Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάουσα: Δάγκωσε και χτύπησε καταστηματάρχη – Ήθελε να καθίσει σε καφετέρια χωρίς πιστοποιητικό Κύριο

25 Νοε 2021
Νάουσα: Δάγκωσε και χτύπησε καταστηματάρχη – Ήθελε να καθίσει σε καφετέρια χωρίς πιστοποιητικό

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Νάουσα, όταν ένας 77χρονος θέλησε να καθίσει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να διαθέτει ωστόσο πιστοποιητικό ή αρνητικό rapid test.

 

Αντί των απαραίτητων εγγράφων ο ίδιος επιδείκνυε ένα εξιτήριο νοσοκομείου και κάθισε στο εσωτερικό του καταστήματος, με το προσωπικό να του ζητά να βγει έξω. Ο ηλικιωμένος ξεκίνησε να βρίζει τους υπαλλήλους και όταν ο ιδιοκτήτης του καφέ τον έπιασε από τα χέρια για να τον βγάλει έξω, με τη βοήθεια ενός πελάτη, ο 77χρονος τον χτύπησε και έπειτα τον δάγκωσε στο μάγουλο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέβη στο νοσοκομείο για ράμματα.

 

Την επόμενη ημέρα από το εν λόγω συμβάν, ο 77χρονος επιχείρησε να εισέλθει σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Νάουσας, χωρίς να φορά μάσκα προστασίας. Το προσωπικό δεν τον άφησε να εισέλθει εντός του χώρου και εκείνος έφτυσε έναν υπάλληλο.

 

Για τα περιστατικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.  Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

 

ΠΗΓΗ:seleo.gr

Σχετικά Άρθρα