Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο) Κύριο

Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Τον Δήμο Αλεξάνδρειας διέσχισε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα η «Φλόγα της Αγάπης», στο πλαίσιο της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σταθμός της Λαμπαδηδρομίας ήταν η Αλεξάνδρεια και το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης όπου ο χρυσός αθλητής των Special Olympics στο Los Angeles Νίκος Τουλίκας άναψε το βωμό μαζί με τον Πανελήνιο Πρωταθλητη στο Τριπλούν και στο Μήκος Βογιατζή Σωτήρη , ώστε να ολοκληρωθεί η «Τελετή Αφής της Φλόγας», παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στέφανου Δριστά, την οποία συντόνισε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Χατζημιχαήλ ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος.

Στην ζεστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση τιμήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), Θεολόγος Ζώτος για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του.

Την εκδήλωση «κόσμησε» με την επιστημονική της γνώση η Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος Ανθή Π. Σταμκοπούλου.

‘Έλαβαν μέρος οι: Ακαδημία Volley ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ Τρικάλων, Παλαιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», Τμήμα volley ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Α.Σ. Άθλος, Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας, Α.Σ. Βέλος, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι.

Στους συλλόγους που συμμετείχαν στη 17η Λαμπαδηδρομία απονεμήθηκαν αναμνηστικά καθώς και στον κ. Δριστά, την κ. Σταμκοπούλου και τον κ. Ζώτο.

Η φλόγα συνεχίζει το πανελλήνιο ταξίδι της περνώντας και από διάφορες πόλεις, για να καταλήξει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Στόχος της «Φλόγας της Αγάπης» είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πανελλαδικά σε θέματα εθελοντισμού και κυρίως σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας μεταλαμπαδεύοντας μηνύματα αλτρουισμού και προσφοράς.

Σχετικά Άρθρα