alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βρυσακίου Ημαθίας, επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, Πανηγύρεως του φερώνυμου Ναού.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαϊου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας Ζωοδόχου Πηγής παρουσία ιερού κλήρου και πλήθος πιστών.

Τέλος του μήνα αναμένεται η πληρωμή της β’ δόσης του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει το διήμερο 23- 24 Μαΐου ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη 28 Μάη.

Σημειώνεται πως αν κάποιος διαπιστώσει πως έχει κάνει λάθος αφού έχει υποβάλλει την αίτηση για το επίδομα παιδιού, μπορεί να την ακυρώσει πατώντας (Οι Αιτήσεις Μου) / (Προβολή) / (Ακύρωση Αίτησης) και κατόπιν να εκκινήσετε νέα αίτηση-υπεύθυνη δήλωση Α21.

Το επίδομα για το 2019, όπως έχει ενημερώσει θα πληρωθεί σε έξι δόσεις ως ακολούθως:

Α’ δόση : τέλος Μαρτίου
Β’ δόση : τέλος Μαΐου
Γ’ δόση : τέλος Ιουλίου
Δ’ δόση : τέλος Σεπτεμβρίου
Ε’ δόση : Τέλος Νοεμβρίου
ΣΤ’ δόση: Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατηγορία Οικονομία

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 Απριλίου έως τις 29 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδαςσε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλοεπέλεξε το στοίχημα “Τελικό Αποτέλεσμα” σε έξι αγώνες από τη NationalLeague Αγγλίας και με 25 ευρώ κέρδισε 12.978,03 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 01Μαΐου, στο Τετραπλό(σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), ιπποδρομίας από το SaintCloud,δύο τυχεροί από το Ίλιον και τη Ν. Σμύρνη κέρδισαν1.327,30ευρώ και 1.318,20 ευρώ αντίστοιχα.

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

Κατηγορία Γενικά

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις τόσο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και στον Υπουργό κ. Αραχωβίτη για την προώθηση του αιτήματος του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας για ένταξη και των αχλαδιών του νομού μας στις Κρατικές Ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis), γίνεται γνωστό ότι ο Υπουργός αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα για ενίσχυση της ποικιλίας αχλαδιών κρυστάλλια για τις ζημίες που υπέστησαν την περσινή καλλιεργητικής περίοδο.

Για το ποσό της στρεμματικής ενίσχυσης και ο χρόνος καταβολής της ενίσχυσης θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κατηγορία Αγροτικά

   Οι δημοτικοί συνδυασμοί οφείλουν με παρεμβάσεις τους να δραστηριοποιούνται για την νεανική ψήφο και ιδιαίτερα όσων ψηφίζουν για πρώτη φορά.

   Οφείλουν να γνωστοποιούν τα κριτήρια με τα οποία οι νέες και οι νέοι θα πάνε στην κάλπη και να τους ενημερώνουν ότι η ενασχόληση τους με τα κοινά, μακριά από συνταγές του παρελθόντος, είναι δικαίωμα τους και υποχρέωση αδιαπραγμάτευτη.

   Γι΄ αυτό ο συνδυασμός ¨ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ¨

ΚΑΛΕΙ

     Τις νέες και τους νέους από 17 ετών, ΑΥΡΙΟ στις 3 ΜΑΙΟΥ ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 M.M. μπροστά στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ –στη συμβολή των οδών ΝΑΟΥΣΗΣ και ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ- σε ανοιχτή συζήτηση με τίτλο « ΨΗΦΙΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ».

     Στην συζήτηση θα πάρουν μέρος:

     Ο υποψήφιος δήμαρχος ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ.

     Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ που ως Αντιδήμαρχος Τρικάλων Θεσσαλίας ανέλαβε την δημιουργία και λειτουργία του θεματικού πάρκου ¨Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ¨ και όχι μόνον, εργάζεται στον τομέα της διπλωματίας των πόλεων και είναι αντιπρόεδρος του δικτύου πόλεων της Ευρώπης.

     Η ΡΟΖΑ ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ επικοινωνιολόγος .

 Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα ποτό γνωριμίας στο καφέ LAB.

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Τον Απρίλιο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 14,6 εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 22 έως και τις 28Απριλίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.109.532 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήτανένας τυχερός παίκτης που κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι«Εφτάτυχη Γάτα με ουρά», καθώς και ένας τυχερός που κέρδισεαπό 100.000 ευρώστο παιχνίδι «Χρυσά Εφτάρια».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Διπλή Ευκαιρία», αξίας πέντε ευρώ, που προσφέρει στους παίκτες δύο διαφορετικούς τρόπους παιξίματος και κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

ScientificGamesIntl

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά


Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου σήμερα (2 Μαΐου) με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας κα Μαρία Παππά, θέλει να ενημερώσει τους αγρότες ότι οι αναγγελίες για χαλάζι από 12 έως 20/4 που έκλειναν σήμερα θα πάρουν παράταση έως την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Κατηγορία Αγροτικά

Όπως έκανε γνωστό από τον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης άρχισε η λειτουργία του Δημοτικού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης του δήμου Αλεξάνδρειας με την παρακάτω ανακοίνωση:

"Στη σύγχρονη εποχή οι πληροφορίες πρέπει να φτάνουν ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, να πλησιάζουν από μόνες τους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι να κατεβαίνουν στο «κέντρο» και να ψάχνουν οι ίδιοι για να τις αποκτήσουν, χωρίς πολλές φορές να γνωρίζουν «τι τρέχει».

Με αυτό το σκεπτικό και με σύμμαχο το διαδίκτυο, αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το Ηλεκτρονικό Δημοτικό Παρατηρητήριο Απασχόλησης και την Θυρίδα Επιχειρηματικότητας.

Με την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Δημοτικού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και της Θυρίδας Επιχειρηματικότητας στην ηλεκτρονική διεύθυνση apasxolisi.alexandria.gr θέλουμε όλοι όσοι βρίσκονται στο περιθώριο της εργασίας χωρίς να είναι δική τους επιλογή, όσοι κινδυνεύουν να βρεθούν αργά ή γρήγορα σε αυτό και όσοι ζητούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, να τους εξασφαλίσουμε το δικαίωμα της ισότιμης πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Επίσης, να ενθαρρύνουμε τόσο τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, όσο και να στηρίξουμε τις υφιστάμενες τοπικές επιχειρήσεις στις διάφορες φάσεις της επιχειρησιακής τους λειτουργίας με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με την παρέμβασή μας αυτή, όλοι μαζί ξεχνάμε το παρελθόν, γιορτάζουμε το σήμερα, δημιουργούμε το μέλλον!

Καλή περιήγηση".

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στο Δημοτικό Παρατηρητήριο Απασχόλησης του δήμου Αλεξάνδρειας.

https://apasxolisi.alexandria.gr/

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα (10) άτομα για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών λειτουργίας των υπηρεσιών του.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Κατηγορία Γενικά

Πιστός στην ποντιακή παράδοση ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων διοργανώνει μεγάλο ποντιακό γλέντι το Σάββατο 4 Μαΐου και ώρα 21:00 στη Στέγη Ποντίων.

Είσοδος 12€ κατ' άτομο.
Περιλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο γλέντι!

pontioi4maiou19

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας