Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση Σεμιναρίου 2020 -21 Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ.HΜΑΘΙΑΣ προς τους διαιτητές Κύριο

Ανακοίνωση Σεμιναρίου 2020 -21 Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ.HΜΑΘΙΑΣ προς τους διαιτητές

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα

περιόδου 2020-21 της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, να συμμετάσχουν στο ετήσιο τοπικό σεμινάριο όπως προβλέπετε από τον Κανονισμό . Το σεμινάριο για την νέα αγωνιστική περίοδο , θα γίνει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ.(ώρα προσέλευσης 8:00π.μ.) με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Νάουσας .

Ακολούθως στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού και γραπτές εξετάσεις των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας στο Αμφιθέατρο Πολυχώρου Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» , του Δήμου Νάουσας . Τα αγωνιστικά τεστ και το σεμινάριο θα γίνουν σε γκρούπ και θα τηρηθούν κανόνες υγιεινής όπως προβλέπονται.


Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ πρέπει μέχρι και την ημέρα του σεμιναρίου , να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗ :


α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
β) Γνωμάτευση – Οφθαλμολογική (οξύτητα όρασης και αντίληψης χρωμάτων) -και Καρδιολογική από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, για την κατάσταση της υγείας τους.
Συμμετοχή μπορούν να έχουν και οι αξιολογημένοι διαιτητές που παίρνουν μέρος, στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα προσκομίσουν φωτοτυπία των ιατρικών γνωματεύσεων και ποινικού μητρώου.
Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων, θα είναι μέσα από την ύλη του κανονισμού στο έγγραφο «Κανόνες του Παιχνιδιού 2020-21» και τις τροποποιήσεις 2020 που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. Τα αγωνιστικά τέστ θα είναι όπως αυτά των αξιολογημένων ταχύτητες 40άρια και 75άρια αλλά σε χρόνους όρια τοπικών πρωταθλημάτων.
Διαιτητής ή Παρατηρητής , που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ / ΕΠΣΗ, καθώς και δεν προσκομίσει το ποινικό μητρώο και ιατρικές γνωματεύσεις , δεν θα έχει δικαίωμα ορισμού σε αγώνες της ΕΠΣΗ.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασίας σας καθώς και την συμμετοχή σας.


Για την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ.Η
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χριστοδούλου Αναστάσιος

Σχετικά Άρθρα