alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί τελέστηκε με λαμπρότητα και επισημότητα η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στη Καστανιά του Βερμίου.

Tην Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Ακολουθία του Ιερού

Επιταφίου της Θεοτόκου στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

Μετέπειτα ακολούθησε η Λιτανεία του Επιταφίου παρουσία του ιερού κλήρου, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και πλήθους κόσμου.

 

 

 

 

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, στη Θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης πραγματοποιήθηκε εόρτιος Όρθρος και

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Αυγούστου ξεκίνησαν στην Καστανιά του Βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η 15η Αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε πίσω στην πατρίδα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης πάτησαν ελληνικό έδαφος ανήμερα της Παναγίας, μετά από 167 ημέρες εγκλεισμού στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 15/08/2018

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας