alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησίου Ημαθίας πραγματοποίησε ανήμερα του πανηγυριού επί τη εορτή των πολιούχων του χωριού Αγίων Αναργύρων,

τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019,τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω..." στον προαύλειο χώρο της Κοινότητας Νησίου.

Ο Σύλλογος ετοίμασε ένα θεατρικό δρώμενο με τραγούδια, μουσική, χορούς, μασλάτια.
Τα μέλη του τοπικού συλλόγου, όλων των ηλικιών, πήραν μέρος στα χορευτικά και χόρεψαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

2/7/2019 8:00:00 πμ - 9:30:00 πμ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΥ ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

2/7/2019 9:30:00 πμ - 11:00:00 πμ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΚΥΔΩΝΙΑ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

2/7/2019 11:00:00 πμ - 1:00:00 μμ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ

2/7/2019 1:00:00 μμ - 2:00:00 μμ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ

2/7/2019 1:30:00 μμ - 2:30:00 μμ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙ

3/7/2019 8:00:00 πμ - 3:00:00 μμ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙ ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 11:00. ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ, ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙ ΠΡΟΣ ΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ 11:00 ΕΩΣ 15:00

Ιδιαίτερη έμφαση στην ελεύθερη οικονομία και στην μικρομεσαία τάξη δίνει στις καθημερινές επαφές του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και συζητά με αυτοαπασχολούμενους για αυτά που τους πονάνε και αυτά που ο ίδιος και η ΝΔ προτείνουν και δεσμεύονται.

Μεταξύ των συζητήσεων αυτών, πολύ κουβέντα γίνεται για τις 120 δόσεις και εκεί ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρος: “Χρειάζεται μια γενναία, συνολική, ρύθμιση, η οποία να τραβάει μια γραμμή με το παρελθόν”.

Σε σχετική του δήλωση ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το χρέος σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία έχει εκτοξευτεί στα 140 δισ. ευρώ, δηλαδή κατά 55 δισεκατομμύρια (64%) από το 2014 λόγω της υπερφορολόγησης και οι μισοί φορολογούμενοι χρωστάνε στην εφορία περίπου 104 δισ. Ευρώ.

Ποια είναι η λύση; Σίγουρα όχι τα μερεμέτια και οι προχειροδουλειές. Χρειάζεται μια γενναία, συνολική, ρύθμιση, η οποία να τραβάει μια γραμμή με το παρελθόν και να δίνει πραγματική ευκαιρία στους οφειλέτες. 

Τα θέματα της ρύθμισης των 120 δόσεων του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς πάνω στο θέμα, ξεκινώντας από το βασικό: Να ισχύουν οι 120 δόσεις για όλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις!

Από την άλλη, πώς να είναι κάποιος συνεπής στις δόσεις του, όταν η υπερφορολόγηση του στοιβάζει κι άλλα βάρη; Να γιατί η δέσμευσή μας για μείωση στους φόρους είναι κι για αυτό το λόγο ζωτικής σημασίας.

Με λίγα λόγια, μειώνουμε τους φόρους και τις εισφορές, διατηρούμε το αφορολόγητο, ώστε οι Έλληνες να πληρώνουν λογικούς φόρους, όχι να πνίγονται από αυτούς. Με σαφείς δεσμεύσεις και ξεκάθαρο πρόγραμμα, η ΝΔ έρχεται να βάλει τέλος στους πειραματισμούς στις πλάτες των οικονομικά ασθενέστερων».

Τελέστηκε το πρωί της 1ης Ιουλίου 2019 ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στο Νησί Ημαθίας για την εορτή των πολιούχων του χωριού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ, Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, με πλήθος πιστών να δίνει το παρόν.

"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΩΝ"

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 π.μ. ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - 1ο ΓΕ.Λ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΗΜΑΘΙΑΣ

κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ

ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Σ’ ένα πολυπληθές ακροατήριο, το βράδυ της Κυριακής, στο Café-bar Liebe στη Νάουσα, η υποψήφια βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της για την 4ετία που διετέλεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. Η κα Καρασαρλίδου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η παρουσία σας μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και με γεμίζει ελπίδα για το αποτέλεσμα της κάλπης της 7ης Ιουλίου».

«Η 4ετία που πέρασε ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Κάτω από αντίξοες συνθήκες τις οποίες διαμόρφωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταφέραμε με σταθερά βήματα να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, να αναδιοργανώσουμε τις δομές του κράτους και να παράξουμε υγιές πολιτικό έργο. Αυτή την τετραετία ήμουν εδώ και διεκδίκησα κάθε αίτημα που θεώρησα δίκαιο για ανθρώπους, ομάδες, επαγγελματίες και θεσμούς του νομού μας. Δε σταμάτησα στιγμή να φέρνω σε κεντρικό πολιτικό σημείο τα αιτήματα των αγροτών, των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων. Εργάστηκα σκληρά ώστε να εκπροσωπώ τους πολίτες του τόπου μας με τη μεγαλύτερη πληρότητα και συνέπεια.  Ήμουν εδώ, σταθερά, με τη ματιά μου στον τόπο και το καλό που θα μπορούσα να διεκδικήσω γι΄αυτόν μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο. Επιδίωξα να συνεργαστώ άδολα με την περιφέρεια, τους δημάρχους των δήμων της Ημαθίας, με κάθε θεσμικό φορέα και κάθε πολίτη, γιατί γνωρίζω ότι οι συνέργειες και η κοινή προσπάθεια βοηθούν τον τόπο μας και συντελούν στην ευημερία του», τόνισε στην αρχή της ομιλίας της η κα Καρασαρλίδου.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα της κυβέρνησης στην Ημαθία και στις πρωτοβουλίες της ίδιας για μια σειρά ζητημάτων του νομού μας. Όπως είπε:

Στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ:

Ενισχύσαμε και τα δυο νοσοκομεία με προσωπικό (95 προσλήψεις στη Νάουσα, 196 στη Βέροια). Αγοράστηκε ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός. Έρχεται σε λίγες μέρες ο αξονικός στη Νάουσα. Το αιμοδυναμικό εργαστήριο της καρδιολογικής κλινικής της Βέροιας στελεχώθηκε και δίνει πλήρη ειδικότητα στους γιατρούς. Οι δομές της Νάουσας εντάχθηκαν στην Α’ ζώνη. Συστάθηκαν δύο ΤΟΜΥ στη Βέροια. Την ώρα που οι άλλοι απέλυαν 3000 σε μια νύχτα στις ΠΦΥ, εμείς στήσαμε το θεσμό του οικογενειακού γιατρού και ψηφιοποιήσαμε τα ακτινολογικά εργαστήρια. Καταθέσαμε πρόταση και διεκδικούμε τη δημιουργία κέντρου αποκατάστασης στη Νάουσα, ένα έργο πνοής για την πόλη.

Στον τομέα της ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Διασφαλίσαμε την περιουσία του Δήμου με τη μεταφορά των εργαζομένων της πρώην ΕΤΑ Α.Ε σε υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας. Πετύχαμε την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1000€ σε πρώην εργαζόμενους του Ν. Ημαθίας των επιχειρήσεων ΕΝ ΚΛΩ, ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ και ΕΥ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΓΟΥΡΑΣ. Πετύχαμε την οριστική λύση στον τρόπο μετάκλησης και εργασίας αλλοδαπών εποχιακών εργατών γης τρίτων χωρών.

Για τους ΑΓΡΟΤΕΣ του νομού μας:

7,5 εκ. ευρώ για έργα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενέργειας των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Νάουσας. Πάνω από 3 εκ. για αγροτική οδοποιία. 3,5 εκ ευρώ για τις Ομάδες Παραγωγών της Ημαθίας. Προσλήψεις στο Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δέντρων. Αρδευτικό δίκτυο Μελίκης - Πιερίας.

Ενισχύσεις εκτός ΕΛΓΑ: Εντάξαμε στο de minimis ροδάκινα-νεκταρίνια και αχλάδια. 10,2 εκ το 2017 και 13,2 εκ. το 2018. Ανοίξαμε νέες αγορές για το ακτινίδιο, με οργάνωση και με νέες επενδύσεις. Εντάξαμε όλους τους επιλαχόντες νέους αγροτες στο πρόγραμμα ενίσχυσης. 400 εκ. στη μεταποίηση μέσω ΠΑΑ.

Για το περιβάλλον και το τεράστιο ζήτημα που έχουμε κλιθεί να αντιμετωπίσουμε: Αρχές 2020 ξεκινά η κατασκευή της διανομής φυσικού αερίου προς Νάουσα. Τάφρος 66. Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας. Κατασκευή Πρωτοβάθμιας Μονάδας Επεξεργασίας Νερού στη Νάουσα.

Για την ΠΑΙΔΕΙΑ των νέων του νομού μας:

Την επανασύσταση του τομέα Υγείας και Πρόνοιας στο ΕΠΑΛ Νάουσας. Τη διατήρηση του τομέα της Πληροφορικής. 1.433.700,00€  για τον νομό Ημαθίας για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς Μαθητών. Νέες οργανικές θέσεις για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας. Εύρεση στέγης και δημιουργία προγράμματος σπουδών για το Μουσικό Σχολείο. Πάνω από 800.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων.

Για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ:

10.000 ευρώ προς την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Προσπάθειες ένταξης του εθίμου “Γενίτσαροι και Μπούλες” στον Εθνικό Κατάλογο άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας. 3.000€ στη Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας. Ενίσχυση μέσω του πρόγραμμα «Νεανικές Δράσεις» του Υπ. Μακεδονίας – Θράκης και της Γεν. Γραμμ. Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, δράσεων του Λύκειου Ελληνίδων Νάουσας, Φιλαρμονικής Εταιρίας Νάουσας, Μορφωτικού Σύλλογου Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ». Έγκριση επιχορήγησης για «Αλεξανδρινές Φωνές» για συμμετοχή  σε εκδήλωση του εξωτερικού (Βιέννη).

Αδειοδότηση Σέλι. Αδειοδότηση 3-5 Πηγάδια.

Χρηματοδότηση και πραγματοποίηση αθλητικών έργων στο νομό (Ένταξη κατασκευής αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Στράντζας 310.000 ευρώ. Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Γιαννακοχωρίου 138.000€. Κατασκευή ελαστικού τάπητα στα ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης Αγγελοχωρίου 46.000€. Βελτίωση γηπέδου Αγίας Βαρβάρας 15.787€. Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου αντισφαίρισης Ράχης 18.341€. Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5) Βέροιας 28.122€. Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας 85.064€. Συντήρηση αποδυτηρίων γηπέδων Κοπανού, Ροδοχωρίου 31.000€. Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα 25.801€. Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στο γήπεδο Τ.Κ. Χαρίεσσας 45.000€.

Επίσης από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκαν δύο μεγάλα έργα για ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων: Δήμος Νάουσας (704.623€) για αναβάθμιση και συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας. Δήμος Αλεξάνδρειας (1.007.602€) για εφαρμογή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο..

«Αν το θελήσετε λοιπόν και εσείς, θα συνεχίσω να είμαι εδώ, να προωθώ και να διεκδικώ κάθε αίτημα που συνεισφέρει σε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τους πολίτες της Ημαθίας. Θα συνεχίσω να μάχομαι ώστε να ατενίζουν οι νέες και οι νέοι την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, να πάψουν να ασφυκτιούν στην ίδια τους τη χώρα. Να αγωνίζομαι με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και πίστη για έναν καλύτερο κόσμο», έκλεισε την ομιλία της η κα Καρασαρλίδου.

Πρόσκληση υποψήφιων βουλευτών Ημαθίας

Καλώ σε μια συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου όλους τους υποψήφιους βουλευτές νομού Ημαθίας όλων των κομματικών σχηματισμών την Τετάρτη 3/7/2019 14.00 στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Βέροια κοντογιωργακη 50. Εάν και εφόσον κάποιοι αδυνατούν για την συγκεκριμένη μέρα και ώρα προτείνετε μια ημερομηνία και ώρα που βολεύει ευχαριστώ.

καλούνται οι υποψήφιοι ονομαστικά

Τάσος Μπαρτζωκας ΝΔ

Ιφιγένεια Βλαχογιάννη ΝΔ

Νίκη Καρατζιουλα ΝΔ

Βεσυροπουλος Απόστολος ΝΔ

Τσαβδαριδης Λάζαρος ΝΔ

Κουτσουπιας   Φώτης ΝΔ

Διακογλου Ιωάννης του Κυριάκου ΚΚΕ

Ιακωβιδης Ηλίας του Κωνσταντίνου ΚΚΕ

Σοφρονωφ Ταμπάκη Ιωάννα του Ελευθέριου ΚΚΕ

Τσιουλακος Δημήτριος (Τάκης ) του Ιωάννη ΚΚΕ

Τσουκαλάς Θωμάς του Παύλου ΚΚΕ

Τατζηθεοδωριδου Κυριακή (Κούλα) του Μιχαήλ ΚΚΕ

Καρασαρλιδου Ευφροσύνη (Φρόσω ) ΣΥΡΙΖΑ

Αντωνίου Χρήστος του Αθανασίου ΣΥΡΙΖΑ

Καλπακης Στέργιος του Δημητρίου ΣΥΡΙΖΑ

Ουρσουζιδης Γεώργιος του Νικολάου ΣΥΡΙΖΑ

Παπαγιαννουλη Ευαγγελία (ΕΥΗ ) Θεοδώρου ΣΥΡΙΖΑ

Τολκας Άγγελος του Χαραλάμπου ΣΥΡΙΖΑ

Μπρουσκελης Νίκος ΚΙΝΑΛ

Χατζηαθανασιου Τηλέμαχος ΚΙΝΑΛ

Σαββιδου Ειρήνη ΚΙΝΑΛ

Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος ΚΙΝΑΛ

Γκιονογλου Μπάμπης ΚΙΝΑΛ

Πρόϊος Γεώργιος του Δημητρίου Ελλήνων Συνέλευση

Γαλάνης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου Ελλήνων Συνέλευση

Ζατικοπουλος Γεώργιος του Εμμανουήλ Ελλήνων Συνέλευση

Σπυριδοπουλου Ελένη του Ανέστη Ελλήνων Συνέλευση

Τσαπαριδου Χριστίνα (Καρολίνα) του Γεωργίου Ελλήνων Συνέλευση

Γιαννακοβιτης Εμμανουηλ του Βασιλειου χρυση αυγη

Ευτηριαδου Αννα του παυλου χρυση αυγη

Θεοδωρου Γεωργιος του Δημητριου χρυση αυγη

Κεϊσιδου Ολυμπια του Αντωνιου χρυση αυγη

Πλασταρας Ιωαννης του Θωμα χρυση αυγη

Τσακιρης Μιχαηλ του Νικολαου χρυση αυγη

Ενωση κεντρωων

Ακεψωμιαδης Αναστασιος του Εμμανουηλ

Βετσος Ανδρεας του Νικολαου

Γαλλου ιωαννα του Αδαμ

Διμπαλας Νικολαος του χρηστου

Παπαδημητροπουλου Θεοδωρα του Αριστειδη

Δημιουργια Ξανα

Αρβανιτης Γεωργιος του Αναστασιου

Διονυσοπουλος Δημητριος του Γεωργιου

Καντσαδου Ευθιμια του Βλαδιμηρου

Μπουραζανη Ιωαννα του Παναγιωτη

Μερα25

Ορφανιδης Βασιλειος του Ελευθεριου

Παπαϊωαννου Παναγιωτης του Ιωαννη

Τορναζακη Αθηνα του Αριστειδη

Χρηστου Πασχαλινη του θεοδωρου

Ελληνικη Λυση Βελοπουλος

Καραγιαννη Αντωνια του Περικλη

Μουρατιδης Παναγιωτης του Αναστασιου

Μπαντωλας Αποστολος-Αντωνιος του Κωνσταντινου

Τρεμπελη Δημητρα του κωνσταντινου

Τσαντεκιδης Μιχαηλ του Σταυρου

Ψαθάς Σωτήριος του Γεωργίου  

Ζητώ συγγνώμη εκ τον προτέρων αν παρέλειψα κάποιους παρόλα αυτά είστε προσκεκλημένοι.

Ενημερώστε για συμμετοχή μέχρι 2/7/2019 18:00

                                                                                                               Τηλέφωνο 6975 164 882                        

                                                                                                         Ο καλών

                                                                                             Υπ. Βουλευτής Πρόϊος Γεώργιος

                      

Στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων, αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας στους πολίτες.

Ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι, «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εκστρατεία φόβου και αναξιοπρέπειας, τόσο εμείς θα μιλάμε για την ελπίδα και την προοπτική στη χώρα, που μπορεί να έρθει μέσα από τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

Τόνισε ότι, η μείωση των φόρων και το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας διευκολύνει την προσέλκυση επενδύσεων 20 - 25 δις στον τουρισμό και στη ναυτιλία, 15 - 20 δις στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση τροφίμων και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και 10 δις ευρώ στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την βιομηχανία.

epis nao1

Ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε ότι, μόνο μέσα από την οικοδομή και την αγορά ακινήτων θα δημιουργηθούν 37.000 νέες θέσεις εργασίας, μέσα από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που προβλέπει οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους, έκπτωση φόρου για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, αναστολή ΦΠΑ στην οικοδομή και του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες των ακινήτων για τρία χρόνια.

Τόνισε επίσης ότι, θα δημιουργηθούν 43.000 νέες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο από τις δημόσιες επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν και τις υποδομές της χώρας. «Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας, να δημιουργήσει νέες δουλειές για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους, που τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος.

Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2019) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 42χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από τη Βέροια μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Κατηγορία Αστυνομικά

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα (1 Ιουλίου 2019) έως και την Παρασκευή (5 Ιουλίου 2019) και από την ανατολή έως την δύση του ήλιου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον Ανατολικό ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (436 χιλιόμετρο) έως τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία Αστυνομικά
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας