alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Ho, ho, ho!!!!! Ο Αϊ Βασίλης έφερε τα Χριστούγεννα στην Αλεξάνδρεια μοιράζοντας δώρα στην 6η γιορτή Σοκολάτας της Π.Ε. Ημαθίας μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης το βράδυ της 18ης Δεκέμβρη με μαγικό show του Sankara.

Ένα show πασπαλισμένο με Χριστουγεννιάτικη μαγεία και ψυχαγωγικές ψευδαισθήσεις του μάγου Σανκάρα που συνάρπασε μικρούς και μεγάλους.

Έπειτα έφτασε το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι του Αι Βασίλη που μαζί με τα ξωτικά ξεσήκωσαν το κοινό χορεύοντας σε παιχνιδιάρικους ρυθμούς και έφεραν τη μαγεία των Γιορτών μοιράζοντας δώρα και γλυκά στα μικρά παιδιά.

Με πολύ χορό, μουσική και παιχνίδια πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Α.Ο. Αλέξανδρου (Ρυθμικής Γυμναστικής) στο κλειστό γυμναστήριου του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019.

Το Fast Food “Derlicious” είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ταχυφαγείο, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 40 στην καρδιά του πεζόδρομου της Αλεξάνδρειας  αλλά το γευστικό στέκι στην καρδιά της πόλης της Αλεξάνδρειας.

Στόχος των ιδιοκτήτων είναι να σας εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα μπορούν και σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά!

Η καρδιά του καταστήματος χτυπά για την γευστική απόλαυση των πελατών του, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο που ζει όμορφες, φιλόξενες στιγμές σε έναν αισθητικά όμορφο χώρο με φωτεινά χρώματα, άνετες και διαφορετικές γωνιές και το πιο σημαντικό, ένα χαρούμενο προσωπικό που περιμένει να σας εξυπηρετήσει, είναι μερικά απ’ όσα αφήνουν θετικές εντυπώσεις για το ταχυφαγείο. 

Επιλεγμένα ποιοτικά κρέατα, που χαρίζουν περισσότερη νοστιμιά στα προϊόντα και ένα μενού στο οποίο θα βρείτε πληθώρα επιλογών όπως γύρο, σουβλάκι, μπιφτέκι, πάνσετα, κοτομπουκιές, λαχταριστά Burgers και όλα τα κλασικά σάντουϊτς για κρεατοφάγους και λάτρεις του καλού φαγητού!

Και αν δεν θέλετε να επισκεφθείτε οι ίδιοι το κατάστημα, μπορείτε να παραγγείλετε στο σπίτι σας.

Derlicious

Εθνικής Αντίστασης 40

Αλεξάνδρεια

 2333 022223.

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία για τη ΧΑΝΘ συμπληρώνει φέτος οχτώ χρόνια ζωής. Το πλούσιο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει γιορτινές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το μπαρόκ έως και σήμερα. Μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης η δική μας Αλεξανδρινή μέτζο σοπράνο Ηλέκτρα Πλατιοπούλου και ο τρομπετίστας Δημήτρης Γκόγκας, υπό τη μουσική διεύθυνση της Λίζας Ξανθοπούλου. Συμμετέχει η Χορωδία Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Η Ηλέκτρα Πλατιοπούλου ξεκίνησε από την παιδική χορωδία του δήμου Αλεξάνδρειας "Μελισσάνθη" και εξελίχθηκε σε μέτζο σοπράνο της όπερας που εδώ και χρόνια κάνει διεθνή καριέρα με μεγάλες συναυλίες στο ενεργητικό της σε πολλές πόλεις του εξωτερικού και τώρα συμμετέχει στη γιορτινή συναυλία της ΧΑΝΘ που θεωρείται από τις πιο σημαντικές συναυλίες της χώρας.

Πρόγραμμα:
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το μπαρόκ μέχρι σήμερα
 
Georg Friedrich Handel (1685-1759): Joy to the world        
Georg Friedrich Handel (1685-1759): O thou that tellest good tidings to Zion        
Antonio Vivaldi (1678-1741): Gloria                                 
Josef Haydn (1732-1809): Finale από το κοντσέρτο για τρομπέτα και ορχήστρα
Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791): Laudamus Te από την λειτουργία σε ντο ελάσσονα  
Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791): Credo από τη λειτουργία σε ντο ελάσσονα      
Johann Nepomuk Hummel (1778 –1837): Κοντσέρτο για τρομπέτα σε μι ύφεση μείζονα (γ’ μέρος)                                              
Pjotr Ilyich Tchaikovski (1840-1893): Το βαλς των νιφάδων του χιονιού από τον Καρυοθραύστη  
John Francis Wade (1711–1786): Αdeste fideles   (ενορχήστρωση: Αντώνης Σουσάμογλου)        
Richard Eilenberg (1848-1927): Τα έλκηθρα της Αγίας Πετρούπολης    
Leroy Anderson (1908-1975): Trumpet lullaby                                
Leroy Anderson (1908-1975): Sleigh Ride                                      
Richard Eilenberg (1848-1927): White Christmas (ενορχήστρωση: Αντώνης Σουσάμογλου)         
Andrew Lloyd Webber (1948-): Pie Jesu από το Requiem  
Spiritual: Go tell it on the mountain       (ενορχήστρωση: Λάζαρος Τσαβδαρίδης)                           
Franz Xaver Gruber (1787-1863): Άγια Νύχτα  

Διεύθυνση Ορχήστρας: Λίζα Ξανθοπούλου
Μέτζο: Ηλέκτρα Πλατιοπούλου
Τρομπέτα: Δημήτρης Γκόγκας
Χορωδία: Χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Διδασκαλία: Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου

Συμπαραγωγή: Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Συμπαραγωγή: Χ.Α.Ν.Θ.

-

 

Την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Στον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών, Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών θα προσληφθούν:

3 ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ημερήσιων φυλάκων αρχαιοτήτων

4 ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων

1 ΥΕ Βοηθητικού προσωπικού – καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων από 20/12/2019 έως 30/12/2019.

Κατηγορία Γενικά

H Νάουσα φόρεσε τα καλά της, με κέντρο αναφοράς της για το χειμώνα ¨Το πάρκο του Χιονιού¨, το οποίο κοσμεί το κέντρο της πόλης της Νάουσας για την περίοδο των γιορτών.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Δώρα Μπαλτατζίδου σας προκαλεί να  επισκεφθείτε τη Νάουσα ως ένα μοναδικό χειμερινό προορισμό, να απολαύσετε τις ομορφιές της, να γευτείτε τις νοστιμιές της  και να παρακολουθήσετε το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της πόλης.

 Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 19/12

Κέντρο πόλης, ώρα 18:00 «Χριστός γεννέθεν, χαρά σονκόσμον», κάλαντα από την Εύξεινο Λέσχη Πόντιων Νάουσας στην αγορά της Νάουσας.

Παρασκευή 20/12

Γηροκομείο & Νοσοκομείο Νάουσας, ώρα 11:00 «Κόλιντα-Μέλιντα», μαθητές του Λαππείου Γυμνασίου ψάλλουν τα κάλαντα. 

 Κέντρο πόλης, ώρα 18:00 «Παραδοσιακά Χριστούγεννα», στην αγορά της πόλης και κατάληξη στην πλατεία Διοικητηρίου για κρασί και ζεστή σούπα. Διοργάνωση: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας.

Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:00 Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση «Καληνυχτίσματα, νανουρίζοντας το γέρο χρόνο». Διοργάνωση: Σύλλογος «ΕνCanto».

Σάββατο 21/12

Πολιτιστικό Κέντρο Στενημάχου, ώρα 19:00 «Η μουσική σκηνή των Χριστουγέννων», από τη Φιλαρμονική Κοπανού.

Πλατεία Καρατάσου, ώρα 19:00 «Ψυχή και Σώμα», εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τους Ματθαίο, Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη και Μαίρη Δούτση. Διοργάνωση Δήμος Η.Π. Νάουσας. 

Κυριακή 22/12

Πλατεία Καρατάσου, ώρα 12:00 «Αγάπη και Αλληλεγγύη», ολοήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αλληλεγγύης. Μουσικές συναυλίες και παραστάσεις με τη συμμετοχή μουσικών και καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, Ωδείων, μουσικών συνόλων και χορευτικών σχημάτων από τη Νάουσα. Παράλληλες δράσεις με αφήγηση ποιημάτων και παραμυθιών, εικαστικές δράσεις με ζωγραφική, έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακοί χοροί από τους λαογραφικούς συλλόγους της πόλης. Ζαχαροπλαστεία θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και καταστήματα εστίασης και καφέ-μπαρ ζεστό κρασί και εδέσματα. Ελάτε να ανταμώσουμε και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με αγάπη! Διοργάνωση: Δήμος Η.Π. Νάουσας. 

 Δημοτικό Θέατρο, ώρα 20:00 «Παιδική Συναυλία» από το Ωδείο «Αριστοτέλης».

Δευτέρα 23/12

Δημοτικό Θέατρο, ώρα 11:30 «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη», παιδική θεατρική παράσταση από τον θίασο του Φώτη Σπύρου με τη συνοδεία μουσικής Τσαϊκόφσκι. Διοργάνωση: Δήμος Η.Π. Νάουσας.

Κέντρο πόλης: «Κάλαντα στο κέντρο της πόλης», σύλλογοι της πόλης θα ψάλλουν τα κάλαντα στην αγορά.

Πλατεία Γιαννακοχωρίου, ώρα 19:00 «Άναμμα καρτσούνου». Διοργάνωση: Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου. 

Πλατεία Στενημάχου, ώρα 19:00 «Άναμμα καρτσούνου». Διοργάνωση: Τ.Κ. Στενημάχου.

Πλατεία Αρκοχωρίου, ώρα 22:00 «Άναμμα καρτσούνου», Διοργάνωση: Τ.Κ. Αρκοχωρίου, Πολιτιστικός Όμιλος Αρκοχωρίου «Άρκτος».

Τετάρτη 25/12

Κέντρο πόλης: «Καρτσούνοι» σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης. 

Πέμπτη 26/12

Περιοχή «Μπατάνια» «Παραδοσιακό Ναουσαίικο γλέντι πλάι στον καρτσούνο». Διοργάνωση: «Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες».

Παρασκευή 27/12

Πλατεία Καρατάσου, ώρα 18:00 «SantaClausisrollingtotown». Βόλτα του Αϊ Βασίλη συνοδεία αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας και ΣΧΟ Βέροιας (με roller) και δρομέων. Προσφέρεται ζεστό ρόφημα. Διοργάνωση: Δήμος Η.Π. Νάουσας, Ε.Ο.Σ. Νάουσας.

Κυριακή 29/12

Δημοτικό Θέατρο Νάουσας , ώρα 20.30 : Διοργάνωση : Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Ωδείου Εστίας Μουσών  και το Δημοτικό Ωδείο Ναούσης . Μουσικό αφιέρωμα στην Χαρούλα Αλεξίου « Τραγούδια της Χαρούλας» ,  με την Μαίρη Δούτση ( εισιτήριο 5 € ) .

Τρίτη 31/12

Πλατεία Δημαρχείου, ώρα 22:00 «Ρεβεγιόν στο ρολόι της πόλης». Υποδοχή του 2020 με τους KINGS και μουσικά σχήματα της Νάουσας. Διοργάνωση: Δήμος Η.Π. Νάουσας.

Τετάρτη 01/01

Τ.Κ. Ροδοχωρίου, ώρα 10:00 «Οφέτος και τα κάλαντα θα εφτάμεΜωμοέρια», στον Άγιο Δημήτριο Ροδοχωρίου. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί». 

Παρασκευή 03/01

Κέντρο πόλης, ώρα 18:00 Αναβίωση του δρώμενου «Μωμόγεροι», στους δρόμους της Νάουσας. Διοργάνωση: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων.

Δευτέρα 06/01

Άγιος Νικόλαος, ώρα 12:00 Ο «Αγιασμός των υδάτων», στο Άλσος Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου Νάουσας «Πήγασος».

 ΑΝΘΕΜΙΑ

Κοινότητα Επισκοπής

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00  Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία της Τ.Κ. Επισκοπής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Φίλιππος».

Κοινότητα Κοπανού

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση όλων των φορέων της Τ.Κ. Κοπανού.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος” Κοπανού.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00 Αναβίωση του εθίμου του «Γαβουρμά» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΜΙΕΖΑ” στην πλατεία του Κοπανού.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00 Έθιμο «Κόλντε» από την Εύξεινο Λέσχη Κοπανού.

 Κοινότητα Λευκαδίων

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία της Τ.Κ. Λευκαδίων.

Κοινότητα Μονοσπίτων

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία της Τ.Κ. Μονοσπίτων

Κοινότητα Χαρίεσσας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Δημήτριος» και την Τ.Κ. Χαρίεσσας.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 Αναβίωση του εθίμου «Μωμόγεροι» από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας.

 ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ

Κοινότητα Αγγελοχωρίου

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία Ειρήνης Αγγελοχωρίου.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00 Έθιμο «Σούρβα» στην πλατεία Ειρήνης Αγγελοχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κάμπου» Δήμου Νάουσας.

Κοινότητα Ζερβοχωρίου

Άνω Ζερβοχώρι, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 Αναβίωση του εθίμου «Μωμόγεροι» από τον Σύλλογο «Ποντιακά Νιάτα» στην πλατεία Άνω Ζερβοχωρίου.

Άνω Ζερβοχώρι, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 15:00 Αναβίωση του εθίμου του «Γαβουρμά» στην πλατεία Άνω Ζερβοχωρίου.

Κάτω Ζερβοχώρι , Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία Κάτω Ζερβοχωρίου.

Κοινότητα Πολυπλατάνου

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Έθιμο «Κόλντε» στην πλατεία Πολυπλατάνου.

*Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία του Δήμου Η.Π. Νάουσας με τις Τοπικές Κοινότητες και τους πολιτιστικούς φορείς.

 

(Από 6/12 έως 6/1 σε ειδικό περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νάουσας στην Πλατεία Καρατάσου θα συγκεντρώνεται ρουχισμός & είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη καθαρισμού κλπ.) για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.)

Ένα κατάστημα "ορόσημο" στον τομέα της ένδυσης που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, ο λόγος φυσικά για το «Fly by Dora» επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 62 που συνδυάζει τη μόδα, τη φινέτσα και το στυλ και βοηθάει κάθε γυναίκα να αναδείξει την ομορφιά της.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στα ιδιαίτερα ρούχα που διαθέτει με δυναμικές αλλά και ξεχωριστές προτάσεις, ρούχα με προσωπικότητα και στυλ που δεν θα περάσουν ποτέ απαρατήρητα.

Φορέματα βγαλμένα από παραμύθι αφού το απλικέ είναι μια μορφή τέχνης! Το δημιουργικό του Fly by Dora και συγκεκριμένα η κ. Δώρα Γεωργαντζή σχεδιάζει ρούχα με απλικέ εμπνευσμένα ειδικά από τη φύση αλλά και από αντικείμενα τα οποία αναπαριστά σε δυσανάλογα μεγέθη, χρώματα και σχήματα σχεδιάζοντας έτσι μια άλλη πραγματικότητα! Ποικιλία σε φορέματα και exclusive σχέδια για να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση σας. Φορέματα για όλες τις ώρες που απογειώνουν το στυλ σας. Μοναδικά, θηλυκά ρούχα για γυναίκες που ξεχωρίζουν.

Τα απλικέ αποτελούν υπέροχες διακοσμητικές πινελιές από πολύχρωμα υφάσματα, κόβονται & ράβονται στο χέρι και δίνουν ¨κέφι¨ στα ρούχα. Γυναικεία φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας! Ανακαλύψτε τώρα τα πιο μοδάτα φορέματα για καθημερινές βόλτες και βραδινές εξόδους για να νιώθετε άνετα και ταυτόχρονα θηλυκή κομψή και μοναδική ενώ είναι ρούχα που καλύπτουν ατέλειες με παιχνιδιάρικο στυλ.

«Ένα κορίτσι πρέπει να είναι δύο πράγματα: κομψή και υπέροχη» είχε πει κάποτε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Coco Chanel, μια γυναίκα που αν μη τι άλλο ήξερε από μόδα όσο καμιά άλλη. Το σκεπτικό της ταιριάζει απόλυτα με τη νοοτροπία της επιχείρησης μέσα από ξεχωριστά σχέδια, μονόχρωμα, εμπριμέ, ριγέ, σεμιζιέ, κρουαζέ, σε άλφα γραμμή ή ριχτά, αμάνικα, με μανίκι, ένα είναι το σίγουρο, θα δείχνετε γοητευτική και ακαταμάχητη.

Όσο απαραίτητο είναι το καλό ντύσιμο για την περίοδο των εορτών άλλο τόσο είναι τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Κι εδώ δίνει τις καλύτερες επιλογές το «Fly By Dora» κοσμήματα, με εξαιρετικό design, πορτοφόλια,  επώνυμες τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, μπιζού και αξεσουάρ,  όλα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, διαλεγμένα με γούστο, με στόχο να δώσουν φινέτσα και λάμψη στις εμφανίσεις σας.

Κι αν δεν έχετε όρεξη για βόλτα στην αγορά ή είστε μακριά υπάρχει λύση και για αυτό, απλά επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.flybydora.com και περιηγηθείτε στον ψηφιακό κόσμο της μόδας και διαλέξτε μέσα από την πλούσια γκάμα ενδυμάτων που θα έκανε μέχρι και μεγάλους μόδιστρους να σας ζηλέψουν.

«Fly By Dora»

Δ. Βετσοπούλου 62

2333304982

Κατηγορία Επιχειρείν

Το ΙΚΤΕΟ Σπύρος Ζερβός σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά με υγεία, ευημερία και αγάπη .

Κατηγορία Επιχειρείν

Συγχαρητήρια Επιστολή

Με αφορμή την αιμοδοσία που έλαβε χώρα στην Κοινότητα Νησίου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θέλω να συγχαρώ όλους για τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αυτή προσπάθεια.

Μας κάνατε υπερήφανους, με την πράξη αυτή γιατί προσφέρετε αγάπη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που την έχουν απόλυτη ανάγκη.

Το αίμα είναι ΖΩΗ και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πωληθεί, μόνον χαρίζεται!

Συγχαρητήρια!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Αγάπη και δώρα μοίρασε το Κέντρο και η Σχολή Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού Αλεξάνδρειας στο Ειδικό Σχολείο της πόλης μας το πρωί της Τρίτης 18 Δεκέμβρη 2019.

Σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς το Κ.Ε.Α.Σ. έδωσε το παράδειγμα, με ¨πρωτεργάτες¨ τον Δκτη του Ταξίαρχο κ. Ευστράτιο Γαϊτανίδη και τον Δκτη της Σχολής Συνταγματάρχη Νικόλαο Μπινιατίδη που μαζί με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες χάρισαν δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Θεόδωρος Χαλαστάνης καλωσόρισε τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους θερμά για την παρουσία τους και για την πρωτοβουλία τους ενώ στη συνέχεια ο Ταξίαρχος  με την σειρά του ευχήθηκε καλές γιορτές και επεσήμανε το κοινωνικό έργο του στρατού στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και ευχαρίστησε κι αυτός το προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας για την αγάπη που δίνουν καθημερινά στα παιδιά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μαζί με τους δασκάλους έψαλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ οι αξιωματικοί μοίρασαν δώρα στα παιδιά που δεν σταμάτησαν να μοιράζουν χαμόγελα.

 

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας