alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (Frontex) έκανε γνωστό πως έλαβε το βράδυ της Κυριακής αίτημα από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να εκκινήσει μια ταχεία επέμβαση στα εξωτερικά σύνορά της.

«Εξετάζουμε πώς θα στηρίξουμε καλύτερα την Ελλάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter. Νωρίτερα άλλωστε, από την Frontex, χαρακτήριζαν το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα με την Τουρκία «υψηλό».

H Frontex ξεκινά ταχεία επέμβαση στην Ελλάδα

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεγκερί «συμφώνησε σήμερα να ξεκινήσει αυτή η ταχεία επέμβαση» ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα να διαχειριστεί τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών στα εξωτερικά σύνορά της, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η κινητοποίηση αυτή «αποτελεί μέρος της εντολής της Frontex περί παροχής βοήθειας σε μια χώρα μέλος που αντιμετωπίζει μια έκτακτη κατάσταση και ζητά κατεπείγουσα βοήθεια με αξιωματικούς και εξοπλισμό από όλες τις χώρες μέλη της ΕΕ και του Σένγκεν», δήλωσε ο Λεγκερί.
Αναδιατάσσονται οι δυνάμεις της Frontex στα ελληνικά σύνορα

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Frontex έχει ήδη αυξήσει τις δυνατότητες επιτήρησης στα ελληνικά σύνορα και αναδιατάσσει τα μέλη της από άλλες επιχειρήσεις ώστε να παράσχει άμεση βοήθεια.

Η Frontex εργάζεται τώρα στενά με την Ελλάδα για να οριστικοποιηθεί γρήγορα το επιχειρησιακό σχέδιο για την ταχεία παρέμβαση στα σύνορα. Μόλις συμφωνηθεί, η Frontex θα ζητήσει από άλλες χώρες να παράσχουν αμέσως συνοριοφύλακες και άλλο σχετικό προσωπικό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας "ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ" σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ"

προβάλει την παιδική ταινία Ο Μυρμηγκοήρωας από την Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου.

Νέο κρούσμα κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΗ αλλά και καλωδίων των αντλιοστασίων σημειώθηκαν

Μοναδικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και πλούσιες παραστάσεις αποκόμισαν οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες μας.

Κατηγορία Αθλητικά

Στην αγορά της Αλεξάνδρειας υπάρχει ένα κατάστημα ενδυμάτων που κάνει τη ¨διαφορά¨ από τότε που ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το Black List, το οποίο μεταφέρθηκε επί της οδού Δ. Βετσοπούλου 124 στην Αλεξάνδρεια και το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των καταναλωτών αφού έχει κάνει τις εμφανίσεις τους ακόμα πιο ξεχωριστές!

Κατηγορία Επιχειρείν

Φωτιές ξέσπασαν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας 2 Μαρτίου σε ξερά χόρτα, καλαμιές και κλαδιά στη θέση ¨Παλιομάνα¨

Κατηγορία Αστυνομικά

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές με αφορμή την εξαφάνιση ενός 54χρονου άνδρα από τη Βέροια.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας