alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Απριλίου 2018

Σε μία πανηγυρική και αναστάσιμη ατμόσφαιρα και με κάθε λειτουργική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

Αυτή την «κλητή καί ἁγία ἡμέρα», που τα πάντα πλημμυρίζουν και αναζωογονούνται από το υπέρλαμπρο φως της Ανάστασης του Κυρίου, ο π. Θεόδωρος έψαλε μαζί με το πολυπληθές εκκλησίασμα, υπό τον ήχο των χαρμόσυνων κωδωνοκρουσιών, το «Χριστός Ανέστη», σκορπώντας παράλληλα ρίγη συγκίνησης, ενθουσιασμού και έκδηλης χαράς μέσω του Πασχαλίου μηνύματος.

Η θριαμβευτική νίκη της Ζωής έναντι του θανάτου, καθώς και το γεγονός ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, ως «Νέος Αδάμ», ανακαινίζει με την Ανάστασή του ολόκληρη την δημιουργία, γκρεμίζει την αδικία και τον πόνο της κενοδοξίας των ανθρώπων, προσφέροντας έτσι την αθανασία και την αιώνια ζωή.

Με το πρώτο «Χριστός Ανέστη» δεκάδες πολύχρωμα αερόστατα - φαναράκια άναψαν και γέμισαν τον ουρανό. Το πέταγμα των αερόστατων συνοδεύονταν από πολλά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό και τις καρδιές των πιστών που αντάλλασαν το ΄΄Χριστός Ανέστη, Αληθώς ο Κύριος.΄΄

Στον Ιερό Ναό για την Ανάσταση του Κυρίου παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, Αξιωματικοί Σωμάτων ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ράπτης και πλήθος κόσμου.

 

To alexandriamou.gr σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα με ζωή απαλλαγμένη από ¨σταυρούς¨ που ο καθένας κουβαλά που τον βαραίνουν και μόνο αυτός γνωρίζει!

Κατηγορία Γενικά

Η Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με προγραμματισμένη πτήση της Aegean το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου

To alexandriamou.gr βρέθηκε στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε με προγραμματισμένη πτήση της Aegean το Μ. Σάββατο

Τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με αποκορύφωμα τη Σταύρωση, σηματοδοτούν τις αγωνίες, τον πόνο και τα προβλήματα, για όσους

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, η πιο μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης. Σήμερα λοιπόν δεν

Την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Επιταφίου στον μητροπολιτικό ιερό Ναό αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 07/04/2018

Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας