alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον κόμβο Πλατέος μετά από σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων.

Στο συμβάν άνδρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της Π.Υ. Αλεξάνδρειας, η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει

τους επιβαίνοντες, οι οποίοι παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διεκομίσθηκαν σε νοσοκομειακή μονάδα υγείας.

 

 

 
 

 

Κατηγορία Αστυνομικά

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις20έως και τις 26 Μαΐου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.986.191 ευρώ.Μεταξύ των νικητών ήτανδύο τυχεροί παίκτες από την Αθήνα και την Καστοριά που κέρδισαν 100.000 ευρώ στα παιχνίδια «100.000€ ΣΚΡΑΤΣ» και «Εφτάτυχη Γάτα» αντίστοιχα. Επίσης, 62 τυχεροί κέρδισαν ποσά από 1.000 έως 5.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Splash στα Κέρδη», αξίας δύο ευρώ, που προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουνδέκα πολυτελή ταξίδια στις Κυκλάδες, αξίας 7.000 ευρώ το καθένα, καθώς και έπαθλα έως και 50.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολήςκαι διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific GamesInt'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει

τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη

σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA ResponsibleGamingFramework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

ScientificGamesIntl

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

Κατηγορία Γενικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
TAKTΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 05 Iουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης περί έγκρισης απασχόλησης (επιδοτούμενης) για την πρακτική άσκηση μαθητών του ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ και καθορισμός αριθμού μαθητών για τα σχολικά έτη 2019-2020 και 2020-2021. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

2. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ) για απασχόληση στο Δήμο Αλεξάνδρειας κατά το σχολικό έτος 2019-2020. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

3.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

5.Υποβολή έκθεσης εσόδων –εξόδων Α’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προυπολογισμού έτους 2019 (σχετική η αριθ. 130/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

6.Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση της κεντρικής σάλας των εξωτερικών γηπέδων Μπάσκετ και της αίθουσας γυμναστικής του επάνω ορόφου του κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας στον «Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΘΛΟΣ». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7.Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8.Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αρίθ. 274 αγροτεμαχίου για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Πάρκου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

9.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Ασφάλιση οχημάτων –μηχανημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας για χρονικό διαστημα ενός (1) έτους». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Δήμου (courier)». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

11.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογη αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

12.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή χορτοκοπτικών». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

13.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή χορτοκοπτικών». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

14.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Απομαγνητοφώνηση Πρακτικών και Βιντεοσκόπηση συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Δημιουργία Ιστοσελίδας Δήμου Αλεξάνδρειας” και “Ανανέωση συνδρομής και τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας Δήμου Αλεξάνδρειας» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

16.Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 164/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. προκηρύσσει το Κρατικό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2019.

Ο Σύλλογος θα προβεί στην πρόσληψη συνοδών ( ανδρών και γυναικών ), ηλικίας 18 ετών και άνω, προκειμένου να διοργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα προς όφελος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Επιθυμητές ειδικότητες συνοδών:

 • Ψυχολόγοι
 • Κοινωνικοί Λειτουργοί
 • Λογοθεραπευτές
 • Εργοθεραπευτές
 • Ειδικοί Παιδαγωγοί
 • Ειδικοί Νηπιαγωγοί
 • Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Ι.Ε.Κ.)
 • Νοσηλευτές
 • Γυμναστές
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Άτομα με εμπειρία σε Κατασκηνώσεις ΑμεΑ

Αν οι θέσεις δεν καλυφθούν από αυτές τις ειδικότητες θα συμπληρωθούν από άλλες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να προμηθεύονται αιτήσεις, από το ΚΔΗΦ ΑμεΑ “ Τα παιδιά της Άνοιξης ”, Ελ. Βενιζέλου 7 στην Αλεξάνδρεια (απέναντι από το Κέντρο Υγείας) και στο τηλέφωνο 2333027212 καθώς και στο

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συνοδούς, μαζί με την αίτηση να προσκομίζουν φωτογραφία, βιογραφικό σημείωμα, καθώς και φωτοαντίγραφα σχετικών εγγράφων που αφορούν την ταυτότητα, το Α.Φ.Μ., το ΑΜΚΑ και ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού μόνο ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι δικαιούχοι, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην αποπληρωμή τους.

Mε εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Κατηγορία Γενικά

Πρεμιέρα χθες για τα νέα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, (συνολικής αξίας 2,3 δισ.) και 200 ευρώ (συνολικής αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ).

Η ΕΚΤ κυκλοφόρησε τα δύο καινούργια χαρτονομίσματα και ολοκλήρωσε την κυκλοφορία της σειράς «Ευρώπη» των ευρώ χαρτονομισμάτων δεύτερης γενιάς. Έχουν προηγηθεί τα χαρτονομίσματα των 5, των 10, των 20 και των 50 ευρώ.

Οι ειδικοί της ΕΚΤ εξετάζουν ήδη την κυκλοφορία και τρίτης γενιάς χαρτονομισμάτων με στόχο την ακόμα πιο αποτελεσματική καταπολέμηση της παραχάραξης. Τα νέα τραπεζογραμμάτια διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως είναι το «ολόγραμμα» στην πάνω δεξιά γωνία. Σε εξέταση υπό γωνιά γίνονται ορατά μικρά σύμβολα του ευρώ, καθώς και η αξία του χαρτονομίσματος.

Παράλληλα είναι ορατό και από τις δύο πλευρές του χαρτονομίσματος το υδατογράφημα που απεικονίζει την πριγκίπισσα Ευρώπη. Τα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ πρώτης γενιάς διατηρούν, φυσικά, την ισχύ τους, αλλά θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία.

Φυσικά για να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η κυκλοφορία αυτών των χαρτονομισμάτων στην πραγματική αγορά είναι σπάνια, ειδικά για το 200ρικο που δύσκολα το συναντάς.

Κατηγορία Οικονομία

Δείτε αναλυτικά τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων ευρωβουλευτών στην Ημαθία από τα κόμματα που πήραν έδρες (ΝΔ:8, ΣΥΡΙΖΑ: 6, ΚΙΝΑΛ: 2, ΚΚΕ:2, Χρυσή Αυγή: 2, Ελληνική Λύση:1) στην Ευρωβουλή:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 32,59% -26.619

 1. ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Παναγιώτη 9.794
 2. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη 6.665
 3. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη 4.142
 4. ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Λεωνίδα 4.059
 5. ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) του Κυριάκου 3.064
 6. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου 2.698
 7. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ - ΜΙΣΕΛ του Παναγιώτη 2.435
 8. ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού 2.148
 9. ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου 2.072
 10. ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του Χαραλάμπους 1.784
 11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Δημητρίου 1.271
 12. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αγγέλου 1.045
 13. ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σταύρου 984
 14. ΜΑΡΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημοσθένη 932
 15. ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου 906
 16. ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του Αθανασίου 885
 17. ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Τριανταφύλλου 867
 18. ΚΡΕΜΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου - Θεοδώρου 849
 19. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη 816
 20. ΔΕΡΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου 648
 21. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Ηλία 510
 22. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στεφάνου 508
 23. ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη 503
 24. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΛΕΝΗ του Λάμπρου 463
 25. ΓΟΥΛΑ ΚΑΛΥΨΩ του Γεωργίου 462
 26. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΑΚΗΣ) του Παναγή 418
 27. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) του Μιχαήλ 392
 28. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ζαχαρία 389
 29. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου 331
 30. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη 290
 31. ΛΑΖΑΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γεωργίου 289
 32. ΜΑΛΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Παναγιώτη 288
 33. ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 284
 34. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του Γερασίμου 282
 35. ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Νικολάου 240
 36. ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΑΓΗΣ) του Δημητρίου 234
 37. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΕΓΚΥ) του Διονυσίου 233
 38. ΜΠΛΕΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αναστασίου 221
 39. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Λεωνίδα 213
 40. ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΜΕΪΡΑ του Φεχμή 203
 41. ΜΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ 181
 42. ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ - ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (ΚΛΑΙΡΗ) του Σταύρου 90
 43. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 20,23%-16.520
 44. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χριστόδουλου 3.038
 45. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιλτιάδη 2.680
 46. ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Δημητρίου 2.477
 47. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ του Αλεξάνδρου 2.230
 48. ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Δημητρίου 1.945
 49. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη 1.792
 50. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου 1.310
 51. ΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κωνσταντίνου 1.088
 52. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ελευθερίου 1.067
 53. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Σωκράτη 1.063
 54. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευστρατίου 1.018
 55. ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθανασίου 993
 56. ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Νικόλα 830
 57. ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Ανδρέα 658
 58. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ του Δημητρίου 612
 59. ΑΡΣΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Γεωργίου 555
 60. ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ του Εμμανουήλ 553
 61. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου 523
 62. ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου 502
 63. ΝΤΕΪΛΙ ΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝ του Τόμας Πίτερ Αντονι 481
 64. ΓΡΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου 455
 65. ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ του Ηλία 451
 66. ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Ιωάννη 450
 67. ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου 406
 68. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου 322
 69. ΚΑΣΤΕΛΙΝΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΑ του Τζίνο 317
 70. ΝΑΣΣΗ ΟΛΓΑ του Ελευθερίου 294
 71. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜ-ΜΑΡΙΟΣ του Γερασίμου 285
 72. ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημητρίου 283
 73. ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευαγγέλου 281
 74. ΜΠΕΛΙΑ ΣΤΕΛΛΑ του Ιωάννη 246
 75. ΒΑΛΝΤΕΝ ΑΞΕΛ- ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γκότφριντ 236
 76. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Νικολάου 233
 77. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Δημητρίου 218
 78. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ 199
 79. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΥΦΟΥΚ του Μουσταφά 197
 80. ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Ιωάννη 194
 81. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξίου 175
 82. ΜΟΥΧΑΜΜΑΝΤΙ ΓΙΟΝΟΥΣ του Ιμπραχίμ 172
 83. ΡΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου 170
 84. ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου 122
 85. ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Νικολάου 84

Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ-Ένωση Δημ. Εθνικής Μεταρρύθμισης Ε.Δ.Ε.Μ.-Ανανεωτική Αριστερά-Προοδευτικό Κέντρο-Κινήσεις Πολιτών) 7,85%-6.413

 1. ΚΑΪΛΗ Ευδοξία-Εύα του Αλεξάνδρου 2.496
 2. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Νικόλαος του Μαρίνου 2.411
 3. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Νικόλαος του Ανδρέα 1.828
 4. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Αθανάσιος (Σάκης) του Αστέριου 1.557
 5. ΚΑΜΙΝΗΣ Γεώργιος του Βασιλείου 1.317
 6. ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου 356
 7. ΚΑΛΛΗ Γεωργία του Νικολάου 211
 8. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Παναγιώτης του Κωνσταντίνου 180
 9. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Ιωάννης του Δημητρίου 163
 10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Υπατία του Στεφάνου 162
 11. ΚΟΣΜΙΔΟΥ Κωνσταντίνα του Δημητρίου 119
 12. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Στέργιος-Γαβριήλ του Φλώρου 112
 13. ΜΩΡΑΛΗ Βασιλική του Ευαγγέλου 103
 14. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ Βαρβάρα (Βέρα) του Φωτίου 99
 15. ΓΟΣΠΟΔΙΝΗ Αναστασία-Ασπασία (’σπα) του Δημητρίου 90
 16. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ Ευαγγελία του Σταύρου 73
 17. ΜΠΟΥΡΑ Ευαγγελία (Εύα) του Γεωργίου 70
 18. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Παύλος του Χαραλάμπους 69
 19. ΓΕΩΡΓΑΚΗ Σταυρούλα (Βούλα) του Ιωάννη 67
 20. ΚΑΠΟΥΝΗΣ Δημήτριος του Γεωργίου 67
 21. ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ Ανδρέας του Παντελή 65
 22. ΜAΛΛΙΩΡΗ Μινέρβα-Μελπομένη (Μένη) του Αθανασίου 62
 23. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Σταύρος του Ζαφειρίου 60
 24. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Αγγελική του Δημητρίου 59
 25. ΔΑΛΜΑΣ Ιωάννης του Βασιλείου 58
 26. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ Ιωάννης του Νικηφόρου 58
 27. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Λάμπρος του Αλεξάνδρου 58
 28. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Εμμανουήλ του Γεωργίου 49
 29. ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ Αγλαΐα (Αίγλη) του Κωνσταντίνου 47
 30. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χριστίνα του Κωνσταντίνου 43
 31. ΓΚΕΜΗ Έντα του Ροκ 35
 32. ΧΡΟΥΜΠ Γιουσεφ (Ιωσήφ) του Αμντούλ-Φατάχ 34
 33. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Γεωργίου 27
 34. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ Γεώργιος του Νικολάου 25
 35. ΤΣΟΥΛΙΑΣ Νικόλαος του Κωνσταντίνου 25
 36. ΜΩΡΟΥ Ισμήνη του Σπυρίδωνος 23
 37. ΡΟΛΟΓΗΣ Δημήτριος του Γεωργίου 19
 38. ΤΖΑΛΑΛΗΣ Αθανάσιος του Κοσμά 18
 39. ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ Αντώνιος του Παναγιώτη 13
 40. ΣΑΔΟΥΛΑ Σεβτζάν του Σινασή 11
 41. ΣΚΛΑΒΟΣ Γεώργιος του Αθανασίου 10
 42. ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ Αλέξανδρος του Γεωργίου 8

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 6,50%-5.308

 1. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Ιωσήφ 3.502
 2. ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη 631
 3. ΤΡΕΜΠΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου 466
 4. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου 334
 5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Θωμά 280
 6. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αχιλλέως 235
 7. ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου 228
 8. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αβραάμ 187
 9. ΣΕΡΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Πασχάλη 167
 10. ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Λεωνίδα 134
 11. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Ιωάννη 121
 12. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του Ιωάννη 119
 13. ΛΥΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη 114
 14. ΣΤΑΜΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ του Βασιλείου 109
 15. ΠΑΠΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του Γεωργίου 108
 16. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργίου 101
 17. ΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα 92
 18. ΤΣΑΠΑΡΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αναστασίου 91
 19. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου 90
 20. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Στέλιου 87
 21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Κωνσταντίνου 84
 22. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Ευκλείδη 83
 23. ΚΑΠΡΙΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Μιχαήλ 81
 24. ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ του Γεωργίου 74
 25. ΚΑΝΙΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος 69
 26. ΜΟΥΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του Χρήστου 61
 27. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Εμμανουήλ 61
 28. ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου 61
 29. ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου 61
 30. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Γεωργίου 60
 31. ΝΤΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννη 59
 32. ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Νικολάου 57
 33. ΝΥΚΤΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου 56
 34. ΜΕΧΛΙΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου 52
 35. ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του Γεωργίου 50
 36. ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κλεάνθη 46
 37. ΣΠΑΘΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου 40
 38. ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη 35
 39. ΣΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου 29
 40. ΣΠΑΘΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Ιωάννη 28
 41. ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δήμου 26
 42. ΤΣΙΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου 24

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,47%-5.282

 1. ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου 2.369
 2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη 972
 3. ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βαγγέλη 728
 4. ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνα 525
 5. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου 418
 6. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ του Δημητρίου 343
 7. ΣΙΔΕΡΗ - ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη 322
 8. ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου 291
 9. ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Απόστολου 231
 10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου 229
 11. ΠΑΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Γεωργίου 222
 12. ΜΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στυλιανού 218
 13. ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Αγγέλου 218
 14. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου 213
 15. ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου 156
 16. ΣΠΥΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του Νικολάου 140
 17. ΤΣΑΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Ιωάννη 135
 18. ΡΕΜΠΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου 130
 19. ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου 113
 20. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρυσοστόμου 105
 21. ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανάσιου 103
 22. ΨΑΡΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη 73
 23. ΧΑΛΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ του Ελευθερίου 67

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,47%-5.282

 1. ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου 2.369
 2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη 972
 3. ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βαγγέλη 728
 4. ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνα 525
 5. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου 418
 6. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ του Δημητρίου 343
 7. ΣΙΔΕΡΗ - ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη 322
 8. ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου 291
 9. ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Απόστολου 231
 10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου 229
 11. ΠΑΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Γεωργίου 222
 12. ΜΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στυλιανού 218
 13. ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Αγγέλου 218
 14. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου 213
 15. ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου 156
 16. ΣΠΥΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του Νικολάου 140
 17. ΤΣΑΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Ιωάννη 135
 18. ΡΕΜΠΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου 130
 19. ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου 113
 20. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρυσοστόμου 105
 21. ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανάσιου 103
 22. ΨΑΡΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη 73
 23. ΧΑΛΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ του Ελευθερίου 67

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 4,65%-3.800

 1. ΡΑΖΟΥ ΛΟΥΙΖΑ του Σπυρογιάννη 831
 2. ΠΟΜΑΣΚΙ ΓΚΕΟΡΓΚΙ του Νίνο 780
 3. ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου 756
 4. ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ του Κυριαζή 627
 5. ΔΙΓΕΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΣΕΜΙΝΑ) του Αναστασίου 452
 6. ΒΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου 426
 7. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του Ηλία 404
 8. ΚΑΠΕΤΗ ΘΕΑΝΩ του Λαζάρου 257
 9. ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου 229
 10. ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεράσιμου 181
 11. ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Δημητρίου 160
 12. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Παντελή 152
 13. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου 142
 14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του Σπυρίδωνα 122
 15. ΑΡΑΠΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) χήρα Δημητρίου 105
 16. ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ του Ιωάννη 103
 17. ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του Ρωσσέτου 98
 18. ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ του Χρήστου 97
 19. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Σταματίου 95
 20. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΟΥΛΑ) του Δημητρίου 86
 21. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ του Σταματίου 86
 22. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ του Παναγιώτη 79
 23. ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΑΚΟΣ) του Θεοφάνη 77
 24. ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Χρήστου 77
 25. ΒΙΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου 66
 26. ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του Παναγιώτη 65
 27. ΜΑΣΤΡΟΛΕΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ηλία 62
 28. ΚΟΥΡΗ ΗΡΑ – ΕΙΡΗΝΗ του Γαβριήλ 60
 29. ΤΖΙΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου 60
 30. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Διονυσίου 59
 31. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του Νικολάου 54
 32. ΛΙΟΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Σπυρίδωνα 52
 33. ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Παύλου 51
 34. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ του Μωχάμετ 50
 35. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ελευθερίου 48
 36. ΤΣΙΟΥΠΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Σπυρίδωνα 48
 37. ΧΑΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) του Γεωργίου 46
 38. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου 41
 39. ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου 34
 40. ΚΕΡΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΜ ΙΜΠΡΑΗΜ του Φερεντίν 33
 41. ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου 29
 42. ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ 23

Εγκρίθηκε με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, η δεύτερη δόση για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η απόφαση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», αναφέρει ότι εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 1.500.000 ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, καθώς και η μεταφορά στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ), για την κάλυψη της β’ δόσης που αφορά στο 30% του συνολικού ποσού των 5 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από την 1 Ιανουαρίου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Κατηγορία Γενικά

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΛΑΤΕΟΣ "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ "ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ OPEN BEYOND ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Λιγα λόγα για το βιβλίο:

"Σήμερα, εδώ πάνω στα νεκρά ερείπια, αισθάνθηκα τη μεγαλύτερη δύναμη ζωής. Ένιωσα σαν να βγαίνει μέσα απ το χώμα και τις πέτρες μια μυστηριώδης δύναμη και να μπαίνει στις φλέβες μου σαν μια ζεστασιά. Να διαχέεται σ όλο το κορμί μου, να εξαφανίζει τις φοβίες και τους δισταγμούς μου. Να με λυτρώνει απ τα επίγεια.
Ακούω, Μίλτο, τα βογκητά και τα παρακάλια των προγόνων μας, που ζητούν δικαίωση για τους αγώνες και τις θυσίες τους. Θέλουν ν αντισταθούμε και να διώξουμε αυτούς που βεβήλωσας τους τάφους τους, για να μπορούν τα πνεύματά τους να κυκλοφορούν ελεύθερα, ανάμεσα στους δικούς τους ζωντανούς.
Ναι, Μίλτο, θα αγωνιστώ, γιατί πια νίκησα τη ζωή. Κι αν τύχει και πεθάνω, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι πρόγονοί μας θα με δεχθούν στις θερμές αγκάλες τους, γιατί θα ξέρουν, πως όσο ζούσα δεν του ξέχασα. Έκαμα το καθήκον μου!"

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Χάρης Τσιρκινίδης γεννήθηκε το 1938, στη Λεκάνη Καβάλας, από γονείς πρόσφυγες του Πόντου. Στις παιδικές του αναμνήσεις κυριαρχούν οι ανεξίτηλες εικόνες, από τη βάρβαρη γερμανοϊταλοβουλγαρική κατοχή, από τους αδελφοκτόνους εμφύλιους πολέμους του 1944 και του 1946-49. Οι τραγικές διηγήσεις των προσφύγων γονιών του για το ολοκαύτωμα του Πόντου και τη Μικρασιατική Καταστροφή, οι διωγμοί των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, εδραιώνουν την πικρή του πεποίθηση για την τραγική μοίρα της πατρίδας μας και το απάνθρωπο πρόσωπο του κόσμου. Το 1961 αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων σαν ανθυπολοχαγός πυροβολικού. Υπηρέτησε σε μονάδες και επιτελεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι απόφοιτος των Σχολών Πολέμου Ελλάδας και Γαλλίας. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποστρατεύτηκε ενώ υπηρετούσε σαν στρατιωτικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι..

Μία σειρά αλλαγών έφερε ο νομος 4611/2019 στις εργασιακές σχέσεις αφού για πρώτη φορά μπαίνει συγκεκριμένος λόγος απόλυσης, υπάρχει ευθύνη εργαζομένων κατά την εκτέλεση της εργασίας και συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο έγγραφης δήλωσης συμβάσεων με ευέλικτο ωράριο.

Αναλυτικότερα οι 7 αλλαγές είναι:

1. Η καταγγελία της εργασιακής σχέσης θεωρείται έγκυρη, μόνο αν οφείλεται σε βάσιμο λόγο, κατά την έννοια του άρθρου 24 του Αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 4359/2016 (A΄ 5), έχει γίνει εγγράφως, έχει καταβληθεί η οφειλόμενη αποζημίωση και έχει καταχωρηθεί η απασχόληση του απολυόμενου στα τηρούμενα για τον ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ) μισθολόγια ή έχει ασφαλιστεί ο απολυόμενος.

Ο λόγος λοιπόν απόλυσης θα πρέπει να σχετίζεται με την ικανότητα ή τη συμπεριφορά του εργαζομένου ή τις λειτουργικές απαιτήσεις της επιχείρησης, της εγκατάστασης ή της υπηρεσίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μη εκτέλεση της εργασίας, επανειλημμένες απουσίες, μη τήρησης εχεμύθειας, μη συμμόρφωση με τις εντολές του εργοδότη, παράνομες πράξεις κ.λπ.
Σε περίπτωση αμφισβήτησης, το βάρος επίκλησης και απόδειξης της συνδρομής των προϋποθέσεων έγκυρης καταγγελίας φέρει ο εργοδότης.

2. Ο εργαζόμενος οφείλει να εκτελέσει με επιμέλεια την εργασία που ανέλαβε. Ο βαθμός της επιμέλειας του εργαζομένου κρίνεται με βάση τη σύμβαση, ενόψει του είδους της ανατεθείσας εργασίας, της μόρφωσης ή των ειδικών γνώσεων που απαιτούνται για την εργασία, καθώς και των ικανοτήτων και των ιδιοτήτων του εργαζομένου που ο εργοδότης γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει.
Ο εργαζόμενος ευθύνεται για τη ζημία που προξενείται στον εργοδότη από δόλο. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημίας στον εργοδότη από αμέλεια του εργαζομένου κατά την εκτέλεση της εργασίας, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει τον εργαζόμενο από την ευθύνη, ιδίως σε περίπτωση ελαφριάς αμέλειας, ή να κατανείμει τη ζημία μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, καταλογίζοντας στον εργοδότη τη ζημία που αναλογεί στον επιχειρηματικό του κίνδυνο ή που παρίσταται δυσανάλογη σε σχέση με την ωφέλεια του εργαζομένου από τη σύμβαση.

3. Αν η συμφωνία για μερική απασχόληση ή εκ περιτροπής εργασίας του εργαζόμενου δεν καταρτιστεί εγγράφως ή δεν γνωστοποιηθεί εντός οκτώ ημερών από την κατάρτισή της στην οικεία Επιθεώρηση Εργασίας, τεκμαίρεται η πλήρης απασχόληση του μισθωτού.

4. Από 1.7.2019 οι αποζημιώσεις απόλυσης των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα κατατίθενται από τους εργοδότες μέσω λογαριασμού πληρωμών και μεταφέρονται αντιστοίχως και αποδίδονται από τον οικείο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών.

5. O εργοδότης αναγγέλλει ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΕΡΓΑΝΗ» τη χορήγηση της άδειας έως και μία ώρα μετά την έναρξη πραγματοποίησής της. Σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης της περίπτωσης α΄ επιβάλλονται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα σε βάρος του εργοδότη κυρώσεις.

6. Οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΕΡΓΑΝΗ» για την ανάκτηση δεδομένων που αφορούν την εργασιακή τους σχέση.

7. Εργοδότης που εκτελεί οικοδομική εργασία ή τεχνικό έργο, υποχρεούται να αναγγέλλει ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΕΡΓΑΝΗ» το απασχολούμενο προσωπικό, πριν από την έναρξη κάθε ημερήσιας απασχόλησης. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις.

dikailogitika.gr

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!