"Τα Παιδιά της Άνοιξης": Αιτήσεις για Συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2021

"Τα Παιδιά της Άνοιξης": Αιτήσεις για Συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2021

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε από την ΠΟΣΓΚΑμεΑ το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2021.

Ο Σύλλογος θα προβεί στην συγκέντρωση αιτήσεων και δικαιολογητικών για συνοδούς (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας 18 ετών και άνω, προκειμένου να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

1.      Αίτηση συνοδού συμπληρωμένη

2.      Φωτογραφία

3.      Βιογραφικό σημείωμα

4.      Φωτ/φο ταυτότητας ή διαβατηρίου

Και φωτοαντίγραφα των σχετικών εγγράφων που αφορούν

5.      ΑΦΜ

6.      ΑΜΚΑ

7.      ΙΒΑΝ λογαριασμού ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (στον οποίο θα πρέπει να είναι δικαιούχοι)

Οι οριστικά επιλεχθέντες/είσες συνοδοί  που θα συμμετάσχουν στο ΚΠ ΑμεΑ 2021,  που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι/ες ή δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους, ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ :

εντός 48 εως 72 ωρών πριν την είσοδό τους στους κατασκηνωτικούς χώρους σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό Sars-CoV-2 (PCR) ή

εντός 24 έως 48 ωρών πριν την είσοδο τους στους κατασκηνωτικούς χώρους σε ταχεία ανίχνευση αντιγόνου (Rapid Test) για κορωνοϊό Sars-CoV-2.

Η κάλυψη του κόστους του μοριακού ελέγχου SARS-CoV-2 δεν επιβαρύνει τους συμμετέχοντες/ουσες συνοδούς  στο ΚΠ ΑμεΑ 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες από το ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης",  Ελ. Βενιζέλου 7 στην Αλεξάνδρεια (απέναντι από το Κέντρο Υγείας) και στο τηλέφωνο 23330-27212 καθώς και στο  email: camp@tapaidiatisanoixis.gr

Επίσης, μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις και από την ιστοσελίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας