Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλοκαίρι χωρίς πιστοποιητικά – Ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού για τους πολίτες άνω των 70 ετών για την τέταρτη δόση εμβολίου

Καλοκαίρι χωρίς πιστοποιητικά – Ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού για τους πολίτες άνω των 70 ετών για την τέταρτη δόση εμβολίου

Σήμερα, Τετάρτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού για τους πολίτες άνω των 70 ετών που θέλουν να εμβολιαστούν με τέταρτη δόση και την ερχόμενη Παρασκευή για τους άνω των 60 ετών, όπως γνωστοποίησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Xαλάρωση των μέτρων: Πότε θα ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης


Επίσης μίλησε και για τη χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό. Όπως είπε τον οδικό χάρτη θα τον παρουσιάσει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είτε αύριο, είτε μεθαύριο. Ο χάρτης αυτός θα είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο και θα αφορά και στην τουριστική περίοδο, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι η κατεύθυνση είναι ότι πάμε προς μια επιστροφή προς την κανονικότητα. Επεσήμανε ότι αυτό θα αφορά και στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους .
Το Πάσχα

Επίσης αναφέρθηκε στο Πάσχα . “Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές το Πάσχα από αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Γιατί και τώρα δεν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί ” τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους. Στις εκκλησίες θα μπορεί να πηγαίνει κανονικά ο κόσμος το Πάσχα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα