alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019

Η Α. Ε. Αλεξάνδρειας μετά από 4 Αγωνιστικές της Γ’ κατηγορίας του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας με 3 Νίκες και 1 Ήττα θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στον πλευρό μας μέχρι τώρα και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για να φτάσουμε της ομάδα της πόλης μας όσο πιο ψηλά γίνετε.

Ζητούμε απ’ τους Διαιτητές της ΕΠΣ Ημαθίας λίγο μεγαλύτερη προσοχή διότι μετά τον τελευταίο αγώνα μας με την ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ την Κυριακή 01/12/2019 ποδοσφαιριστής της ομάδος μας έφυγε αιμόφυρτος στο κεφάλι απ’ τον αγωνιστικό χώρο ενώ πολλοί ακόμα ποδοσφαιριστές με μελανιές στα πόδια τους.

Μετά το τέλος αυτού του αγώνα η ομάδα μας γευμάτισε στην πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας στο κέντρο «ΠΛΑΤΕΙΑ» του Μιχαλακάκη Βασίλειου όπου και μας φιλοξένησε μέσα σε μια θερμή ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε κοντά μας στους επόμενους αγώνες της ομάδας μας..

Κατηγορία Αθλητικά

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Ημαθίας, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων που οδηγούν στα δύο χιονοδρομικά κέντρα.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αλυσίδες χρειάζεται να τοποθετηθούν από τους οδηγούς στα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Βέροιας- Σελίου, από το 18ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και από το 10ο χλμ της επαρχιακής οδού Νάουσας– Τριών Πέντε Πηγαδιών έως το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο.

Αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 20ο έως το 43ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Βέροιας – Δασκίου όπως επίσης και στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 160ο ώς το 98ο χιλιόμετρο. Χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στα τμήματα του οδικού δικτύου της ορεινής Χαλκιδικής όπου το πρωί είχε χιονίσει.

Κατηγορία Αστυνομικά

Σημαντικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναμένεται να φέρει το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το οποίο από το 2021 θα υπάρξει αυστηρή αξιολόγηση των ΑΕΙ ενώ η χρηματοδότηση του 20% θα δίνεται μόνο εάν τα πανεπιστήμια πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο Νόμου το οποίο παρουσίασε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με τον υφυπουργό αρμόδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση Βασίλη Διγαλάκη, προβλέπει την ίδρυση ανεξάρτητης αρχής η οποία θα καθορίσει τα κριτήρια χρηματοδότησης των πανεπιστημίων, ενώ απλοποιείται και το πλαίσιο λειτουργίας των ειδικών λογαριασμών έρευνας.

Όπως ανέφερε η υπουργός Παιδείας, η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) θα αντικαταστήσει την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), ενώ θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο της ΕΘΑΑΕ θα εισηγείται στον υπουργό:

-Tο πρόγραμμα εθνικής στρατηγικής για την ανώτατη εκπαίδευση

-Tην ίδρυση, συγχώνευση, κατάτμηση, κατάργηση πανεπιστημίων, σχολών, τμημάτων

-Την κατανομή του ετήσιου προϋπολογισμού επιχορήγησης στα ΑΕΙ, με το 80% να κατανέμεται βάσει κριτηρίων, όπως ο αριθμός των φοιτητών, το κόστος ανά φοιτητή και η γεωγραφική διασπορά.

-Την κατανομή 20% της χρηματοδότησης αυτής μέσω αξιολόγησης (υλοποίηση για πρώτη φορά performance-based funding και παροχή κινήτρων στα ΑΕΙ να βελτιωθούν σε στόχους που τα ίδια επιλέγουν, στο πλαίσιο της αυτονομίας τους, πχ ποιότητα εκπαίδευσης, ερευνητική δραστηριότητα, δράσεις εξωστρέφειας).

-Τις προγραμματικές συμφωνίες υπουργείου και ΑΕΙ.

Η νέα αρχή θα διαθέτει και Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης, το οποίο:

-Θα αξιολογεί τα ΑΕΙ και το εάν πληρούν τις ποιοτικές προϋποθέσεις για να οργανώνουν προγράμματα σπουδών α', β' και γ' κύκλου

-Θα αξιολογεί τις ερευνητικές μονάδες εντός ΑΕΙ

-Θα πιστοποιεί την ποιότητα:

των εσωτερικών συστημάτων διασφάλισης της ποιότητας των ΑΕΙ

των προγραμμάτων σπουδών (εκ των προτέρων για τα μελλοντικά & εκ των υστέρων για τα ήδη ιδρυθέντα)

Θα διενεργεί θεματικές αξιολογήσεις των ΑΕΙ (πχ στρατηγική διεθνοποίησης, ισότητα των φύλων, πρόσβαση ΑμεΑ).

Ο πρόεδρος της νέας αρχής θα ορίζεται με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση του υπουργού Παιδείας και σύμφωνη γνώμη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο δεύτερος άξονας του νομοσχεδίου αφορά στην απελευθέρωση των ΕΛΚΕ, καθώς ο προϋπολογισμός του έργου/προγράμματος καθίσταται πλέον αυτοτελής και διακριτός σε σχέση με τον προϋπολογισμό των υπόλοιπων έργων, ενώ για τα πολυετή έργα συντάσσεται πλέον συνοπτικός συνολικός προϋπολογισμός χωρίς επιμέρους κατανομή των κονδυλίων στα έτη. Προβλέπεται ακόμη, πως για τη νόμιμη εκτέλεση μιας δαπάνης δεν απαιτείται έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης.

«Ο ακαδημαϊκός χάρτης της χώρας έχει γίνει αντικείμενο άναρχης, αυθαίρετης και άκριτης διάταξης» σημείωσε η υπουργός Παιδείας, τονίζοντας πως οι βασικοί στόχοι είναι ένα αποκεντρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα και η καλύτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Αναφερόμενη στα ειδικά κονδύλια για την έρευνα, η υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε το υπουργείο Ανάπτυξης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας υπογράμμισε τα εμπόδια που θέτει το υφιστάμενο πλαίσιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα των μεγάλων πανεπιστημίων της περιφέρειας που λόγω των ανατροπών στο πρόγραμμα ερευνητικών έργων χρειάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο έως και 42.422 «αναλήψεις υποχρεώσεων» ή πάνω από 150.000 «αναμορφώσεις προϋπολογισμού».

Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη την αναστολή των πανεπιστημιακών τμημάτων, η έναρξη λειτουργίας των οποίων είχε προγραμματιστεί για το 2020. «Είναι αδιανόητο να ιδρύονται πανεπιστημιακά τμήματα με βουλευτικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής» σημείωσε η κ. Κεραμέως.

Η ίδια ανακοίνωσε πως το νομοσχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση άμεσα, ενώ θα εισαχθεί προς συζήτηση στις αρχές του νέου έτους.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Συνελήφθη χθες (03 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ επί της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 24χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να διευκολύνει την μεταφορά και την έξοδο προς τρίτη χώρα 6 αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 5 στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και 2 κάρτες SIM που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας της Οργανικής Μονάδας Έδρας Βέροιας και της Αποκεντρωμένης Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας που εδρεύει στη Βέροια, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΑΣΕΠ ΕΥΒΟΙΑ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Οργανική Μονάδα 'Εδρας Βέροια περιοχή Ασώματα 59100 Βέροια, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Μεταλλίδου Αγγελικής (τηλ. Επικοινωνίας 2331351146, 2331351311.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της Οργανικής Μονάδας Έδρας Βέροιας και της Αποκεντρωμένης Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Βέροιας και Νάουσας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερομένους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους.

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παράβολου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παράβολου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράφει τον κωδικό/αριθμό του παράβολου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Η υπηρεσία οφείλει να αποστείλει άμεσα στο ΑΣΕΠ φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.

Περισσοτερα εδω.

Την πρόσληψη 24 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες εστίασης και σίτισης της Οργανικής Μονάδας Έδρας Βέροιας και της Αποκεντρωμένης Μονάδας Νάουσας, περισσοτερα εδω.

 

Κατηγορία Υγεία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του παιδιού, ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Παιδείας διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: Πώς μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί; Τεχνικές διαχείρισης βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η επιθετικότητα και η αντικοινωνική συμπεριφορά των παιδιών είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζουν συχνά οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία. Δεδομένης της σύγχρονης συγκυρίας, των πολεμικών συγκρούσεων και της οικονομικής ύφεσης, αλλά και της εξέλιξης της τεχνολογίας παρατηρούνται κοινωνικές αλλαγές που έχουν τον αντίκτυπό τους στην εκπαίδευση και στα ίδια τα παιδιά μας. Η ανάπτυξη της υγιούς προσωπικότητας και της κοινωνικοποίησης, η εκμάθηση καλών συμπεριφορών και η συναισθηματική εκπαίδευση με την αποτελεσματική διαμεσολάβηση και καθοδήγηση των ενηλίκων θα συμβάλλει στην αποτροπή και επίλυση των συγκρούσεων και στην καλλιέργεια ηθικού κώδικα συμπεριφοράς των παιδιών.
Η παρούσα ημερίδα ανιχνεύει προβλήματα βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς αλλά και τρόπους διαχείρισης από την πλευρά του σχολείου, της οικογένειας και υπηρεσιών της Πολιτείας.
Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και σε όσους αγαπούν και νοιάζονται για τα παιδιά. 
Ομιλήτριες:
Τζήμα Συρμούλα, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων - Νομικός (χαιρετισμός) 
Παπαγεωργίου Αικατερίνη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού  Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας: “Πρακτικές διαχείρισης της παιδικής επιθετικότητας στο σχολείο”.
Αθανασοπούλου Λίλιαν, Ψυχίατρος Παιδιών-Εφήβων, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Υπεύθυνη Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών-Εφήβων, Γ.Ν. «Γ. Παπανικολάου»: “Το παιδί στην οικογένεια και το σχολείο: Από τις φυσιολογικές εκφάνσεις στις συμπεριφορές που προβληματίζουν. Διαπιστώσεις, σκέψεις και προβληματισμοί από την κλινική εμπειρία και οι δυνατότητες των γονιών και των εκπαιδευτικών”. 
Αναγνώστου-Κελεπούρη  Ειρήνη, Σχολική ψυχολόγος: 
«Οι σεισμικές δονήσεις στα σχολεία μας: η ομίχλη της επιθετικότητας»
Αγγελή Παρασκευή, Ψυχολόγος Δήμου Βέροιας-Μέλος Ομάδας Προστασία ανηλίκων: «Ομάδα προστασίας ανηλίκων ως μηχανισμός άμεσης κοινωνικής παρέμβασης»
Πανταζή Μαρία, Ψυχολόγος Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί»: 
«Οριοθέτηση, ψυχική ανθεκτικότητα, υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις»
Θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής – Είσοδος Ελεύθερη 
               
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Σχολική Χορωδία Βέροιας υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου. 
Η Ημερίδα Θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00΄-13.00΄.
Συνδιοργάνωση:
1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ. 
   Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων.
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  Π/ΘΜΙΑΣ και Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
3. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το ΠΑΙΔΙ     
Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Τζήμα Συρμούλα: 2331350511
Κατηγορία Εκπαίδευση

Από την Επιτροπη Πρωτ/τος & ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ενωσης ανακοινωνεται ότι με την ληξη του 1ου Γυρου των πρωταθληματων της Ενωσης και εν οψει των εορτων των Χριστουγεννων,τα αγωνιστικα προγραμματα των τριων (3) Κατηγοριων διαμορφωνονται ως ακολουθως:

Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ληξη του 1ου Γυρου το ΣΑΒΒΑΤΟ 14.12.2019
Εναρξη Β’ Γυρου το ΣΑΒΒΑΤΟ 21.12.2019 και η επομενη αγωνιστικη το ΣΑΒΒΑΤΟ 04.01.2020

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 08.12.2019 ΡΕΠΟ και για τους ΔΥΟ Ομιλους
Εναρξη Β’ Γυρου ΚΥΡΙΑΚΗ 15.12.2019 και επομενη αγωνιστικη ΚΥΡΙΑΚΗ 22.12.2019
Η τριτη αγωνιστικη θα διεξαχθει την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.01.2020.

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ληξη του 1ου Γυρου την ΚΥΡΙΑΚΗ 08.12.2019
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.12.2019 ΡΕΠΟ και για τους ΔΥΟ Ομιλους
Εναρξη Β’ Γυρου ΚΥΡΙΑΚΗ 22.12.2019 και η επομενη αγωνιστικη την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.01.2020.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (διπλοι αγωνες)
Κληρωση των αγωνων την ΤΡΙΤΗ 07.01.2020 και ωρα 18.00 στα Γραφεια της Ενωσης
1ος αγωνας την ΤΕΤΑΡΤΗ 15.01.2020 και επαναληπτικος την ΤΕΤΑΡΤΗ 29.01.2020.

Κατηγορία Αθλητικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΗΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι λήγει η προθεσμία της παράτασης για την ρύθμιση οφειλών του Ν.4611/2019. Οι αιτήσεις για την υπαγωγή των οφειλών στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, υποβάλλονται το αργότερο έως 31.12.2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

Συγκεκριμένα:

Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων) με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Η ρυθμιζόμενη οφειλή εξοφλείται εφάπαξ ή η πρώτη δόση της καταβάλλεται μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.

Κάθε δόση πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα εσόδων του Δήμου Αλεξάνδρειας (Υπεύθυνοι Επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Μεσσαλάς τηλέφωνο 23333501123 & Μελιτζανάς Θωμάς 2333350129)

Ο Αντιδήμαρχος

Σαρακατσιάνος Νικόλαος

Δείτε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ετοίμασαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της ΚΕΔΑ για την πόλη μας:

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας