alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2019 με εξαιρετική επιτυχία ένα μοναδικό Χορό Αποφοίτησης που

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η 14η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας με μεγάλο ενδιαφέρον με σημαντική ανατροπή του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας απέναντι  στο Πλατύ, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά του από την δεύτερη θέση.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία:

ΓΑΣ Κοπανός

2-2

ΑΕ Χαριέσας

Αχιλλέας Νάουσας

3-0

Ολυμπιακός Νάουσας

Mακροχώρι

1-0

Φίλιππος Μελίκης

ΑΡΗΣ Παλαιοχωρίου

2-1

ΠΑΟ Κουλούρας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

1-2

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΑΕ Ποντίων Βέροιας

1-1

Θύελλα Σταυρού

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

1-1

ΦΑΣ Νάουσα

Αστέρας Τριποτάμου

0-7

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Κατηγορία Αθλητικά

Το νομοσχέδιο με τον ευφάνταστο τίτλο “Φορολογική Μεταρρύθμιση με Αναπτυξιακή Διάσταση για την Ελλάδα του Αύριο” όχι μόνο δεν είναι αναπτυξιακό αλλά είναι βαθιά αντιαναπτυξιακό, αφού ευνοεί μια χούφτα επιχειρηματιών σε βάρος των μικρομεσαίων, των αγροτών και των εργαζομένων. Αυτό τόνισε η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου στην ομιλία της στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Όπως τόνισε η βουλευτής: H κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να δώσει το μεγαλύτερο μέρος των ελαφρύσεων (περισσότερο από 600 εκ., δηλαδή πάνω από το 50%) στις μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αδιαφορώντας για τους μικρούς, αφού σχεδόν το 80% του οφέλους από τη μείωση του συντελεστή από το 28% στο 24%, θα το καρπωθούν περίπου 6.000 επιχειρήσεις, δηλαδή το 2,5% του συνόλου των επιχειρήσεων. Για το 60% των επιχειρήσεων που δεν εμφανίζουν κέρδη δεν υπάρχει κανένα απολύτως όφελος. Συνολικά, επισημαίνεται από τη ΓΕΣΕΒΕ ότι, το ύψος και η διάθρωση των φοροελαφρύσεων, κατανέμεται προς όφελος των υψηλότερων εισοδηματικών κλιμακίων είτε πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, ατομικές επιχειρήσεις ή νομικά πρόσωπα.

«Σε όλα τα παραπάνω, σημείωσε η κα Καρασαρλίδου, εάν προσθέσουμε την αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την αύξηση στο 30% των ηλεκτρονικών συναλλαγών επί του εισοδήματος, αποδεικνύεται η εξαπάτηση της “μεσαίας τάξης” από τη ΝΔ».

Η κα Καρασαρλίδου έκανε ειδική αναφορά στους αγρότες, τονίζοντας ότι «παρά το θετικό μέτρο της μείωσης του φορολογικού συντελεστή στο 10% για τα αγροτικά συνεταιριστικά σχήματα, η ΜΗ επέκτασή του και στους συνεταιρισμένους αγρότες κάνει αυτό το θετικό μέτρο να έχει μικρή σημασία, διότι είναι η πηγή του προβλήματος του φαινομένου της “μαύρη αγοράς” των αγροτικών προϊόντων, που είναι και αιτία της αποδυνάμωσης και της μη ανάπτυξης των συνεταιρισμών. Άρα το νομοσχέδιο είναι για τους αγρότες και αντιαναπτυξιακό, διότι χωρίς ισχυρούς συνεταιρισμούς δεν μπορούμε να τροφοδοτήσουμε τις ακριβές αγορές της κεντρικής –βόρειας Ευρώπης, αλλά και τα 30 εκατ. καταναλωτές του ελληνικού τουρισμού. Και βέβαια θα εξακολουθεί να υπάρχει σοβαρή απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο, λόγω της μεγάλης φοροδιαφυγής».

«Η προεκλογική απάτη της Νέας Δημοκρατίας για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα γίνεται ξεκάθαρη με αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο. Και βέβαια, δεν οδηγείτε την Ελλάδα στο “αύριο” όπως ισχυρίζεστε στον τίτλο του νομοσχεδίου, αλλά την οδηγείτε στο “χθες”», κατέληξε η κα Καρασαρλίδου απευθυνόμενοι στους βουλευτές της ΝΔ.

Δεν νιώθετε καθόλου τυχεροί στη ζωή σας;

Τότε δεν έχετε περάσει ακόμη από την γωνιά που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή…

Γιατί η τύχη στην Αλεξάνδρεια έχει το δικό της όνομα… πρακτορείο ΟΠΑΠ Play «Ο Γίγας», στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Θ. Σοφούλη στην Αλεξάνδρεια.

Εκεί που τα κέρδη μπαίνουν στην τσέπη σας, αφού το πρακτορείο ήδη μετρά άπειρες επιτυχίες στα τυχερά παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σας και μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια του Οργανισμού, όπως Τζόκερ, Κίνο, Πάμε Στοίχημα, Λόττο κλπ), διαθέτει επίσης Λαχεία, ΣΚΡΑΤΣ και άλλα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το κατάστημα δεν σταματούν εκεί, αφού στον χώρο λειτουργούν μηχανήματα ΟΠΑΠ Play, με παιχνίδια για όλα τα γούστα για περισσότερα κέρδη.

Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε εύκολα λογαριασμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΝΦΙΑ κλπ), να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας σας και να κάνετε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή επιθυμείτε.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00'-02:00'

Παρασκευή-Σάββατο 08:00'-04:00'.

Κατηγορία Επιχειρείν

Η επιχείρηση ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ του Στέργιου Βέργου σας εύχεται Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ

ΒΕΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

-         - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

-          -ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

-          -ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

-          -ΚΕΡΑΙΕΣ

-          -ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 29

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΛ. 23330 23732 ΚΙΝ.6944464212

 

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Η Μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε... και το Sweet Home στην Αλεξάνδρεια φόρεσε τα καλά του και είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί, στην οδό Δ. Βετσόπουλου 114 στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά βγαλμένα από παραμύθι αλλά ταυτόχρονα χρηστικά και με ιδιαίτερο design για το σπίτι σας.

Η διακόσμηση βοηθά στην δημιουργία ενός χώρου που εκφράζει την προσωπικότητα μας και ικανοποιεί τις ανάγκες μας λειτουργώντας θετικά στην διάθεση μας. Αυτός είναι ο κύριος στόχος του καταστήματος, να γίνει ένας φάρος έμπνευσης ώστε να διακοσμήσετε τον κάθε σας χώρο έτσι ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Διακριτικά ή στο κέντρο της προσοχής, τα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν φωτιστικά ένα χώρο, πρέπει να συμπληρώνουν και να αναδεικνύουν την αισθητική του, τέτοια προϊόντα θα βρείτε στο κατάστημα Sweet Ηome που θα προσθέσουν ένα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο στο χώρο σας, ένα αντικείμενο τέχνης που θα απολαμβάνετε καθημερινά.

Η ιδιοκτήτρια, Αλίκη Σταμπουλή, μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στην διακόσμηση και στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, και ξέρει ότι κάθε αντικείμενο, πέρα από την αισθητική του αξία και την ιδιαίτερη θέση που κατέχει στον χώρο, πρέπει να συνδυάζει και τον χρηστικό του ρόλο.

Έτσι λοιπόν, έχει δημιουργήσει την σειρά «χρηστικά αντικείμενα» με γνώμονα αυτές τις δύο αξίες: την αισθητική και την χρηστική.

Έτσι η επιχείρηση πρωτοτυπεί στις ιδέες διακόσμησης ακόμη και με καθημερινά αντικείμενα, που σας δίνουν τη χαρά της δημιουργίας αλλά και το "κάτι ξεχωριστό" που θα σας εκφράζει και ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται εντός του καταστήματος και προκαλούμε να το επισκεφτείτε μόνοι σας για να γνωρίσετε έναν κόσμο, αισθητικής τελειότητας, απαράμιλλου design, μοναδικής ποιότητας ευρεία γκάμα προϊόντων για το σπίτι, την διακόσμηση, τον χώρο ζωής και δραστηριότητας του ανθρώπου.

Η τόσο υψηλή ποιότητα των προϊόντων, προβάλλει μια ατέλειωτη σειρά από υπέροχους συνδυασμούς σχημάτων και χρωμάτων που τα χαρακτηρίζει και υπενθυμίζει τη μεγαλοφυή απλότητα της τελικής τους φόρμας.

Χρηστικά η διακοσμητικά, σε φόρμες απλές ή πιο σύνθετες, κάθε ένα τους διαφορετικό, μοναδικό, όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας να σας προσφέρουν δημιουργίες που θα κοσμήσουν κάθε χώρο με ξεχωριστό τρόπο.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας δωροεπιταγές του Sweet Home κι αφήστε τους να επιλέξουν.

Sweet Home

Σταμπουλή Αλίκη

Δ.Βετσoπούλου 114 - Αλεξάνδρεια

Τηλ. 2333022639

Κατηγορία Επιχειρείν

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας