alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ανακύκλωση είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας που μας αφορά όλους, αυτό τόνισαν το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019 μέλη της Αστερούπολης στους περαστικούς στον πεζόδρομο του Πλατέος.


Στα πλαίσια ενημέρωσης του κόσμου έξω από το γραφείο της Αστερούπολης, μια ομάδα προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το σπουδαίο αυτό ζήτημα και να ενημερώσει για ένα νέο εγχείρημα της ομάδας, που τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε δύο σημεία στο Πλατύ ώστε να μπορούν οι πολίτες να τους χρησιμοποιούν ανά πάσα χρονική στιγμή.

Έπειτα μέλη της ομάδας μεταφέρουν οι ίδιοι τα απορρίμματα σε εταιρίες ανακύκλωσης για να χρησιμοποιηθούν καταλλήλως, όπως μας έκανε γνωστό και η πρόεδρος της Αστερούπολης Αναστασία Κιοσέογλου.

Αξίζει να στηρίξουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια της ομάδας για να πετύχουμε κάτι που λείπει από την περιοχή μας.

Με κέφι, πολύ κόσμο και ρυθμούς ντόπιους, θρακιώτικους αλλά και λαϊκούς πραγματοποιήθηκαν οι χορευτικές εκδηλώσεις στο 12ο πανηγύρι Καμποχωρίου

το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 από τον πολιτιστικό Σύλλογο Καμποχωρίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό τμήμα του συλλόγου με ντόπιους χορούς και το τμήμα ενηλικών παρουσίασε χορούς από τη Σμύρνη, ενώ ακολούθησαν ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Σμυρναίων - Μικρασιατών Βαθυλάκκου,

ο Σύνδεσμος Γραμμάτων & Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Ευόσμου ¨Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος¨ ενώ μετά έσυραν τον χορό πλήθος κόσμου.

Στο μουσικό πρόγραμμα συντρόφευσε όσους παραβρέθηκαν με τραγούδια από όλη την Ελλάδα η ορχήστρα του Αλέξανδρου Ζώρρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μάκης Φιλιππόπουλος.

 

 

Βροχή από γκολ στον πρώτο αγώνα της Ά ΕΠΣ Ημαθίας για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας απέναντι στον Κοπανό αφού επικράτησε με σκορ 7-1 το απόγευμα του Σαββάτου 2019 στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τη διάφορα τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με πολλές ευκαιρίες μια εκ των οποίων έφερε και το πρώτο γκολ του αγώνα στο 8ο’ με τον Γ. Κίτσα να σουτάρει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό πριν έχασε μια τεράστια ευκαιρία με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γ. Κίτσας πασάρει από την αριστερή πλευρά στον Βεζιργιανόπουλου, κι αυτός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0. Η απάντηση από την ομάδα του Κοπανού ήρθε στο 20’ που μείωσε το σκορ σε 2-1 με πέναλτι από χέρι παίκτη του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτό οι ασπρόμαυροι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ δεν άργησαν να έρθουν πάλι με πρωταγωνιστή τον Κίτσα αυτήν την φορά στο 33’ και στο 42’ από τη δεξιά πλευρά με ένα σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στο τέρμα και ένα συρτό σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος άριστα λάθος του τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή του παιχνιδιού με τον Κούγκα στο 51’ να σκοράρει για το 5-1 μετά από ασίστ του Πετράι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βεζιργιανόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κι αφού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ο MVP της αναμέτρησης Γ. Κίτσας με το 4ο δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης με το εντυπωσιακό 7-1.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Καράνας, Κουκλασάρης, Μπουκλάς Α., Βεζυργιαννόπουλος, Κίτσας Ν., Χαρισούδης, Ζωγράφος, Κούκλας Β., Πέτκος, Πέτκος, Πετράι, Κίτσας Γ.

Κοπανός: Κασαπίδης, Χαραλαμπίδης, Τζιβάρας, Μποζάνης, Ορμανίδης, Σπάθος, Μπούφι, Οικονόμου, Ηλίας Ρ. Στογιάνβγς, Παρθενόπουλος.

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Πανηγυρικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος καθώς και

λιτάνευση της Ιεράς εικόνας τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου

στο Πλατύ Ημαθίας, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 παρουσία του ιερού κλήρου και πλήθους κόσμου.

Σειρά μέτρων όπως τη διατήρηση του αφορολόγητου, μέτρα ελάφρυνσης για πολίτες και επιχειρήσεις, αναστολή του ΦΠΑ για τρία χρόνια στις

Υπογράφηκαν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου οι Συμβάσεις μεταξύ της ΟΤΔ ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. και των τελικών δικαιούχων: α) Π.Α.Σ. “ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ”,

Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουμε το Σάββατο (7/9) στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κατηγορία Αθλητικά

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας