Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 2 ατόμων στη Βέροια Κύριο

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 2 ατόμων στη Βέροια

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης στην Περιοχή Βέροιας που εδρεύει στη Βέροια του Νομού Ημαθίας.

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2020

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ 

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 29/04/2020 έως και 08/05/2020.

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο (στo e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή κατ’ εξαίρεση, εφόσον αποδεικνύεται αιτιολογημένα η αδυναμία επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με συστημένη επιστολή,  στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Τ.Κ. 59100  υπόψη κ. Γοροτσιδου Γεωργιας   (τηλ. επικοινωνίας: 23310 74805). Ο τρόπος αυτός  καταρχήν αντενδείκνυταιαποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή, για λόγους που ανάγονται στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό, είτε με άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, σύμφωνα με την οποία εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού.

Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία έγκαιρης προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών δεν αίρει σε καμία περίπτωση ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά με τους όρους της Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

Σχετικά Άρθρα