alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Ζέστη αλλά και τοπικές βροχές Αίθριος καιρός με ζέστη και ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Αλεξάνδρεια.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 23/07/2018

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Λίτσι.

Κατηγορία Αθλητικά
Τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο μας συνετελέσθη περιβαλλοντικό έγκλημα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία των πολιτών άμεσα, αλλά κύρια σε βάθος χρόνου.Οι έχοντες γνώση των κινδύνων που συνεπάγεται μια

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Βαλάντη Γρηγοριάδη.

Κατηγορία Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας από το Δήμο σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου 2018,

Μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έδωσαν οι άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων με επικεφαλής τον Δκτη της Π.Υ.

Απαντήσεις για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τη Μητρόπολη Βεροίας θα δώσει ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, σε συνέντευξη Τύπου που συγκαλεί το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7). 

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας