alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Κλειστές θα είναι πολλές τράπεζες αύριο Τετάρτη 11/12 λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕΗ ΟΤΟΕ και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική

Δεν θα καταργηθούν τα συμβατικά ΚΕΠ σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο

Ο ιστότοπος www.gov.gr θα είναι το νέο ψηφιακό ΚΕΠ στην ηλεκτρονική επαφή του πολίτη με το Δημόσιο, ενώ το ΚΕΠ στη συμβατική του μορφή θα παραμένει για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Αυτό σημείωσε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στην ημερίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς.

Μιλώντας για την αποστολή της ΓΓ, σημείωσε ότι στηρίζει τεχνολογικά τη λειτουργία των συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Έχει μηχανισμό που υλοποιεί έργα και υποδομές. «Φτάνει σε αποτελέσματα καίρια που μπορούν να βοηθήσουν στον τομέα που επιθυμούμε» σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της διαλειτουργικότητας. Έχουμε πετύχει συνεργασία με φορείς, προκειμένου να φέρουμε έναν φορέα που έχει δεδομένα σε επαφή με έναν φορέα που τα χρειάζεται». Ως πρόσφατο παράδειγμα, έφερε την απόφαση διαλειτουργικότητας για μεταφορά στοιχείων από την ΑΑΔΕ προς το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά την ωφέλεια του πολίτη από τη διαλειτουργικότητα, σημείωσε: «Αντί να τρέχει ο πολίτης για να προσκομίσει χαρτιά σε μια δημόσια υπηρεσία, φροντίζει η ίδια η υπηρεσία να τα παίρνει σε μορφή διαδικτυακής υπηρεσίας. Για παράδειγμα, έχουμε πάρει τα ληξιαρχικά γεγονότα και τα προωθούμε προς την ΑΑΔΕ, οπότε δεν θα δηλώνονται εκ νέου στην Εφορία, αλλά μόνον στο ληξιαρχείο».

Ένας δεύτερος τομέας, στον οποίον εργάζεται η ΓΓ, είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του πολίτη. Η ταυτοποίηση αυτή σχετίζεται τόσο με τις υποχρεώσεις του πολίτη προς το δημόσιο, όσο και με τις υποχρεώσεις του δημοσίου προς τον πολίτη -για παράδειγμα, όταν ένας πολίτης είναι δικαιούχος κάποιου επιδόματος. Το δημόσιο έχει πάρα πολλά στοιχεία, σε πάρα πολλά πληροφοριακά συστήματα, που όμως λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο αναγνώρισης μεταξύ τους. Υπάρχει ένα σύνολο κωδικών που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί στους πολίτες. Κι έτσι, για παράδειγμα, πέρυσι κατά την προσπάθεια ενοποίησης στοιχείων μεταξύ ασφαλιστικών ταμείων, βρέθηκαν 600.000 άνθρωποι χωρίς ΑΜΚΑ, 1.800.000 άνθρωποι χωρίς ΑΦΜ, κάποιες χιλιάδες χωρίς πατρώνυμο ή μητρώνυμο ή δελτίο ταυτότητας.

Ένα τρίτο έργο, που κάνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής, είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για τους δημοσιονομικούς ελέγχους. Μέχρι τώρα, οι σχετικές διαδικασίες γίνονταν χειρόγραφα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διευκολυνθεί το έργο 62 δημοσιονομικών υπηρεσιών εποπτείας και ελέγχου και 500 περίπου ελεγκτών, για τον έλεγχο 1.700 περίπου φορέων της γενικής κυβέρνησης.

Αυτά είναι τα έργα που γίνονται για να διευκολυνθεί το έργο μεταξύ των φορέων δημόσιας διοίκησης και για να βελτιωθεί η καθημερινότητα του πολίτη είτε άμεσα είτε έμμεσα, με τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά θέματα που αφορούν το Πόθεν Εσχες και το ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων), που είναι ένα διαχρονικό έργο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η υποβολή 166.000 δηλώσεων Πόθεν Εσχες. Συνολικά τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει 1.300.000 δηλώσεις. «Όμως, μέχρι στιγμής έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στο κομμάτι του έσχες και λιγότερο στο κομμάτι του πόθεν» σημείωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος. Και τούτο, διότι υπάρχει ένα δεύτερο υποσύστημα που αναφέρεται στη διενέργεια ελέγχων, με αυτοματοποιημένη υπόδειξη, που δεν έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα αποτελεσματικά.

Το ΕΣΗΔΗΣ έχει διενεργήσει το 2019, 8.800 διαγωνισμούς, ύψους 8,8 δισ. ευρώ και περίπου 163.000 συμβάσεις. «Όμως, τα συστήματα χρειάζονται συντήρηση, έχουν μείνει πίσω από πλευράς υποδομής και εξοπλισμού και είναι συστήματα που δεν έχουν προάγει τη διαφάνεια στο βαθμό που θα μπορούσαν» σημείωσε. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει σύστημα που να καταδεικνύει ποιες συμβάσεις αναφέρονται στην κατηγορία των απευθείας αναθέσεων (ύψος δαπάνης 20.000 ευρώ), ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει ανάλυση στα δεδομένα αυτών των περιπτώσεων.

Σε ό,τι αφορά εν γένει την προσφορά της τεχνολογίας στη διαφάνεια, ο κ. Αναγνωστόπουλος σημείωσε ότι τα ανοιχτά δεδομένα είναι μεν σημαντικά, αλλά θα πρέπει να είναι και «καθαρισμένα». Και εξήγησε ότι «καθαρισμένα» σημαίνει να είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορεί κάποιος να τα αξιοποιήσει και να μην είναι απλά ατελείωτα στοιχεία σε ένα φύλλο XL.

ethnos.gr

Κατηγορία Γενικά

Πρόσκληση προς Φορείς

Ο Δήμος μας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην «Πρώτη (1η) θεματική διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Αλεξάνδρειας».

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, την Δευτέρα 16/12/2019 στις 17:00.

Ο Δήμος μας, συμπορευόμενος με τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις για την βιώσιμη κινητικότητα, προωθεί την υλοποίηση του τοπικού ΣΒΑΚ, το οποίο θα θέσει τις βασικές κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα αναπτυχθεί το σύστημα μετακινήσεων της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Μέσω του ΣΒΑΚ επιδιώκεται η διαμόρφωση ενός συστήματος που θα συμβάλλει στην αστική αναζωογόνηση της περιοχής, θέτοντας σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των ήπιων μορφών μετακίνησης (πεζή και ποδήλατο) έναντι της μηχανοκίνητης κυκλοφορίας. Με τον τρόπο αυτό ο άνθρωπος και οι καθημερινές του ανάγκες τους για καλή ποιότητα ζωής τοποθετούνται στο επίκεντρο και από την άλλη μπαίνει ένα εμπόδιο στην ολοένα αυξανόμενη χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Στην πορεία εκπόνησης του ΣΒΑΚ, ο Δήμος θα αναζητήσει την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας μέσω των θεματικών διαβουλεύσεων που πρόκειται να διοργανωθούν και των διαδικασιών που θα αναπτυχθούν, έτσι ώστε το περιεχόμενο του ΣΒΑΚ να αποτελέσει προϊόν συμμετοχικού σχεδιασμού που λαμβάνει υπόψη τις απόψεις και τις παρατηρήσεις των φορέων και τον πολιτών.

 

Στο πλαίσιο της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δικτύου εμπλεκομένων φορέων με τη μορφή θεματικού εργαστηρίου με στόχο:

• Να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς για το ΣΒΑΚ και για το πλάνο συμμετοχής τους σε αυτό
• Να διατυπωθεί το ρόλος που διαδραματίζει και τα ζητήματα που εντοπίζει από τη λειτουργία του στο σύστημα μεταφορών
• Να τοποθετηθεί υπεύθυνα και τεκμηριωμένα για την υφιστάμενη κατάσταση του συστήματος μεταφορών

Το πρώτο πεντάμηνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν ενδεικτικό των διαθέσεών της: άγρια καταστολή, άλογη αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου, κατάργηση του ασύλου, περιορισμός του δικαιώματος στην κοινωνική ασφάλιση, βόλεμα κομματικών σε νευραλγικές θέσεις, σχεδιαζόμενη κατάργηση της απλής αναλογικής, δραστικός περιορισμός των δικαιούχων μερίσματος, προώθηση της εντατικοποίησης των σπουδών.

            Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα οι νέοι και οι νέες οφείλουμε –καταρχάς στους ίδιους μας τους εαυτούς- να οργανωθούμε, να δράσουμε συντεταγμένα και να δημιουργήσουμε νέα πεδία ελευθερίας και διεκδικήσεων απέναντι σε πολιτικές πειθάρχησης και αυταρχισμού. Να παλέψουμε για μία κοινωνία στην οποία η μισαλλοδοξία, η ξενοφοβία, η ακροδεξιά, ο φόβος και η ανασφάλεια δεν θα έχουν χώρο.

            Για την υλοποίηση του οράματός μας για μία κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και Δημοκρατίας βάζουμε τις βάσεις για τη συγκρότηση μιας ευρείας πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας.

Η συμμετοχή στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία τυπική διαδικασία. Είναι ένα βήμα ουσιαστικό. Μέσα από τη συλλογική οργάνωση αποκτάμε ρόλο, ακούγεται η φωνή μας, παρεμβαίνουμε στα θέματα που μας αφορούν, επηρεάζουμε το παρόν και διαμορφώνουμε το μέλλον.

Καλούμε τους νέους και τις νέες της Ημαθίας, ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες, να ενώσουμε όλες και όλοι μαζί τις δυνάμεις μας με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουμε τις μάχες της γενιάς μας.

Για να βελτιωθούν οι ζωές μας, να διευρύνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε με τους ανθρώπους της γενιάς μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στο μέτρο των ονείρων και των αναγκών μας.

Κανείς και καμία δεν περισσεύει. Προχωράμε μαζί! Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Τα έργα του προγράμματος «Φιλόδημος» θα υλοποιηθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ, διαβεβαίωσε τους δημάρχους ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Οπως είπε ο κ/ Θεοδωρικάκος σε δημάρχους που μετέχουν στο Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη», κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα τα έργα θα πραγματοποιηθούν είτε μέσα από το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση που θα αρχίσει να υλοποιείται από το υπουργείο Εσωτερικών στις αρχές του 2020, είτε μέσω των ΠΕΠ και των Τομεακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, όπου αυτό είναι δυνατόν,

«Αναγκαία η οργάνωση των δήμων», λέει ο Θεοδωρικάκος

Οπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σύντομα θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης που θα δίνει τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων ύψους 500 εκατ. ευρώ το χρόνο, για την επόμενη τετραετία.

Επισήμανε ότι είναι αναγκαία η οργάνωση των δήμων και των τεχνικών υπηρεσιών τους για να υπάρχει η δυνατότητα απορρόφησης των αναγκαίων πόρων και για το λόγο αυτό, όπως είπε, έχουν μεγάλη αξία πρωτοβουλίες όπως αυτή του Δικτύου «Βιώσιμη Πόλη», το οποίο αποτελεί ένα εργαλείο για την υλοποίηση μελετών και σχεδιασμών για έργα ανάπτυξης στους δήμους.


Πηγή: iefimerida.gr

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους Δημότες του ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς που έγινε στο Δημοτικό Κτηνιατρείο κατά το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 30/10/2019 έως την Δευτέρα 4/11/2019. 

Η στείρωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς , συμβάλει στον έλεγχο του πληθυσμού τους, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και στην μείωση της επιθετικότητάς  τους, ενώ παράλληλα με τον απαραίτητο αντιλυσσικό εμβολιασμό διασφαλίζεται στο έπακρο η δημόσια υγεία.

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών της γερμανική φιλοζωικής οργάνωσης Tierinsel Umut Evi e.V., του Δημοτικού Κτηνίατρου, των υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Βέροιας και των συνεργαζόμενων τοπικών φιλοζωικών συλλόγων αναλύεται στη στείρωση και αντιλυσσικό εμβολιασμό 135 αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας καθώς και  στην προσπάθεια της μείωσης του πληθυσμού και της επιθετικότητας των αδέσποτων ζώων στην πόλη μας , παρείχε κτηνιατρική φροντίδα σε 90 αδέσποτα σκυλιά και σε 45 αδέσποτες γάτες. 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για όλους τους εθελοντές δημότες μας και μέλη των φιλοζωικών σωματείων του νομού μας και συγκεκριμένα του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας (ΖΩ.Η.), που προσφέρουν εθελοντική εργασία συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που βρίσκονται στο Δήμο μας καθώς και στους χορηγούς του προγράμματος (Μεταξύ άλλων, Αφοί Μεϊμαρίδη , Απόστολος Τσαμήτρος και Σια, Χασιώτης Ιωάννης, Α.Σ. Μέσης, ΑΛ.ΜΜΕ Α.Ε., Πίτες Σάκης Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Τζήμα Συρμούλα.)   

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ –ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΕΠ

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Έκδοση Πιστοποιητικού Ελέγχου και Καταχώρηση Ανελκυστήρα

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 της ΚΥΑ αρ. οικ. Φ.Α./9.2/ΟΙΚ.28425 (ΦΕΚ/2604/22.12.2008) όπως ισχύει σήμερα, οι ανελκυστήρες για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί πιστοποιητικό από αναγνωρισμένο φορέα ελέγχου με βάση την υπ’ αριθ. Φ9.2/οικ.32803/1308/1997 (ΦΕΚ 815/Β/1997) κοινή υπουργική απόφαση ή άλλες προγενέστερες της παρούσης κανονιστικές διατάξεις (υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους), θα πρέπει να ελεγχθούν μέσα στα χρονικά όρια που ορίζονται από τις παραγράφους 1 και 2,του άρθρου 15 Το παρόν άρθρο αφορά όλους τους εγκατεστημένους ανελκυστήρες, για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης.

Υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τα παραπάνω είναι οι διαχειριστές οι ιδιοκτήτες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των οικοδομών, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις, προς τους οποίους θα επιβάλλονται και οι σχετικές κυρώσεις (πρόστιμο κ.λ.π.). Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με το συντηρητή του ανελκυστήρα σας, είτε με την υπηρεσία.

Ο
Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Καραβασίλης Χρήστος
Αγρ. & Τοπογρ. Μηχ/κός

Η Φιλοπρόοδος Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας αναλαμβάνει για μια ακόμη χρονιά την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του Ειδικού Σχολείου της πόλης μας!!!

Θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά και θα ετοιμαστεί ένας εορταστικός μπουφές στις 20 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου!!

Να είστε όλοι εκεί.
Μέρες που η αγάπη και η χαρά είναι προνόμιο κυρίως των παιδιών, ανταμοιβή; Τα χαμόγελα τους.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11-12-2019 κι ώρα 17:00 στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας. Ελάτε να στολίσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να παίξουμε, να χορέψουμε...και πολλές ακόμη εκπλήξεις...

Την πρόσληψη 800 συνοριακών φυλάκων στην Ελληνική Αστυνομία με σύστημα κριτηρίων βάσει διαδικασίας μοριοδότησης προβλέπει ειδική διάταξη του νομοσχεδίου με τίτλο «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Με την παράγραφο 1 της ρύθμισης συστήνονται 800 θέσεις συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου και ρυθμίζονται ζητήματα όπως η χρονική διάρκεια της θητείας τους (ένα έτος), η δυνατότητα ανανέωσης και οι υπηρεσίες στις οποίες δύναται να τοποθετηθούν. Επιπλέον, τίθενται περιορισμοί στην άσκηση του δικαιώματος παραίτησής τους, ενώ απαγορεύεται η μετάταξη ή απόσπασή τους σε άλλες υπηρεσίες πέραν των προβλεπομένων.

Διευρύνεται το δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε διαγωνισμούς πρόσληψης συνοριακών φυλάκων και κατ’ επέκταση συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου από τους υποψήφιους που κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας τους στην εκάστοτε περιφερειακή ενότητα ή νησί, για την οποία προκηρύσσονται θέσεις ή στην περιφέρεια στην οποία εντάσσεται η εκάστοτε περιφερειακή ενότητα ή νησί. Με τη ρύθμιση αυτή επιδιώκεται αφενός η εξασφάλιση ότι το σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων θα καλύπτονται και αφετέρου ότι η κάλυψή τους θα γίνεται από υποψηφίους με αυξημένα, κατά το δυνατόν, προσόντα.

Με την παράγραφο 5 διασφαλίζονται η αντικειμενικότητα και η διαφάνεια στην υλοποίηση των διαγωνισμών πρόσληψης συνοριακών φυλάκων, αφού χορηγείται στους υποψηφίους δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων επιλογής ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, επεκτείνοντας και στην κατηγορία των συνοριακών φυλάκων τη σχετική ρύθμιση που ισχύει ήδη για τους ειδικούς φρουρούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πρόσληψη των συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου γίνεται με το σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων βάσει διαδικασίας και των προσόντων πρόσληψης που προβλέπονται για τους συνοριακούς φύλακες σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2622/1998 και κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει. Κατόπιν απόφασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προστίθενται 5 μονάδες επιπλέον των καθοριζομένων στη βαθμολογία των υποψηφίων που κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από γεννήσεως και μέχρι τη συμπλήρωση των 18 ετών σε περιφερειακή ενότητα ή νησί, που θα προκηρυχθούν θέσεις ή σε ορισμένες περιοχές αυτών. Οι τελικοί πίνακες ισχύουν για 5 έτη.

Σημειώνεται ότι οι συνοριακοί φύλακες ορισμένου χρόνου τοποθετούνται υποχρεωτικά σε υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης ή διαχείρισης μετανάστευσης η προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών.

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας