alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων* οι λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει το πρόγραμμα Αστικής Επίγειας Καταπολέμησης Κουνουπιών για την περίοδο από σήμερα Δευτέρα 9, έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 10/09/2019

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Τα ελικόπτερα Kiowa της Αεροπορίας Στρατού έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους στη ΔΕΘ, στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα Kiowa είναι ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης, διαθέτουν πλατφόρμα οπλικών συστημάτων και οι στρατιωτικοί ισχυρίζονται ότι φέρουν τα ίδια όπλα με αυτά που έχουν τα Αpache.

«Είναι μικρό και θαυματουργό. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόμαχο ελικόπτερο, γρήγορο και αθόρυβο, αποτελεσματικό και κυρίως οικονομικό.

Κάναμε μία έξυπνη αγορά που είχε ανάγκη η άμυνα της χώρας μας» ανέφερε στο OPEN ο ταξίαρχος Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης.

«Τα Kiowa είναι πολλαπλασιαστές ισχύος στην άμυνα και την ασφάλειά μας. Περιλαμβάνουν θερμική κάμερα και κάμερα ημέρας. Σκανάρει όλο το πεδίο ενώ έχει δυνατότητα για αυτόνομη βολή», είπε.

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει την εκπαίδευση των τεχνικών και των χειριστών και οσονούπω ευελπιστούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και επιχειρησιακά», τόνισε ο κ. Μπαντιμαρούδης.

 

Κατηγορία Γενικά

Η ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα την ενημέρωση

Κατηγορία Αθλητικά

Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη 10/09/2019 και ώρα 00:00 – 02:00 θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική εφαρμογή ψεκασμού ακμαιοκτονίας

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας