Μενέλαος Λυμπεράκης:Με πίστη, όραμα και ελπίδα αφού η περιουσία του δήμου είστε εσείς, οι άνθρωποί του! Κύριο

Μενέλαος  Λυμπεράκης:Με πίστη, όραμα και ελπίδα αφού η περιουσία του δήμου είστε εσείς, οι άνθρωποί του!

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Είμαι ο Μενέλαος Λυμπεράκης, γιος του Θεόδωρου Λυμπεράκη και της Χρυσούλας Μαυροπούλου. Εργάζομαι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2009 και έχω διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας από το 2014 μέχρι και σήμερα.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας, έπρεπε να απαντήσω στην πιο δύσκολη ερώτηση.
Αν επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά στις επερχόμενες εκλογές. Στην προσπάθεια να απαντήσω, αναρωτήθηκα τι με προβληματίζει σ’ αυτόν τον τόπο, γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις, να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους ή να συνεργαστούμε και πως εγώ θα μπορούσα να του φανώ χρήσιμος.
Το δίλλημα ήταν μπροστά μου και η απόφαση μου κλείστηκε σε μία φράση: «εδώ ανήκω, σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που με στηρίζουν και τους στηρίζω εδώ και πολλά χρόνια».

Στο πρόσωπο του Κώστα Ναλμπάντη και συνεργαζόμενος μαζί του, αναγνώρισα την υπόσχεση που μπορεί να γίνει ελπίδα και μετά πράξη. Έναν άνθρωπο που διαθέτει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη και αποτελεί έμπνευση. Είμαι μαζί του για να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για την αλλαγή σ’ αυτόν τον τόπο...
Κοιτώντας σας πάντα στα μάτια, να μου δώσετε τη δυνατότητα να τιμήσω και να βοηθήσω το Δήμο μας!

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, αλλά και του μεγάλου σεβασμού προς όλους εσάς, αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κύριο μέλημα μου είναι να εργαστώ μαζί σας, όπως πάντα κάνω με ισχυρή διάθεση προσφοράς, μακριά από σκοπιμότητες και κομματικούς μηχανισμούς, γιατί αυτό που έχει σημασία τελικά είναι τα συμφέροντα των δημοτών, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα με τα οποία καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Θα το πετύχουμε με ενεργή δράση, έντονη αποφασιστικότητα, φρέσκιες ιδέες αλλά και τη συμμετοχή όλων μας.

Τα προβλήματα και τα εμπόδια που θα προκύπτουν για να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας θα τα αντιμετωπίζουμε με όρεξη για δουλειά, θέληση, συναίνεση και συνεργασία. Γιατί θα ενώνουμε όλες τις δυνάμεις που αγαπούν τον τόπο μας, για να έχουμε ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο μέλλον στο Δήμο Αλεξάνδρειας που αγαπάμε και αξίζουμε. Για όλους μας κοινό μέλημα οφείλει να είναι το καλό και η προκοπή του τόπου μας.

Αγαπητοί συνδημότες, σας καλώ όλους να συνταχθείτε μαζί μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να γίνουμε μέρος ενός ανανεωμένου, πολυσυλλεκτικού και υπερκομματικού ψηφοδελτίου, προκειμένου να εργαστούμε ενωμένοι και με συναίνεση, για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο, όπως τον ονειρευόμαστε και τον αγαπάμε.

Θέλω να βάλουμε γερά θεμέλια για έναν πρωτοπόρο και σύγχρονο Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές και θα μας κάνει περήφανους.
Με πίστη, όραμα και ελπίδα ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Η περιουσία του δήμου μας είστε εσείς, οι άνθρωποί του!

Δώστε μου τη δυνατότητα να αφιερωθώ με όλο μου το είναι, με όλη μου τη δύναμη και την εμπειρία σε μία ιδέα, σε ένα όραμα που θα αποδείξει σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά μας πως ο δήμος Αλεξάνδρειας μπορεί να στεγάσει όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες.

Το στοίχημα είναι μεγάλο.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να το κερδίσουμε για να διαμορφώσουμε το Δήμο μας που αγαπάμε και μας αξίζει.
Με την δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά σας ζητώ την στήριξη σας γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Με τιμή
Μενέλαος Λυμπεράκης
Αστυνομικός
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!