων που αλληλοσυμπληρώνονται αποτελούν βάση αποτελεσματικής δράσης, τόσο στην αριστερή υποτιθέμενη κουλτούρα, όσο κυρίως και στην αριστερή ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της δεξιάς τσέπης του όποιου κ. Καθηγητή.

- Η ντροπή όμως είναι μεγαλύτερη όταν η αναφορά έρχεται στο “Μακεδονικό” όπου ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ κ. Καθηγητής ανατρέχει στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ σύμφωνα με το οποίο ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ είχε τεκμηριώσει “γιατί οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ δεν μπορεί να είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” αλλά αυτός ως ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ – των ψηφοδελτίων του ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ακολουθώντας μια αριστερή κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να ξεστρατίσει από το μονοπάτι της αριστεράς, υπονοώντας ότι ψηφίζει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

- Τι συνέπεια και αυτή, ίσως να διδάσκεται στα πανεπιστήμια του εξωτερικού!!!

- Είσαι αριστερός, μπαίνεις στα ψηφοδέλτια του ακροδεξιού ΚΑΜΜΕΝΟΥ είσαι καθηγητής πανεπιστημίου, ομνύεις στο όνομα του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 3 του Αριστοτέλη, αλλά ψηφίζεις καταδικαστικά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!

- Δεν είσαι πρότυπο για τους νέους;

- Δεν είσαι παράδειγμα;

- Εκτός αν τα πάντα εκτός του μισθού και των προνομίων τα έχεις γραμμένα στα ΜΕΖΕΑ σου κ. Καθηγητή, αλλά τότε ΔΕΝ είσαι ούτε αριστερός ούτε καθηγητής.                                                                                                          

                                                                         Τάσος Τασιόπουλος

ΥΓ1. Προφανώς και δεν είναι μόνον ο αριστερό κ. Καθηγητής προσκολλημένος στη συνέπεια!!!

- Είναι και η συνεπής αριστερή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση η οποία έβαλε ενέχυρο ως το 2114 τα πάντα σχίζοντας τα μνημόνια

ΥΓ2.Και δεν είναι μόνο οι κυβερνώντες σαΐνια, έρχεται και ο κ. Βαρβιτσιώτης- όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Ανδρουλάκης – να προτείνει στην συμφωνία “Ευρώπης- Τουρκίας” να συμπεριληφθεί και η περιοχή του Έβρου.

- Δηλαδή να εγκλωβιστούν και στον Έβρο – όπως στα νησιά – χιλιάδες πρόσφυγες- μετανάστες αφού μέχρι να εξεταστεί το αίτημα ασύλου δεν μπορούν να μετακινούνται. Δηλαδή δημιουργία και άλλων εσωτερικών συνόρων. - Μπράβο του!!!

ΥΓ3. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια κάλμα στις δημοτικές εκλογές τουλάχιστον για μετά τις γιορτές.

- Δεν υπάρχει διάθεση στην τοπική κοινωνία για τέτοιου είδους ανοίγματα και όσοι υπέκυψαν στις πιέσεις των άμεσα ενδιαφερομένων ΜΜΕ και άνοιξαν νωρίς το τριώδιο είναι σίγουρο ότι μετάνιωσαν.

- Ευτυχώς κάποιοι δουλεύουν αθόρυβα.

ΥΓ4. Το “Μακεδονία ξακουστή” προκαλεί αλλεργία στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ή κάνουν λάθος οι μαθητές που το τραγουδούν;

- Και οι καθηγητάδες τί ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ φοβικό βιολί βαρούν;

Κατηγορία Γενικά
Καλείστε να προσέλθετε σε  δημόσια τακτική  συνεδρίαση της   Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 12η   του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, Δευτέρα

•Πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωινού του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση όλων των τμημάτων για την σεζόν 2018/19

Κατηγορία Αθλητικά

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας