O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του...Δήμαρχε, εμπλουτίζεις το ψηφοδέλτιο σου με ξανθιές και ψηλές; Άρα αποκτάς διάδοχο; Κύριο

O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του...Δήμαρχε, εμπλουτίζεις το ψηφοδέλτιο σου με ξανθιές και ψηλές; Άρα αποκτάς διάδοχο;

-Από αυτήν την εβδομάδα μπαίνουμε σχεδόν ακάθεκτοι για την άλωση του δήμου μέσα από την δημοτική αρχή.

-Κατ’ αρχήν εκδηλώθηκε ο αντιδήμαρχος Σάκης, δια μέσω του κολλητού του, του Αργύρη, που σαν δύναμη και ενότητας- τώρα ποιας ενότητας όταν λυσσομανούν κάνα δύο ομοϊδεάτες ακόμα -και ελπίδας- αυτό ναι την ελπίδα την εγγυάται ο μπάρμπα-Σάκης με μια μάζωξη που έγινε στο δημαρχείο -τι σύμπτωση και αυτή- και μάλιστα μετά την εκκλησία για να είναι κοντά το 60χρονο και βάλε εκκλησίασμα, ώστε να γεμίσει η αίθουσα από άσπρα κεφάλια με «φρέσκα» μυαλά.

-Ζήτω, λέει δεν ακούστηκε- που να χειροκροτήσουν οι παππούδες και ιδιαίτερα οι ¨μανιές¨ που λέμε στην Αγκαθιά, αλλά από άξονες και αρχές λιγούριασαν τα παππούδια μετά το αντίδωρο.

-Την παρουσίαση της δύναμης και της ελπίδας τίμησε και ο Φώτης αφού ο μεν Πάνος τον βρίζει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, ο δε Μιχάλης μέχρι και τον αδερφό του τον Σάκη έστειλε παλιότερα στον Μπάμπη και πρόσφατα κατά Πάνο μεριά.

-Και ο Φώτης -προς τιμή του- δεν ξεχνάει γι΄ αυτό αλλάζει απόψεις.

-Τώρα για να κλείσουμε με τον Αργύρη ακούγοντας τις αρχές και τους άξονες του μας ήρθε αντράλα αφού από μικρά παιδιά ακούμε τα ίδια και τα ίδια.

-Καλή ερώτηση και μάλιστα επαναλαμβανόμενη θα ήταν αν τολμήσει ο Αργύρης τον Σάκη να μην τον κάνει -σε περίπτωση λέμε τώρα- που εκλέξει κάνα δύο δημοτικούς συμβούλους, να μην τον κάνει Αντιδήμαρχο.

-Γίνεται, δεν γίνεται, που λέει και ένας φίλος από την Πρασινάδα.

-Περί του βουλευτή Μιχάλη ο λόγος, τίποτα δεν έχει να κουτσομπολέψουμε γιατί μάλλον λουφάζει , αν και οι πληροφορίες είναι αντιφατικές.

-Κάποιοι- αυτοί που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα- ετοιμάζονται για το μπαμ του Αλεξάνδρειου.

-Εκεί αναμένουν-κεντρική κοντή γιορτή- να γεμίσουν την αίθουσα και να πανηγυρίσουν δεόντως.

-Μια άλλη όμως μερίδα που στηρίζει Μιχάλη κάτι κρύβει.

-Γιατί;

-Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ιδιαίτερα όταν αυτή στηρίζεται σε έναν Μιχάλη.

-Είπαμε δήμαρχε Παναγιώτη να σε φωνάζουμε και εμείς Πάνο, όπως σε φωνάζουν στο χωριό σου και ας βλέπουμε τι τραβάει ο άλλος Πάνος, ο πρώην- αμάν πρώην είπαμε χωρίς πιπέρι στη γλώσσα- και η λέξη πρώην σε εκλογές και μάλιστα για υποψήφιο Δήμαρχο είναι κακιά κουβέντα, αλλά όπως και να το κάνουμε το Πάνος ακούγεται καλύτερα.

-Τι γίνεται ρε Πάνο, πόσοι σου έμειναν από τους παλιούς ή μας φαίνεται εμάς που είμαστε και κακοί λύκοι, ότι ένας-ένας την κοπανούν και από την ώρα και από την ευθύνη και θα μείνεις χωρίς χρυσό-βελόνη.

-Τώρα θα μου πεις ότι έμειναν αρκετοί παλιοί- και εμείς δεν δεχόμαστε ότι έμειναν μόνο τα λιμά – και φυσικά εμπλουτίζεις το ψηφοδέλτιο σου με ξανθιές και ψηλές. Άρα;

-Άρα αποκτάς διάδοχο χρυσό-βελόνη και κλάμα ο Στέφανος!!

-Κι ερχόμαστε στον μουλωχτό Κώστα.

-Ξέμπλεξε αυτός το κουβάρι με μια ΔΗΛΩΣΗ που τα λέει όλα.

-Τι για το νέο νόμο, τι για το κονάκι με τον Παναγιώτη, τι για την Ανεξαρτησία του συνδυασμού του δεν μας είπε.

-Μπράβο γιατί τα χώρεσε όλα κάζος για τον τρόπο που το επικοινώνησε, λένε κάποιοι από τους αποδέκτες.

-Αλήθεια, ψέματα θα σας γελάσω γιατί δεν ξέρουμε εμείς εδώ στην Αγκαθιά από τον τρόπο, ξέρουμε όμως από τον κόπο, γι αυτό ο κόπος αποδίδει, με κόπο βγάζεις μπερκέτι και τους χωριάτες μας νοιάζει το μπερκέτι.

-Αυτά σήμερα και άλλοτες περισσότερα. Ναι, ναι θα έχουμε αποχωρήσεις για νέα.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!