alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019

O Πολιτιστικός σύλλογος Κεφαλοχωρίου "H EIΡHNH" αναβίωσε με επιτυχία το έθιμο της Γουρουνοχαράς.
Με σύμμαχο τον καιρό η εκδήλωση ¨γέμισε¨ από κόσμο.
Το κέφι, η ζωντάνια και ο χορός περίσσευε υπό τους μελωδικούς ήχους των νταουλιών και των ζουρνάδων, το κρασί έρρεε άφθονο και το φαγητό ήταν εξαιρετικά εύγευστο.
Πεντανόστιμα εδέσματα και μελωδική παραδοσιακή μουσική ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, την ώρα που τα λαχταριστά κρέατα είχαν την τιμητική τους.

 

 

 

Πρωτοχρονιά στην "Αυλή της Παράδοσης", στο Εθνογραφικό Κέντρο του Γιώργη Μελίκη θα κάνει φέτος το τρίτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης.

Μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, υπόσχεται μεγάλα κέρδη σε όποιον ή όποιους μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς της αποψινής κλήρωσης.

Τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην σημερινή κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης κλήρωσης ήταν οι: 5, 9, 11, 27,45, και Τζόκερ ο αριθμός 6.

Δεν νιώθετε τυχεροί στη ζωή σας;

Τότε δεν έχετε περάσει ακόμη από την γωνιά που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή...

Γιατί η τύχη στην Αλεξάνδρεια έχει το δικό της όνομα... πρακτορείο ΟΠΑΠ Play «Ο Γίγας», στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Θ. Σοφούλη στην Αλεξάνδρεια.

Εκεί που τα κέρδη μπαίνουν στην τσέπη σας, αφού το πρακτορείο ήδη μετρά άπειρες επιτυχίες στα τυχερά παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σας και μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια του Οργανισμού, όπως Τζόκερ, Κίνο, Πάμε Στοίχημα, Λόττο κλπ), διαθέτει επίσης Λαχεία, ΣΚΡΑΤΣ και άλλα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το κατάστημα δεν σταματούν εκεί, αφού στον χώρο λειτουργούν μηχανήματα ΟΠΑΠ Play, με παιχνίδια για όλα τα γούστα για περισσότερα κέρδη.

Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε εύκολα λογαριασμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΝΦΙΑ κλπ), να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας σας και να κάνετε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή επιθυμείτε.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00'-02:00'

Παρασκευή-Σάββατο 08:00'-04:00'.

Κατηγορία Επιχειρείν

Το έθιμο του καβουρμά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 από τον Σύλλογο Ποντίων Πλατέος

Όπως κάθε χρόνο στο κέντρο του Ρουμλουκιού, την πόλη της Αλεξάνδρειας, αναβιώνεται ένα από τα σημαντικότερα έθιμα του 12ημέρου, αυτό των Ρουγκατσιών! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν από νωρίς το πρωί (9:30) και έχοντας ως αφετηρία τον Ι.Ν.Κοιμήσεως

Τα πατροπαράδοτα Ρουγκάτσια, ένα από τα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά έθιμα του εορταστικού δωδεκαήμερου, αναβίωσε στις 29 Δεκεμβρίου 2019

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 29/12/2019
  
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας