alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019

Δήλωση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Οι εκλογές τελείωσαν.

Ο λαός του Δήμου Αλεξάνδρειας αποφάσισε και έκρινε ότι η “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” θα είναι και πάλι διοίκηση στο Δήμο μας.
Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.
Ο καθαρός λόγος, η εντιμότητα, οι προτάσεις και η γνώση, η εμπειρία αλλά κυρίως η αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, έφεραν τη νίκη.

Ευχαριστώ όλους του συνεργάτες μου και τις οικογένειές τους για το μεγάλο, τον όμορφο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί αυτές τις μέρες.
Κερδίσαμε μια μεγάλη εκλογική αναμέτρηση. Πλέον μένει να κερδίσουμε και τη μάχη με τα προβλήματα του Δήμου μας και να τον κάνουμε δημιουργικό, αποτελεσματικό και ανθρώπινο.

Η ψήφος των συμπολιτών μας αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για το έργο μας αλλά ταυτόχρονα αποτελεί δέσμευση και εντολή να συνεχίσουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, στη νέα τετραετία με εντιμότητα, ήθος και συνέπεια.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι συμπολίτες μας.

Με πλήρη επίγνωση των μηνυμάτων που στέλνουν σε όλους μας τα αποτελέσματα και των δύο γύρων της εκλογικής διαδικασίας.
Θα λειτουργήσουμε συναινετικά, με σύνθεση των απόψεων όλων των Δημοτικών Συμβούλων. Με διάθεση να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε εκείνες τις προτάσεις που θα είναι προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του Δήμου μας.

Αφήνουμε πίσω ότι μας δυσκόλεψε, ότι μας πίκρανε, ότι μας θύμωσε στην προεκλογική περίοδο.
Πλέον κοιτάμε μπροστά ενωμένοι, βαδίζουμε σταθερά για το καλό του τόπου μας.

Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιους μου καθώς επίσης και όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και  Τοπικούς Συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς, για τον πολιτισμένο και ήρεμο προεκλογικό αγώνα.
Τους καλώ όλους να προχωρήσουμε μαζί στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας και ευελπιστώ στη συνεργασία τους, ώστε να δώσουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Όλοι σύμμαχοι και συνεργάτες. Γιατί δεν περισσεύει κανείς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο και το γραφείο του Δημάρχου θα είναι ανοιχτά σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Οι εκλογές τελείωσαν.
Συνεχίζουμε την πορεία μας όλοι μαζί, συλλογικά. Προχωράμε μπροστά για να κάνουμε το Δήμο μας, δυνατό, όμορφο, δημιουργικό, στολίδι της Μακεδονίας μας.

Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε. Και θα το πετύχουμε να είστε σίγουροι.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας"

Το Επιμελητήριο Ημαθίας και οι Εκδόσεις Φερενίκη Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας Κεντρικής 3, Βέροια σας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Λευτέρη Παπαγεωργίου, με θέμα : «Startups. Από την ιδέα στην παγκόσμια Αγορά»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Μπίκας Γεώργιος, η επιχειρηματίας κα Ταμπούρη Ελεάννα, o εκδότης κος Ζαμπούνης Χρήστος και ο συγγραφέας κος Παπαγεωργίου Λευτέρης.

Το βιβλίο αναφέρεται με παραδείγματα στα κοινά λάθη που γίνονται σε κάθε νέα επιχείρηση και στους κανόνες που, αν ακολουθηθούν, μπορεί να αποτρέψουν πολλά από αυτά.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση με το κοινό για θέματα που αφορούν τις Startups επιχειρήσεις

Στην προκήρυξη άλλων 12 μόνιμων θέσεων γιατρών στις δυο μονάδες του Νοσοκομείου Ημαθίας προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Επτά (7) στη μονάδα Βέροια και πέντε (5) στη μονάδα Νάουσας. Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείου Νάουσας με την έγκριση της χρηματοδότησης και την καταβολή της πρώτης δόσης στην ανάδοχο εταιρία και η εγκατάστασή του πρόκειται να γίνει τις προσεχείς ημέρες, κλείνοντας έτσι ένα ακόμη κεφάλαιο που θα συμβάλλει στην παραπέρα αναβάθμιση των υπηρεσιών της μονάδας.

  Με τις ενέργειες αυτές της κυβέρνησης ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι δομές της δημόσιας υγείας του νομού μας. Ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων. Καλύπτονται βασικές ανάγκες για την περίθαλψη των κατοίκων της Ημαθίας.

  Ως βουλευτής, από την πρώτη ημέρα εκλογής μου, ως πρώτιστο μέλημα είχα την ενίσχυση των δομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης του νομού μας. Έχοντας άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας και τους εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων, πιστεύω ότι το διάστημα αυτό καταφέραμε αρκετά.

Η προάσπιση της υγείας των πολιτών και του γενικότερου κοινωνικού συμφέροντος αποτελεί άμεση προτεραιότητα και ανάγκη, ιδιαίτερα στην παρούσα δημοσιονομική και οικονομική συγκύρια. Προς αυτή τη κατεύθυνση βρίσκεται η γενικότερη προσπάθεια της κυβέρνησης για εξυγίανση και αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας και της αναβάθμισης των υποβαθμισμένων τα τελευταία χρόνια παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση απέδειξε μέσα στην κρίση ότι είχε και έχει την ισχυρή πολιτική βούληση και την ικανότητα:

1. να ενισχύσει με επιπλέον χρηματοδότηση και προσωπικό το ΕΣΥ

2. να προχωρήσει σε σοβαρές μεταρρυθμίσεις όπως στην Πρωτοβάθμια

Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και στο φάρμακο και

3. να δρομολογήσει την “ηθικοποίηση” και εξυγίανση του Συστήματος Υγείας με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των έντιμων λειτουργών του, στα δικαιώματα των ασθενών και στο δημόσιο συμφέρον.

Αυτό είναι το δικό μας δείγμα γραφής. Ο καθένας πλέον μπορεί να αντιληφθεί με ποιο πολιτικό σχέδιο μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση της Υγείας στη νέα μεταμνημονιακή περίοδο.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, έως και την Παρασκευή (7 Ιουνίου 2019) και τις ώρες από 08.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Αιγινίου (468 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης (459 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 αρχίζει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας με τμήματα ενηλίκων και παιδιών καθώς επίσης και εξειδικευμένα προγράμματα, που θα αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με χρόνια ή προσωρινή πάθηση. Για τη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία η Κ.Ε.Δ.Α. διαθέτει ειδικό μετακινούμενο όχημα για την μεταφορά και τοποθέτηση τους από και προς την πισίνα.

Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που στο πλαίσιο των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα δώσουν το μάθημα της κολύμβησης, η κολυμβητική δεξαμενή θα παρέχεται δωρεάν στις ώρες του κοινού μετά την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Για τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από τις Δημοτικές Ενότητες Πλατέος, Μελίκης και Αντιγονιδών θα υπάρχουν λεωφορεία ( ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα). Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο αριθμός θέσεων του κάθε λεωφορείου είναι συγκεκριμένος (50 θέσεις), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής του κάθε παϊδιού.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητήριου (οδός Βεροίας, δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας) και έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται από τις 8.00 π.μ έως 3.00 μ.μ.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι εφόσον έχουν κάρτα μέλους και έχουν προσκομίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί) στην οποία πιστοποιείται η υγεία, η ικανότητα για άθληση καθώς και ότι δεν υφίσταται κάποιο δερματολογικό νόσημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ:

  • 8:00-10:00 ώρες κοινού
  • 17:00-19:00 Ακαδημίες Αλεξάνδρειας
  • 19:20-20:20 AQUAaerobic
  • 19:20-22:00 ώρες κοινού

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα λειτουργίας που θα ισχύει από 18.06.2019

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 23330 25390 & 53450.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο έχουν όσοι διαθέτουν «κάρτα μέλους».

Η κάρτα μέλους εκδίδεται από την αρμόδια υπηρεσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και είναι αυστηρά προσωπική.

Για την απόκτηση της κάρτας μέλους, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση, ως εγγραφή, το ποσό των 10€ (δέκα ευρώ) εφάπαξ. Με την χορήγηση της κάρτας μέλους, οι πολίτες αποκτούν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και χρήσης όλων των εγκαταστάσεών του που προσφέρονται στο κοινό.

2.Για τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών και των λοιπών κοινόχρηστων εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, από όσους διαθέτουν κάρτα μέλους, το αντίτιμο των παρεχόμενων υπηρεσιών ορίζεται ως εξής:   α) Σε ώρες κοινού τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή), το αντίτιμο ορίζεται σε 3€ (τρία ευρώ) ανά άτομο, για ατομική χρήση.                                                                                                       β) Σε ώρες κοινού, ειδικά για τα Σάββατα, το αντίτιμο ορίζεται σε 2€ (δύο ευρώ) ανά άτομο, για ατομική χρήση.

γ) Για μηνιαία ατομική χρήση, η οποία περιλαμβάνει συμμετοχή έως τρεις (3) φορές την εβδομάδα σε οργανωμένο τμήμα και απεριόριστη χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής σε ώρες κοινού, το αντίτιμο ορίζεται:

  • 30€ (τριάντα ευρώ) ανά άτομο,
  • 50€ (πενήντα ευρώ) για δύο (2) άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας,
  • 70€ (εβδομήντα ευρώ) για τρία (3) άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας, και
  • 80€ (ογδόντα ευρώ) για τέσσερα (4) ή και περισσότερα άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας.

δ) Για μηναία συνδρομή των πολύτεκνων οικογενειών (από τέσσερα παιδιά και άνω), το αντίτιμο ορίζεται:

  • 20€ (είκοσι ευρώ) το ένα μέλος,
  • 30€ (τριάντα ευρώ) τα δύο (2) άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας,
  • 40€ (σαράντα ευρώ) τα τρία (3) άτομα-μέλη και άνω, της ίδιας οικογένειας.

ε) Για τη χρονική διάρκεια τριών (3) μηνών, της οποίας το αντίτιμο θα προκαταβάλλεται, το αντίτιμο των παρεχόμενων υπηρεσιών ορίζεται ως εξής:

  • 75€ (εβδομήντα πέντε ευρώ) ανά άτομο,
  • 140€ (εκατόν σαράντα ευρώ) για δύο (2) άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας,
  • 190€ (εκατόν ενενήντα ευρώ) για τρία (3) άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας, και
  • 210 €(διακόσια δέκα ευρώ) για τέσσερα (4) ή και περισσότερα άτομα-μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Α.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, καλεί τους αγρότες και τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ. στο Μακροχώρι (αίθουσα πρώην δημαρχείου).

                                                  Θέματα

  1. Προτάσεις και τρόποι αντίδρασης για τις χαμηλές τιμές των ροδάκινων.
  2. Θέσπιση ελάχιστης τιμής σύμφωνα με το κόστος καλλιέργειας και τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο των ανοιχτών τιμών.
  3. Ενίσχυση εισοδήματος ροδακινοπαραγωγών – Ρωσικό εμπάργκο, συνδεδεμένη ενίσχυση και πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.
  4. Εργάτες Γης.
  5. ΕΛΓΑ (Προκαταβολές, συμψηφισμός, συντόμευση διαδικασιών για την πληρωμή αποζημιώσεων).

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Κατηγορία Αγροτικά

Μια όμορφη και ενημερωτική δράση έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019 στο προαύλιο χώρο του οικήματος με την ονομασία «Κονάκι», όπως είναι ευρύτερο γνωστό στην Αλεξάνδρεια, όπου μαθητές και μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης επισκέφθηκαν και έμαθαν την ιστορία του από τον ιστορικό, λαογράφο και συγγραφέα της περιοχής μας, Γιάννη Μοσχόπουλο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος που συμμετέχει το σχολείο με τίτλο: «Open Schools for Open Society» .

Η διευθύντρια του σχολείου κ Κ. Μουσαφίρη προλόγισε την επίσκεψη εξηγώντας τον λόγο που βρίσκονται στην αυλή του ιστορικού κτιρίου και ευχαρίστησε θερμά την «Εστία Ρουμλουκιωτών» που αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Μοσχόπουλος που περιέγραψε την ιστορία του οικήματος και τη σημαντική σημασία που κατείχε στα χρόνια της τουρκοκρατίας όπου λειτουργούσε σαν «εφορία» αφού εκεί συγκεντρωνόταν οι φόροι της τότε εποχής (σιτάρια κυρίως) και από εκεί αποστέλλονταν στην Τουρκία. Μίλησε για τη κατασκευή του με τούβλα που κατασκευάστηκαν στον Γιδά και είχαν πάνω τα αρχικά του ιδιοκτήτη Ισμαήλ Μπέη και τόνισε τους λόγους που έχει γκρεμιστεί η μπροστά πλευρά του. Έκανε ιστορική αναδρομή και στην γειτονιά γύρω από το «Κονάκι» εξηγώντας πως ήταν το κέντρο του χωριού ενώ ανέφερε πως είναι το τρίτο παλαιότερο κτίριο στην πόλη αφού κατασκευάστηκε το 1908. Στο τέλος δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές με πιο ενδιαφέρουσα αυτή του αν μπορεί να γίνει αναπαλαίωση στο κτίριο απαντώντας πως αυτό είναι αδύνατο και πως ο μόνος τρόπος είναι να γκρεμιστεί και ξανά κατασκευαστεί με τα ίδια υλικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χώρος έχει παραχωρηθεί στην Εστία Ρουμλουκιώτων, τα μέλη του συλλόγου τον καθάρισαν και τον περιποιήθηκαν ώστε να είναι διαθέσιμος προς χρήση.

 

 

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή των νέων σιδηροδρομικών γεφυρών πάνω από τον Γαλλικό ποταμό.

Συγκεκριμένα η «Σιδηροδρομικά Έργα Α.Τ.Ε.» κηρύχθηκε ανάδοχος για την κατασκευή των νέων σιδηροδρομικών γεφυρών του Γαλλικού ποταμού, σύμφωνα με την ΕΡΓΟΣΕ, η οποία υπογραμμίζει ότι στόχος είναι «ο εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας».

Η σχετική σύμβαση κατασκευής του έργου, με πλήρη τίτλο «Κατασκευή νέων Σιδηροδρομικών Γεφυρών του Γαλλικού Ποταμού, στην Χ.Θ. 9+184 της Σιδηροδρομικής Γραμμής, στο τμήμα από Σ.Σ. Πλατέως έως Τ.Χ.1 Θεσσαλονίκης» (Α.Δ. 673) και οικονομική αξία που ανέρχεται 4.507.402,93 ευρώ, υπεγράφη στη γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στις 31 Μαΐου.

Σημειώνεται, ότι ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 28/9/2018, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α) 2014 – 2020».

Στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας

Αντικείμενό του είναι η κατασκευή των δύο νέων σιδηροδρομικών γεφυρών (άνοδος-κάθοδος), στη Χ.Θ. 9+184 της Γραμμής Θεσσαλονίκης-Φλώρινας, οι οποίες προβλέπεται να αντικαταστήσουν τις υφιστάμενες μεταλλικές γέφυρες.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης όλων των κατασκευών του έργου είναι 24 ημερολογιακοί μήνες, με αφετηρία την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η συνολική διάρκεια του χρόνου υποχρεωτικής συντήρησης (εγγύησης) των έργων ορίζεται ίση με 24 μήνες.

Κατηγορία Γενικά

Συντάξεις Ιουλίου 2019: Οι συντάξεις, στους συνταξιούχους πρώην μισθωτούς θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Στους συνταξιούχους πρώην μη μισθωτούς θα καταβάλλονται την τέταρτη πριν το τέλος εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα».

Η εφαρμογή της αλλαγής στις ημερομηνίες καταβολής των κύριων συντάξεων θα αρχίσει από τις συντάξεις του μηνός Ιουλίου, που θα πληρωθούν τέλη Ιουνίου.

Σημειώνεται πως αφορά τις μηνιαίες κύριες συντάξεις του ΕΦΚΑ και όχι τις επικουρικές.

Οι επικουρικές θα συνεχίσουν να καταβάλλονται όπως και σήμερα τη δεύτερη εργάσιμη του μήνα.

Αναλυτικότερα οι συντάξεις Ιουνίου θα καταβληθούν στις 25 Ιουνίου για τους μη μισθωτούς, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και στις 27 Ιουνίου για τους μισθωτούς.

Οι επικουρικές θα καταβληθούν 2 Ιουλίου.

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας