alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2019 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας «Μελισσάνθη» και «Αλεξανδρινές Φωνές» στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ξεναγούς τις διακεκριμένες χορωδίες του Δήμου μας που αποθέωσαν μουσικά τα Χριστούγεννα με Κάλαντα και τραγούδια και μάγεψαν τους θεατές με τις  "παραμυθένια μελωδικές" φωνές τους!

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μανώλης Σταυρής και η γνωστή μέτζο σοπράνο Ηλέκτρα Πλατιοπούλου, που κατάγεται από την πόλη μας και αναδείχθηκε από την παιδική χορωδία του δήμου Αλεξάνδρειας "Μελισσάνθη" ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στη ΧΑΝΘ.

Μπράβο για μια ακόμη φορά σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στην αεικίνητη Βίκη Δρίζη για την επιμέλεια της εκδήλωσης και τον όμορφο στολισμό της αίθουσας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να χαρίσει στην πόλη μας μέσω των Χορωδιών του Δήμου ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!

 

 

Σε ένα μαραθώνιο γεύσεων και ζωντανής μουσικής σας προσκαλεί στη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ στην Αλεξάνδρεια!

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ θα λειτουργήσει:

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 από το μεσημέρι

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 από το μεσημέρι

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 από το μεσημέρι

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 από το μεσημέρι

Ανήμερα των Χριστουγέννων Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 και παραμονή της Πρωτοχρονιάς Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ θα απολαύσετε ζωντανή μουσική με τους Γεωργία Θεοδώρου, Δημήτρη Μπενίσκο και Βασίλη Δούκα.

Τιμή εισόδου: 25 ευρώ με φαγητό και απεριόριστο ποτό!

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλέφωνο: 2333024064 – 6972826607

prasinos1

Κατηγορία Επιχειρείν
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 22/12/2019
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας