alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνά το σύνολο της χώρας, τονίζει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε κάθε μέτρο που μπορεί να περιορίσει τη μετάδοση του ιού.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 17/03/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Βελτιτωμένος θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη (17/3) - Η θερμοκρασία σε άνοδο - Βροχές τοπικού χαρακτήρα στην Κρήτη - Μέχρι 9 μποφόρ οι άνεμοι - Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σάββατο.

Ο καιρός σήμερα
Γενικά αίθριος καιρός, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, όμως τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 17 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Aνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά 4 τοπικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση .
Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 με 8 και στα νότια έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στην περιοχή του Καστελλόριζου .
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Συμπτώματα και μετάδοση - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα - Πόσο διαρκεί η επώαση
Αυτά είναι τα νοσοκομεία αναφοράς σε όλη την Ελλάδα
Δείτε LIVE την εξάπλωσή του σε ολόκληρο τον πλανήτη (ΧΑΡΤΗΣ)
Αυτό είναι το τηλέφωνο που πρέπει να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Ο καιρός την Τετάρτη (18/3)

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΠΕΜΠΤΗ 19-03-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-03-2020

Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-03-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.
Βελτιώνεται από την Τρίτη, διαδοχικές κακοκαιρίες από την Κυριακή

Με διαδοχικές κακοκαιρίες θα περάσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός και την 25η Μαρτίου...

Κατηγορία Γενικά

Κατόπιν αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος:

eklisia2020

 

 
Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε σήμερα 16 Μαρτίου να αποφάσισε να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες μόνο για κατ΄ιδίαν προσευχή, ενώ αναστέλλει γάμους και βαφτίσεις καθώς και τις καθημερινές ιερές Ακολουθίες.

Αναλυτικά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ και της αλυσίδας τροφοδοσίας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ότι τα ωράρια των σούπερ μάρκετ διευρύνονται και στο εξής θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ θα δουλεύουν και τις Κυριακές.

Παράλληλα, ανοικτά παραμένουν εκτός των σούπερ μάρκετ και μανάβικα, φούρνοι, μίνι μάρκετ, μπακάλικα, περίπτερα και delivery σε ό,τι αφορά στην αλυσίδα τροφοδοσίας.

Επίσης, φαρμακεία, τράπεζες, courrier, συνεργεία αυτοκινήτων, Pet shop, καταστήματα οπτικών ειδών και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι στο ακραίο σενάριο που η ροή εξυπηρέτησης δεν δείχνει να μειώνεται, φέρεται να εξετάζεται ακόμη και η 24ωρη λειτουργία σούπερ μάρκετ στα πρότυπα που γίνεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και σε φυσιολογικές περιόδους.

Υπενθυμίζεται ότι στην χώρα μας το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ τις Κυριακές αφορά την θερινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές και την πρώτη Κυριακή κάθε εκπτωτικής περιόδου. Για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ που διαθέτουν ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ καθώς στα αυτόνομα e-shop τροφίμων με βάση πρόσφατης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ήδη επιτρέπεται η λειτουργία τους και την Κυριακή για διανομές. Και αυτή η απόφαση ήταν αποτέλεσμα της "ουράς" που είχε δημιουργηθεί στην εξυπηρέτηση πελατών που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνει και τις 2 εβδομάδες.

Σε ότι αφορά στο ωράριο ήδη υπήρχαν καταστήματα μεγάλων αλυσίδων, επικαλούμενα αυξημένη κίνηση, τα οποία άνοιγαν στην Αττική τις πόρτες τους από τις 7 το πρωί.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι και σε επίπεδο μικρών καταστημάτων αλλά και franchise μεγάλων αλυσίδων (π.χ. τα ΑΒ Shop & Go) το ωράριο λειτουργίας είναι είτε 24ώρο, κυρίως σε 24ωρα πρατήρια καυσίμων, είτε από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.

Κατηγορία Επιχειρείν

Οδηγίες δίνονται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υπεύθυνη χρήση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμαι δυσλειτουργιών απο την εκτεταμένη χρήση λόγω της αυξημένης χρήσης που έχουν φέρει οι περιορισμοί λόγω κορονοϊου

Οι έκτακτες καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε να προσαρμοστούμε, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την επιδημία του κορονοϊού, μεταβάλλουν άμεσα τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, ψυχαγωγούμαστε. Σε πρωτόγνωρες συνθήκες σαν κι αυτές, όπου σχεδόν όλη η ανθρώπινη επικοινωνία καλείται να διεκπεραιωθεί μέσα από την τεχνολογία και τις υποδομές της, η τήρηση μερικών απλών κανόνων για την υπεύθυνη και ορθολογική χρήση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, επιτρέπει σε όλους μας να απολαμβάνουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτά.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων συνιστούν:

1. Αποφεύγουμε, όσο το δυνατό, τη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας κατά τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 09:00 το πρωί ως τις 6:00 το απόγευμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε τον απαιτούμενο «χώρο» ώστε τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εφαρμογών επικοινωνίας και ομαδικής απομακρυσμένης εργασίας και τηλε-εκπαίδευσης που είναι τόσο σημαντικές για μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας και επιχειρήσεων και εν τέλει κρίσιμες για την λειτουργία όλης της οικονομίας.

2. Αν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε μία τηλεφωνική κλήση προτιμάμε τα σταθερά δίκτυα αντί των κινητών. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε τη δημιουργία υπερβολικής κίνησης στις υποδομές κινητής τηλεφωνίας.

3. Αποφεύγουμε την αποστολή αρχείων μεγάλου μεγέθους και αν αυτό δεν είναι εφικτό, εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συμπίεσής τους, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

4. Αποφεύγουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό την αποστολή μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον υπολογιστή μας.

5. Αποφεύγουμε τις περιττές video κλήσεις, τόσο τις ώρες αιχμής όσο και τις απογευματινές και βραδινές ώρες μη αιχμής.

6. Εκμεταλλευόμαστε τις διαδικτυακές πλατφόρμες ομαδικής – συνεργατικής εργασίας με τους συναδέλφους μας και δεν χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τις κλασσικές βιντεοεφαρμογές.

7. Κατεβάζουμε στον υπολογιστή μόνο τα αρχεία που χρειαζόμαστε. Αν θέλουμε να μοιραστούμε με άλλους ένα αρχείο που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο, τους στέλνουμε τον σύνδεσμο και όχι το ίδιο το αρχείο.

8. Διατηρούμε ενημερωμένες τις ηλεκτρονικές μας συσκευές με τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών. Επίσης, διατηρούμε ενημερωμένα τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε για την προστασία των συσκευών από κακόβουλο λογισμικό.

9. Αν έχουμε παιδιά φροντίζουμε για τη δημιουργική τους απασχόληση και αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τη προσκόλλησή τους αποκλειστικά σε πλατφόρμες μετάδοσης βίντεο (streaming) και στα κοινωνικά δίκτυα.

10. Υιοθετούμε υπεύθυνη συμπεριφορά στο διαδίκτυο. Συμβουλευόμαστε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (www.eody.gr) για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και δεν αναπαράγουμε πληροφορίες και υλικό που στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Κατηγορία Τεχνολογία

Εκτός επιβολής αναστολής λειτουργίας θέτει η κυβέρνηση περίπτερα, μίνι μάρκετ, κούριερ και φούρνους, pet shop, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Συνεπώς, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές και πέραν της Τετάρτης.

Κατά την ενημέρωση των ιατρικών συντακτών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι από την επιβολή αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού εξαιρούνται κούριερ, φούρνοι, μίνι μάρκετ και περίπτερα και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Αριστοτελία Πελώνη από την Τετάρτη μπαίνει λουκέτο σε καταστήματα λιανικής. Από αυτά, όπως προαναφέραμε από τη λίστα εξαιρούνται καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, pet shop, φούρνοι, κούριερ, μίνι μάρκετ και περίπτερα.

Στο πλαίσιο λήψης νέων μέτρων, η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα – στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά είναι τα εξής:

Σούπερ μάρκετ
Φαρμακεία
Καταστήματα τροφοδοσίας, όπως φούρνοι, κρεοπωλεία κ.α
Περίπτερα/μίνι μάρκετ
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Εστιατόρια που λειτουργούν με ντελίβερι
Κούριερ – ταχυδρομικές υπηρεσίες
Συνεργεία
Pet shops
Καταστήματα κινητής τηλεφωνίας
Καταστήματα με οπτικά είδη

Να υπενθυμίσουμε ότι από το Σάββατο 14/3 λόγω κορονοϊού λουκέτο έχει μπει σε:

• Εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα (shops in a shop), εκπτωτικά χωριά

• Καφετέριες, καφενεία, μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης με εξαίρεση τις υπηρεσίες delivery και take-away

• Κέντρα διασκέδασης

• Κινηματογράφοι, θέατρα, αίθουσες θεαμάτων

• Βιβλιοθήκες

• Μουσεία, αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι

• Πρακτορεία τυχερών παιγνίων, καζίνο, λέσχες παιγνίων με την εξαίρεση τους πλανόδιους πωλητές και τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια

• Αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικοί όμιλοι, πολιτιστικοί όμιλοι και σωματεία (εξαιρούνται οι ανοιχτοί χώροι μεμονωμένης άθλησης όπως θα διευκρινιστεί στην ΚΥΑ)

• Θεματικά πάρκα (λούνα πάρκ κλπ) / εξαιρούνται οι δημόσιοι ανοιχτοί χώροι αναψυχής.

• Κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής-μασάζ, οίκοι ανοχής, κέντρα δερματοστιξίας (τατουάζ) και τρυπήματος δέρματος/σώματος

*Οι επιχειρήσεις διατηρούν τη δυνατότητα να εκτελούν διοικητικές ή άλλες εργασίες κεκλεισμένων των θυρών με την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε για τα νεότερα από την εξέλιξη της εξάπλωσης της πανδημίας που έφερε ο κορονοϊός. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τον κορονοϊό στην Ελλάδα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας:

21 νέα κρούσματα
συνολικά 352
51 απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης.
65 νοσηλεύονται, 9 διασωληνωμένοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Ο κ.Τσιόδρας διευκρίνισε ότι το 51% των ασθενών που νοσηλεύονται, είναι άνδρες, ενώ 10 έχουν λάβει εξιτήριο.

Προειδοποίηση για το πλύσιμο χεριών και καθαρισμό κινητού

Τα δυο tweets είναι στα αγγλικά και στο πρώτο επισημαίνεται ότι το πλύσιμο των χεριών δεν είναι αρκετό αλλά απαραίτητος είναι και ο καθαρισμός του κινητού, ενώ στο δεύτερο τονίζει ότι ο ιός μένει για πολλές ώρες σε επιφάνειες. Και τα δυο ο επιστήμονας τα έχει αντλήσει από το Business Insider.

Πριν λίγες ημέρες, εκτός από την καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού και την κατάστασή τους ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας, έκανε κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις ώστε οι πολίτες να παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα και να μην δρουν με πανικό.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας επισήμανε ότι ο ιός δεν... ταξιδεύει στον αέρα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μεταφερθεί με αεροσταγονίδια, ενώ υπογράμμισε ότι η κατάσταση κάθε άλλο παρά έχει ξεφύγει και ότι τα πάντα είναι υπό έλεγχο.

Κατηγορία Υγεία
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας